Nya lurar!!

Efter att ha glömt både mina happy plugs och mina Bose lurar hemma så sprang jag förbi en butik och inhandlade de här…;)Dagens hit!! Trasselfria sladdar… Trodde inte det var möjligt?! Grymt även om de kostade en slant…
Undrar om jag får behålla de här el om någon av killarna lägger beslag på dem;)

20120809-181951.jpg

20120809-182022.jpg

 1. Hej Charlotte. Köpte Topphälsa idag och läste intervjun med dig och såg då på bilderna att du hade den där fina svarta ringen på dig. Har du hittat stenen eller är den fortfarande borta? Det är ju en riktigt snygg och stilren ring så det är ju riktigt tråkigt om den fortfarande är borta:(!! Lycka till med allt, kram

  1. Tyvärr är stenen helt borta, har letat mig gul och blå !! Är faktiskt riktigt ledsen för det, jag har designat ringen själv och älskade den. Letar efter en ny sten men det var en speciell slipning på den och därför svår att få tag på…;( trist..

  2. Det var tråkigt att höra:(!! Jag hoppades att du hade hittat den! Den var RIKTIGT snygg så jag förstår att det känns skit när du designat den själv och allt….. :(!!
   Ser fram emot att se dig som Evita är helt övertygad om att du kommer att vara grym:)! Kram, Petra

 2. Tyvärr så blir de sååå skitiga, mina köptes för ett par månader sen, och nu är äckliga.
  “Dunk” ljud oxå, och så går de inte att springa med. Men funkar när man sitter still :-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..