Trädgårdsdag!

Måndag- lunch och Hemma igen, blir bara hemma en kortis. Kl ringer 5 imorgon bitti och då flyger jag ner till Malmö för Evita repetitioner igen! I trädgården hemma så var det en tjock hög gräsmatta och ogräs så lång ögat når… Inte konstigt när ingen är hemma pch har tid att fixa.. Det var bara för oss att kavla upp ärmarna och börja jobba.
Anders klippte gräset med nya gräsklipparen medan jag började luka landen och rycka ogräs mellan plattorna. Hann inte riktigt bli klar men det ser dock mycket bättre än innan.

20120806-155613.jpg

20120806-155625.jpg

20120806-155632.jpg

20120806-155638.jpg

 1. Hej Charlotte. Blev lite orolig häromdagen när du skrev att det inte blev en förlängning på Evita. Jag har köpt biljetter till Januari och dom sa att det var du som skulle spela Evita då! Du har ju mest skrivit om hösten så jag tänkte bara dubbelkolla……. Hoppas verkligen att det är du för det är därför vi åker ner från Göteborg för att kolla!! Ha en bra dag, Petra

 2. Hej charlotte. Jag fattar inte hur du hinner med allt, från Malmö till Stockholm sen tillbaka till Malmö… Sen har du diggilo i helgen. Hoppas att du är rädd om dig och hinner ta hand om dig själv… Stora lycko kramar Oliwer

 3. Använd 24 % trädgårdsättika mellan plattorna så slipper du ogräset resten av sommaren. Det är inte farligt för varken djur eller natur.
  Hoppas det löser sig med boendet i malmö, förstår att du inte trivs. Jag jobbar själv i Malmö, och det är ingen höjdare att ta sig till och från jobbet. Malmö har varit en fin och trygg stad, förr. Nu har skiten fått ta över. Synd, för Malmö är en vacker stad.
  Må gott!

 4. Hej igen,
  när kommer din träningsbok? Efter sprungit runt i affärer i går i flera timmar så kom jag fram till att jag behöver din bok :)
  Förbaskade provrum, trångt, varmt och alldeles för skarp belysning…..

  1. Jag ser fram emot boken, Mycket !
   Var och kollade på diggelo i falsterbo. Människor kan vara smala, men inte särskilt vackra. Du är smal, men det syns så tydligt att din kropp är tränad och då blir den vacker. Så tänkte jag mig att kanske bli nästa sommar. Har fem kilo som stör mig, men det är ju kanske inte kilona som är problemet. Det där som pyser ut ovanför linningen när man prövar byxor, är inte snyggt. Gäddhänget när man har en kortärmad blus, blä. Jag vet ju vad som ska göras, men det är mer motiverande med en bok som visar snygga bilder på en kvinna som lyckats!

 5. Hej Charlotte, jag tycker du ska skaffa en robot gräsklippare ,fungerar perfekt ,vi har flera fastigheter
  och använder sådana där,finns för både stora och små gräsmattor.Lycka till i malmö,Tina

 6. Ja du har då mycket att göra men så glad för din skull att ha en Anders vid din sida. Den grabben verkar guld värd då menar jag att han ställer upp och stöttar och står stadigt vid din sida om det så gäller trädgårdsarbete eller skaffa fram en helikopter. Att familjerna kan knytas samman med god ton och för barnens bästa är ändå det viktigaste för att alla ska må bra. Stor Lycka med Evita.

 7. Suck … ja vad gör man …. känner igen det där .. var själv utomlands två veckor. Ogräset invaderar hela trädgården. som sagt – bara att kavla upp ärmarna.
  Ha det gott – mycket trevlig blogg du har – fortsatt i samma stil!

 8. Vilken tur att det är du som spelar alla föreställningar, för nu har jag lyckats få 2 bra biljetter till den 25 sept….Ska bli underbart att se dig i Evita!!! Kram

 9. Hej Underbara Charlotte!!! Vill bara ge dej ett lite tips för att slippa ogräs i rabatter! Ser att du har bark där nu, lägg ut markduk och sen på med grus så är det helt ogräsfritt och ingen bark som blåser omkring när det är storm ute och sen blir det skitsnyggt!!! Lycka till med Evita, men de fixar du gallant som med allt annat du gör= du är såå duktig!!! Kram från Katarina

 10. Hur jag känner igen mig. Har fått jobb långt hemifrån så jag veckopendlar. Trädgården ser ut därefter. Det får bli som det blir. Jag har ett jobb som jag trivs med :-) …och det verkar du också ha ;-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..