Naglar

Hjälp vad jag såg ut om naglarna… Känns sim jag håller på att rasa;) det är hopplöst när man jobbar så mycket… Hinner knappt ta hand om sig själv. Naglar som ska fixas, hår som behöver färgas… Osv… Man får trolla med knäna helt enkelt. Igår lyckades jag i alla fall få till en nageltid hos världens bästa Najet. Fick en helt ny look! Får passa på nu innan det är dags för klassiska röda Evita naglar..

20120807-125052.jpg

20120807-125058.jpg

20120807-125104.jpg

20120807-125111.jpg

20120807-125123.jpg

20120807-125133.jpg

20120807-125142.jpg

20120807-125150.jpg

20120807-125154.jpg

20120807-125250.jpg

 1. Hej!
  Jag har både skrivit under kommentarerna och mailat till dig men ännu inte fått något svar på min fråga.
  Snälla, kan du svara även fast du inte vet vad jag kan få tag på CD-skivan med Diggiloo, det hade gjort mig väldigt glad.
  Som det är nu så vet jag ju inte om du har läst det jag har skrivit, vilket jag hoppas att du har gjort.
  Kram

  1. Hej!
   Det såldes någon skiva på Diggiloo showen men det kan ju också ha varit från någon annan artist.
   Ser fram emot att få se showen igen till hösten på TV.
   Kram

 2. Ursnygga naglar! Läste en kommentar att biljetterna till Evita verkar vara slut. Kolla med olika bussbolag på eran ort så kanske dom har kvar.
  Kram Lena

 3. Hej Charlotte . Åh vad fina dina naglar blev :) Nu undrar jag också när man kan köpa din nya träningsbok? Den första var ju jätte bra så denna har jag längtat efter . Kram till dig från mig :)

 4. Nice! Nu har jag köpt spec.erbj. av din doft och lotion – och yes! – gillade båda och känner mig fräsch när jag anväder dem. Håller med att man har svårt att hinna med sig själv ibland och då kan “nya” naglar eller en ny doft göra susen!

  Ska överraska min man med Diggelo nu på fredag i Vadstena och det ska bli superkul att se er.
  Han har ingen aaaannniiing hahaha.
  Há det gott! /J

 5. Hi Charlotte :)
  I was watching the Eurovision 2000 Today . But you were not there at startup. Why did not you get at startup? In the meantime, it seems very nice nails. :) Greetings from Turkey :)

 6. Urtjusiga naglar…blev så inspirerad att jag köpt ett nagelförlängningskit på Tradera, jaja…nytt givetvis men med UV-lampa och hela köret! Det är ju precis som du skriver, tiden som aldrig räcker till och att man inte kommer ikapp… Lycka till nu med allt vad du gör!

 7. Hej Charlotte !
  Jag är ofta här och läser din blogg, kommenterar ibland och läser även vad andra skriver, känns oftast så lugnt o skönt här inne :) Många gånger tänker jag på Jari S, han rörde ibland runt i grytan här så det stog härliga till, ibland lite för mycket av det goda kanske, men han “tillhörde” bloggen på något sätt till slut. Han tittar säkert in här rent andligt i bloggen fortfarande och är nog väldigt glad över att du har träffat Anders och inte längre behöver kämpa ensam i din trädgård eller skruva ihop en massa möbler titt som tätt :)
  Lycka till med Evita !

  1. Jag har tänkt nästan exakt som du “anneli”,om att Jari saknas på nåt vis.Visst rörde han om, som du skrev,men han hörde ihop med bloggen. Han har nog “koll på”Charlotte och är glad för hennes skull,som vi andra.

 8. Hejsan Charlotte…
  Jag gillar din FORM på själva nageln man skall ha samma form som nagelbågen/bandets form har jag fått till mig en gång när man gjorde i skolan manikyr..
  Glad att du mår BRA nu, tänk vad lite KÄRLEK kan ställa till…..Kram Jeanette

 9. Hejsan ! I dag var jag och handlande nytt smink på KICKS (tänk att allt tar slut samtidigt). När jag handlar mycket brukar jag alltid på varuprover. I dag fick jag din doft. Jag är väldigt känslig på dofter och använder det väldigt sällan. Men nu är jag såld “Flickan” så det blir att köpa sig en flaska nästa gång jag åker till stan igen. Ha det gott och lycka till med Evita !!!
  Bästa hälsningar Laila

 10. Angående ditt ogräs mellan dina stenplattor kommer här ett litet tips.
  Köp ogräsättika, ja heter så o finns att köpa på trädgårdsavdelningen på tex Ica Maxi. Läs på “dunken” hur du ska göra…….o det funkar!
  Kram Nettan

 11. Snygga naglar Charlotte!! Men oj, vilket späckat schema du har!! En eloge till dig att du orkar :-)Undrar om du hinner att träna nu när du har så mycket att göra?
  Kram kram

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..