Falsterbo

Igår kväll giggade vi med Doggiloo i Falsterbo och vi klarade oss utan regn;)

Anders införskaffade de legendariska Falsterbo tofflorna till oss…;) gulligt!

Jag hade flera bekanta som var där, några från Operan och släktingar som numera bor i Singapore, men har ett fantastiskt lantställe i Skanör. Så kul att träffa dem, vi blev hembjudna på kräftskiva till dem på tisdag.

Izabellas mormor & morfar var där och hade dessutom med sig blommor till mig efter showen. Gulligt! Vad underbart det är med normala människor som inte gör skillnad…utan sätter barnen i fokus och gör allt för att de ska må bra. Vuxnas relationer blir sekundära. Föredömligt… Tänk om alla fick uppleva det som går igenom en skilsmässa och kommer in i en ny relation.

20120806-061555.jpg

20120806-061808.jpg

20120806-061815.jpg

20120806-061917.jpg

20120806-061925.jpg

20120806-061933.jpg

20120806-061940.jpg

 1. Vilken kväll! Helt otrolig. Så roligt, trevligt, proffsigt. Din tolkning av Whitney Houstons låt kommer att hålla sig kvar mycket länge. Du är helt klart en av de proffsigaste artisterna i vårt land.
  Tack för en magisk kväll.
  Kram

 2. Jag såg showen igår och tyckte att alla var jättebra! Men publiken var väl ingen höjdare, eller? Brukar det vara så här, eller var vi ovanligt tråkiga? Det var inte förrän i finalnumret som publiken vaknade. Hur som helst så var det en härlig kväll! Ser fram emot Evita i höst!

 3. Hej,
  Tusen Tack Charlotte och din övriga kollegor för en fantastisk kväll i Båstad i lördags 4/8 trots regn!!
  Vi har varit på någa av era tillställningar med konceptet och sett Er ute i Sverige,men denna kväll var helt magisk. En personlig hälsning till dig och din nya familj,vi satt Ganska nära och såg era små rara barn. Jag håller med dig att det bästa är att om alla vuxna skulle få allt att fungera i
  alla skillsmässor så skulle fler må bättre.
  Jag önskar dig och din familj en fortsatt bra sensommar och Lycka till med Evita
  kram Helena

 4. Av egen erfarenhet så brukar det gå lättare att sammanfoga familjer om man träffar någon som blivit lämnad i sitt förra förhållande än tvärtom. Underbart att det fungerar så bra för er. :)

 5. Tack för en mycket trevlig kväll. Du var toppen. Fick tablettask och parfymprov, blev jätteglad. Nu ses vi igen den 14 september på Evita-premiären. Har skaffat jättefina biljetter på parkett. Ser fram emot föreställningen. Lycka till med allt Evita och att du hittar ett bra boende där du känner dig säker.
  Kram

 6. Hej! Ja, tänk om alla vuxna ( föräldrar, far- o morföräldrar etc ) i en skilsmässa kunde vara liite mindre egoistiska o sjävcentrerade och tänka mer på sina barns bästa. Jag jobbar inom skolan o har sett många barn slitas i tu mellan två läger. Sorgligt…

 7. O vad jag ser fram emot lördag. Då kommer ni till Hällefors o jag sitter på parkett.
  Det är mitt fjärde Diggeloo o jag hoppas verkligen att det fortsätter även om Lasse slutar.
  Så roligt att läsa att du mår så bra. Kram från Anita i Nora.

 8. Vad fint gjort av Izabellas mormor & morfar som ger dig blommor & umgås med dina killar, tänk om alla kunde vara så gulliga & snällla ;)

 9. Håller med dig ang separationer o att kunna uppföra sig. Har själv separerat i sommar och vi gör allt vi kan för att göra det så smärtfritt som det går för både oss o tonårsbarnen. Vi hjälper varandra med flytt, äter tillsammans ibland o är snälla med varandra, det känns skönt trots att man är ledsen.

 10. Du är alltid så välklädd men klänningar nu har på Diggilo är helt underbara..
  Jag längtar oxå till din nya träningsbok..
  Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..