Osäkert..

Om jag stannar kvar i min fina lägenhet..det har varit extremt oroligt i området. Ridande poliser, pikébussar… Ett mord osv.. Känner mig faktiskt inte helt trygg. Ska titta på en ny våning idag. Hoppas, hoppas den känns bra!!!

20120802-145052.jpg

20120802-145108.jpg

20120802-145139.jpg

20120802-145155.jpg

20120802-145147.jpg

20120802-145124.jpg

20120802-145217.jpg

20120802-145334.jpg

 1. Hej charlotte, jag flyttade från norrland till Malmö. Jag har bott i “dåliga” och “bra” områden. Men jag har aldrig kännt mig osäker! Alla poliser du ser är till för att göra dig trygg. Från att ha sett en polisbil per år ser jag minst två per dag. Välkommen till Malmö jag tror du kommer att trivas lika bra som jag:) Det är som att bo utomlands fast i sverige, heelt underbart!!

  1. Oj, i vilken verklighet lever du i? “Poliserna du ser är till för att göra dig trygg… utomlands fast i Sverige…” Vem som helst som bor på ett ställe där det begås mord, gängbråk osv, skulle känna sig otrygg. Hur får du det till heelt underbart? Är du sponsrad av Malmö kommun, som jobbar hårt på att försöka få folk att glömma bort all skit som har hänt? Jag tycker dock att det är bra att folk från fina gatan får se hur det ligger till. Det hjälper dock inte att bara flytta, man måste arbeta aktivt med att vara en engagerad samhällsmedborgare, försöka påverka politiker, rätt folk osv. Att blunda hjälper inget! Vi måste agera nu för att annars får våra barn det VÄLDIGT jobbigt!
   Förresten, att ESC 2013 ska hållas i Malmö är enbart för att få folk att se på Malmö på ett annat sätt (om än för ett kort tag).

 2. Välkommen till Malmö…tyvärr är det mkt skit här.

  Finns områden som fortfarande är lugna dock, framförallt västra Malmö rekommenderar jag.

 3. jag trivdes aldrig i malmö, bodde på möllevången, jobbade i rosengård. laglöst samhälle, kunde aldrig behålla min cykel, och otaliga inbrott i vind/källar utrymmen… flyttade till nyc för 7 år sedan, har aldrig känt mig unsafe här… minns dock att västra hamnen var fint! kolla där och lycka till!

 4. Gud vad mycket som händer i Malmö just nu, och tyvärr är det vardag så just nu… Flyttade precis från Malmö till Frankrike och måste säga – Malmö kan kännas lite osäkert men rekommenderar definitivt att du kollar in de super snygga lägenheterna vid västa hamnen, etc. även om det är en liten bit från Malmö Opera är utsikten underbar! Stort lycka till!

 5. Malmö rent generellt verkar stökigt och osäkert för stunden. Bor just nu en bit utanför vilket känns betydligt tryggare än inåt stan. Vi har ratat lägenheter i stan, jättefina men tyvärr belägna i områden som inte känns trygga. Och tyvärr är det ju “nära till allt” i Malmö = alltid nära till ev. stök. Synd, många delar av staden är jättefin!

 6. Västra hamnen passar nog dig och barnen bättre! Jättevackert och nära havet och natur! :)

 7. Jag kan varmt rekommendera Turning Torso, är verkligen super! Fräscha lägenheter med magnifik utsikt. Dessutom hög säkerhet med bemannad reception dygnet runt. Även lyxigt att ha ett gym i byggnaden.

 8. Jag kan varmt rekommendera Turning Torso, är verkligen super att bo här! Fräscha lägenheter med magnifik utsikt. Eget gym i byggnaden. Dessutom hög säkerhet med bemannad reception dygnet runt. Perfekt för den som vill ha ett säkert boende med hög komfort.

 9. Hej Charlotte !
  Välkommen till Malmö !
  Kanske Rösjöstaden vore något,Nära till operan,grönt, lite trafik, lek för barn.
  Lycka till!!

 10. Håller med föregående att i se poliser i Malmö hör till. Har du tittat på Limhamn är lugnt och skönt. Har bott alltid det gäller bara att välja rätt så finns tryggheten.

 11. hej fina charlotte!
  Just där du bor är kanske lite halvstökigt, för att det är genomfartsväg. många som går till och från krogen. det räcker att du kommer så när operan eller bakom så kommer du känna dej betydligt tryggare. Lycka till!
  malin

 12. :) Ridande poliser finns överallt här i stan, man hör klappret av hovar både nu som då. Våldet finns också överallt, vare sig man bor på väster eller här. Själv älskar jag Möllan, underbara människor som bryr sig om varandra, liv och rörelse. Hoppas du kommer att trivas, var än du är, Malmö är en fin stad!

 13. Fy sa obehagligt, flytta! Bo pa sakrare omrade. Vastra Hamnen att rekommendera, supermysigt! kram towe.

 14. Hej! vart ifrån kommer dom fantastiskt snygga leggingsen du har på översta bilden?
  Kramar

 15. Hej!
  Jag bor i Malmö sedan några år men bodde innan dess i Stockholm i 36 år. Jag har aldrig känt mig mer osäker här nere, men precis som i Sthlm så finns det områden jag ogärna bor i. Malmö är en storstad men jämförs ändå ofta med lilla Lund! Det är som att jämföra Sthlm med Uppsala. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera Slottsstaden och Ribersborg. Lugnt, tryggt, grönt och nära stranden! Lycka till med Evita önskar Charlotte

 16. Jag tror inte man kan flytta från “skiten”. Den finns överallt! Det gäller att vara vaken och bry sig om varandra!

 17. Hej Charlotte,

  Försök att få tag på en lägenhet i Mellanheden. Området är väldigt lugnt och skönt och perfekt för familjer. Nära till både Pildammsparken och till Ribersborgstranden och såklart nära till Operan ;)

 18. Vi har en sekelskiftesvåning i det området som du känner dig osäker i…ett av Malmös “finaste” område.
  Du behöver inte vara det minsta orolig där. Malmös problemområden ligger långt därifrån.
  Mordet som skedde var ju ett svartsjukedrama inom familjen, ingen galning som döde på gatan precis.
  Överdriven oro, du bor mycket bra där.

  Mvh Mrs G

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..