Rundvandring!

Igår fick jag lov att ge barnen en kvick rundvandring. De ville så gärna se hur det ser ut i kulisserna.. De var mäkta imponerade, det är galet stort och trots att de sett mycket tyckte de att Operan var så cool. Men 1500 personer i publiken så blir det maffigt!

20120731-175214.jpg

20120731-175235.jpg

20120731-175247.jpg

20120731-175300.jpg

20120731-175308.jpg

De fick se Evitas kista, mitt Quickchange backstage, hästen och ramen som ska finnas och en avbild på mig som Evita som täcker den stora snurrscenen på 19 m i diameter…
Norra Europas största scen, det är gigantiskt här!

 1. Hej Charlotte! Vill passa på att tacka och berätta vad du betytt och betyder för mig… När jag 1999 kom ut ur garderoben hade du precis vunnit eurovision och blev väldigt viktig för mig. Efter att varit mobbad hela grundskolan och få orden “Bög” “Äckel” & “Fjolla” etc kastad i ansiktet dagligen hittade jag någon som jag kände mig trygg hos, dig. Din första soloplatta innehöll låten ” Heal me” som blev som ett mantra för mig. Den gav mig kraft att ta mig ur garderoben och våga stå upp för den jag är och det jag tror på är viktigast i livet, kärlek! Vissa dagar när jag mådde så dåligt efter alla glåpord så fanns din skiva som en tröst för mig och när jag lyssnar på den idag är det med blandade känslor. Din vackra röst har varit stor del för mig i min hitta-mig-själv period. Plattan får mig fortfarande att kastas tillbaka till den unga killen jag var som oftast grät mig till sömns undrandes vart livet skulle bära mig. Jag började i gosskör som 7 åring och fortsatte med privata sånglektioner, musikgymnasium, musikalutbildning etc och sjunger idag i ett lokalt dansband samt mycket i kyrkor vid dop, bröllop och begravningar. När du gjorde Miss Jealousy började jag kunna stå starkare på benen och än en gång hade en platta från dig fångat mitt hjärta och göra mig stark. Tiden gick och när Gone too long släpptes var jag överlycklig. Hade fått min första pojkvän som tyvärr lämnade mig vid den tidpunkten. Believe in love fick mig att gråta många, många gånger för just då kändes det som du sjöng för mig. Varje ord var skrivet som ett fragment ur mitt liv och idag sjunger jag den ofta själv vid mina gigs. Jag har kämpat många gånger i uppförsbacke pga min läggning och din röst har många gånger läkt mig och min oro att vara annorlunda. Jag är idag en stark kille på 32 år som är förlovad med världens bästa kille sedan fem år tillbaka och är lyckligast i världen. Paralellt med sången har jag utbildat mig till frisör och driver idag en egen salong i Mjölby utanför Linköping! Jag min kille och mamma är på plats när ni gör Diggiloo i Vadstena nästa fredag 10 augusti och det är faktiskt första gången jag får möjlighet att se dig live!! Tack för allt du ger av dig själv till oss varje gång du sjunger. Du ger glädje, hopp och tröst med din röst och kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Min idol och förebild som jag vet hjälpt många i samma situation som jag varit med din musik. Fortsätt med det, du är fantastisk och inspirerande! Önskar dig all lycka med kärleken och karriären framöver i ditt liv. Du är guld värd, glöm aldrig bort det. Kärlek, värme och kramar till dig, mitt Little Braveheart. Ha det gott!// Kram Kevin Lehnberg

  1. Käre Kevin… Jag hittar inga ord. Tårarna trillar och jag är glad att min musik har betytt så mycket för dig. Du måste komma fram så jag får träffa dig efter Diggiloo… Fråga efter Anette ibland de som jobbar så lotsar hon dig till mig. Stor kram käre du!!!

  2. Vilken underbar historia Du berättat Kevin. Den visar hut mycket musik (och text) betyder för oss människor. Hoppas du får ett långt lyckligt liv,och att du får träffa Charlotte i Vadstena. Kram från “en okänd”.

  3. Hej Charlotte! Oj det ska jag verkligen göra!! Tårar trillar nu med att du vill ge av dig själv så… Tack att du finns och glädjer oss alla, som sagt, du är speciell för mig… Ser verkligen fram emot konserten… Var rädd om dig och tack än en gång… Du gör mig så glad. Ses i Vadstena då! Stor kram till fantastiska dig… Du är bäst!!!!!!!!!// Kramar i massor Kevin Lehnberg

  4. Hej Kevin!! Hoppas att allt är bra. Du kanske inte kommer ihåg mig, men min mamma jobbade på samma salong som dig i Linköping (Lena Lundin) din historia är helt fantastisk. Gud vad kul för dig att få förmånen att träffa charlotte. Har mött henne en snabbis en gång :-)) krama om henne från mig, så får du ha det så bra :-)) Oliwer Lundin

 2. Kul och en hel häst, såg väldigt äkta ut :))

  Kolla in stylade mobilskal, blingade, dipdye, pälsimitation – whatever you like
  http://www.phonefashion.se

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 3. Vill tacka dig för din musik och härliga blogg där jag lärt känna dig mer och sen Kevin nu rullar mina tårar längs kinderna Men musik kan göra så mycket för oss alla…jag är glad för din skull,Kramar till dig Kevin och Charlotte

  1. Tack så mycket!!!! Ville bara berätta lite om min historia men känner mig rörd att så många via Charlottes fina blogg kommenterar mig! Det värmer! Tack så hemskt mycket och många kramar till alla er som gjort fina inlägg! Kram!!! Kevin Lehnberg

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..