Hela ensemblen!

Träffade hela ensemblen för första gången i måndags och vi började jobba direkt!! Vilken kanongäng! Ska bara försöka lära mig allas namn nu…vi är bara en sådär 70 st…plus 15 barn som tillkommer… Jag med mitt dåliga minne för namn…

20120731-174531.jpg

 1. Tips på att komma ihåg namn. Skriv alla namnen på en lista, gör en egen liten kommentar om personen liknar ngn som du känner eller är lik någon annan kändis kanske med samma namn.
  Kännetecken som ett armband, fint leende osv. Jag har testat det och det funkar för mig.
  Vilken rolig höst du har framför dig!!!
  Kram Lena

 2. Hallå charlotte!! Snart är det daks för dig och diggiloo att komma till båstad på lördag kommer jag och jag hoppas att vi ses dà? Hoppas vi kan prata lite och kanske ta ett foto? Du var ju sjuk förra året så du ville gå och villa hoppas du mår bra i år? Se så ut lycklig och glad? Har du något planerat i helgen i båstad vad ni skall hitta på?

 3. Har en fråga som jag hoppas att du inte tar illa upp av att jag ställer…. annars så är det bara att låta bli att svara så klart om det känns för privat;) Jag är själv lärare och undrar därför hur det funkar för dina killar i höst när det är en bit att resa för dem och den äldste har skolplikt….? Spelar du i perioder och det funkar att ses vissa dagar varje vecka eller följer killarna med dig till Malmö på heltid och går i skola där? Själv hade jag en tjej i klassen under 3 månader förra våren eftersom hennes mamma var koreograf för en stor uppsättning i min stad under den perioden…Hon tog då med sig sin dotter och hon fick gå i vår skola under den perioden. En härlig tid för både klasskamrater och lärare! Hon kände sig väldigt trygg från början och om jag minns rätt så var det inte första gången hon var med om detta….

  1. Hej Charlotte… bra att tänka på (vet inte om det gäller alla men det gäller mej i alla fall). Vi läser inte alltid dina kommentarer som du gör i efterhand. Själv läser jag ditt inlägg… går in och kollar lite senare på alla kommentarer som eventullt kommit (dock gör jag inte alltid det heller).. Så om du skriver saker i kommentarsfältet här så är det säkert saker som ” vi missar”…. KRAM på dej och SUPER lycka till med alla äventyr i Malmö…. ;-)

 4. Vad skulle förgylla min dag med det där lilla extra, om det inte vore för din blogg! :-)
  I ABSOLUTELY LOVE IT!! :-)

 5. Hejsan Charlotte!! Vad mycket roligt du får vara med om!!! Evita, passar dig perfekt!!
  All lycka till dig!
  Ha en fin kväll
  Kram anna

 6. Hej Charlotte!
  Har precis varit och hämtat mitt lilla paket med din parfym och
  shimmering lotion.
  Jag är helt såld!! Parfymen luktar jättegott och lotion verkar också
  Jättebra!! Tack!! Och ha en bra dag.

 7. Hej Charlotte!
  du var ju in New York för några veckor sedan,vi landade här igår och ska semestra i 2 veckor. I ett utav dina inlägg så skrev du att SOHO var ett mysigt ställe att strosa i, vi bor där. Jag undrar om du har några tipps på vad man kan göra här, smultronställen eller bågon bra resturang?:)Med vänlig hälsning,

  Anna

 8. Hej Charlotte!
  du var ju in New York för några veckor sedan,vi landade här igår och ska semestra i 2 veckor. I ett utav dina inlägg så skrev du att SOHO var ett mysigt ställe att strosa i, vi bor där. Jag undrar om du har några tipps på vad man kan göra här, smultronställen eller bågon bra resturang?:) hoppas på svar!:)

  Med vänlig hälsning,

  Anna

 9. Snälla Charlotte , kan Du ge mig pris på föreställningar i Malmö ? Vet att priser beror på vilka platser man har , men ge mig de billigaste , letade på internet men hittade inga :-( ( billigaste p g av att vi e ett gäng och dessutom så skulle vi inte betala för det själv ..kick of … det förstår du :-)

  1. Charlotte har huvudrollen i Evita och säljer inga biljetter. Du får väl be ansvarig på din arbetsplats att kontakta arrangören eller om ni är många så finns det alltid resebyråer som säljer paket till föreställningen !

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..