Förberedelser& Min prins!

2012-07-28 69 kommentarer
Övrigt

Idag ska jag sjunga på en väns bröllop… Katinka & Magnus gifter sig i Fiskebäckskil. Otur med vädret, men det sägs att det ska bringa lycka med sig. När jag gifte mig var det strålande sol och se hur det gick…
Deras önskemål var att sjunga Käleksvisan vilket jag såklart gjorde då. På väg till repet i kyrkan började det ösregna och Anders skjorta fick åka av för att min frilla inte skulle bli förstörd;) Det kallar jag gentleman;) Det fanns dock ett orosmoln med att sjunga i kyrkan och det var tiden. Vigseln var klar strax efter 15 och jag ska stå på scen i Lidköping kl 18… Liiiite tight! Jag avskyr att behöva ligga och tokbränna på vägarna och va rädd för att inte hinna i tid. Min fantastiska pojkvän löste problemet direkt, han hyrde en helikopter!!! Han ville inte att jag skulle behöva ligga på vägarna själv dit och sedan tillbaka i natt igen…med tidsbrist!
Vad säger man? Jag trodde inte sådana här killar fanns? Jag har träffat min prins, Anders ser aldrig problem enbart lösningar.

20120728-154003.jpg

20120728-154009.jpg

20120728-154020.jpg

20120728-160143.jpg

20120728-160157.jpg

 

 

20120728-160258.jpg

20120728-160309.jpg

20120728-160318.jpg

20120728-160328.jpg

 

20120728-172654.jpg

20120728-172530.jpg

69 kommentarer

Det är du så värd Charlotte! Tänk så som jag ”alltid” har gillat dig! Det sa jag faktiskt en gång till din tidigare man (mååånga år sedan) på Undici. Du är (verkar vara) en suveränt fin tjej.

Kram Rosita

Vad glad man blir när man läser det du skriver. En riktig prins har du hittad var rädd om honom. Sådana män finns det inte gott om. Att du sedan lämnar så mycket av ditt privat liv roligt att lässa. Bry dig inte om de avundsjuka. Alla gör med sina pengar vad de vill. Ha det bra med de dina kram från Småland Ewa.

Jaha, är alla som kommer med någon slags kritik eller ska vi kanske säga; annan synvinkel per automatik avundsjuka, enligt dig..? Där har du fel. Det är en rätt naiv inställning, att se på folk som tycker eller tänker annorlunda som om de vore ”avundsjuka”.
Jag har inget emot Charlotte och det hon skriver om, herregud, jag har ju gått in hit frivilligt, men många här inne borde växa upp!

Du förtjänar den här mannen Charlotte! Du är en helt underbar kvinna och Anders verkar vara den perfekta killen för dig. Önskar er all lycka i världen för ni är värda det bästa!

Ni är verkligen fina ihop och mot varandra. Lycka till med Evita. Du arbetar hårt och är värd all framgång och även ren och sann kärlek. Lev i nuet och njut!
Kram jessica/Kungsbacka

AJJJ så Vackra Ni är !!!! nästa bröllop blir kanske Din och Anders !!! :-) , hoppas på det !
Som vanligt … varma hälsningar till Er

Det finns nog många prinsar därute men kanske inte med lika tjock plånbok! (för det var väl det du ville få fram antar jag?)

Klart man ska ta sig fram i livet lösningsfokuserat…MEN..alla vi vanliga dödliga har inte råd att hyra helikopter när det kör ihop sig…..

Var och en gör ju efter sin egen kassa. Charlotte nämnde ju att hon hade fått köra annars till bröllopet. Det hade nog vi andra gjort och fått klara oss med det. Har man råd så har man och var inte missunsam. Jag har inte råd att resa utomlands och inte lust heller förresten. Gillar inte värme. Andra lägger pengar på dyra utlandsresor men jag missunar inte dem det. Var glad istället för Charlotte och Anders skull. De verkar ha det så fint ihop.

Oj, vad ni hardcore-wannabe-fans kommer till Charlottes försvar på en gång. Tror ni verkligen att hon bryr sig om er som ni verkar bry er om henne..? Skaffa er ett liv!

Kan man inte bara unna andra deras lycka? Kommer alltid att finnas de som har det bättre ställt än andra ekonomiskt. Glädjs åt dem som har möjlighet istället. Blir bara så jobbigt annars…….

Alla har vi olika ekonomi, missunna inte dem som har kämpat hårt och tjänat bra med pengar det förtjänar dem. Vi andra som också kämpar hårt förtjänar det också men alla kan inte få allt… Jag kan lova er att har man inte pengarna så får man ha kreativiteten och hitta på andra saker som kan vara minst lika romantiska och underbara… det är ju bara att låta fantasin flöda OCH den e ju gratis. Lycka till med kärleken alla….KRAM

Nej precis, det var min tanke också… Det är lätt att vara så romantisk om man har en massa pengar.
”Västkusten” – det är inte avundsjuka, utan bara ett realistiskt konstaterande. Allmänt känt att det sliter på ett förhållande om man har problem med ekonomin, vilket dessa två inte verkar ha.

Hej ! Fantastiskt härlig man :-) ha en riktigt härligt liv tillsammans. Jag undrar var du köpt kläderna du har på dig på väg till bröllopet, den orange kjolen o topen, samt denn fantastiska sandfärgade klänningen ? Hälsningar Mona

Kärlek föder omtanke…. Omtanke föder kärlek… :) Är så glada för er skull att ni båda verkar ha hittat er själsfrände för livet!! All lycka & kärlek önskar jag er <3 Och pssst…tack än en gång för att vi får vara med att till viss del dela en liten bit av er vardag här på bloggen också!! Varma kramar!!

Kan bara säga som de andra, vilken fantastisk kille med hjärtat på rätta stället och ni är verkligen värda varandra, tycker ni är så fina ihop. Stort Lycka Till med er gemensamma framtid.

Så fantastiskt charlotte att du har träffat en sån underbar kille!
Själv träffade jag min för 11 år sedan och visste direkt att han var min själsfrände och vi är lika kära idag om inte mer och djupare. Han är precis som du beskriver att Anders är, att om det finns problem finns det oxå lösningar och möjligheter på dom. Kram från Ia och lycka till

”…When I got married, it was brilliant sunshine and see how it went …”. This brighted my evening….=)))). Do you think if you had bad weather it would have been otherwise? If it had been otherwise you wouldn’t have met Anders, look on the bright side of things. Anyway you are lucky, look at Carola she has no right man next to her and has to go to South Africa to adopt children…you have your own:). Off topic – will you be in pride 2012?

Tess! Men herregud, vad hade det med rasism att göra? Självklart är alla barn lika mycket värda, det var inte det saken handlade om. Men hysteriska personer som du ser ju alltid fel, rasism, konflikter osv. i allt! Känner du dig duktig då? Har du ingen humor alls? Du kanske får en stjärna på den politiskt korrekta himlen. Men vet du vad rasism egentligen innebär? Det betvivlar jag starkt. Punkt.

Gisela! Hon skriver ju att Carola var tvungen att adoptera för att hon inte har hittat mannen i sitt liv. Men hon har ju faktiskt även ett biologiskt barn sedan tidigare…. ” You have your own”… Är inte alla barn lika mkt värda eller???

y – Ännu en person som inte borde kasta en massa stämplar på folk, uppenbarligen helt taget ur luften. Är man rasist eller dum bara för att man påpekar att någon adopterat från ett annat land..? Jösses, vilken naiv barnrumpa du verkar vara!
Marian – I understood your message, but ”y” didn´t, maybe she spoke for herself.

Håller helt med föregående kommetarer!
Ni ÄR ämnade för varandra, för ni verkar så genuint härliga och ärliga båda två!
All lycka till er!!

Fantastiska Charlotte!
Ryser av välbehag. Är övertygad om att ni bägge är värda allt gott.
Tusen Tack för att ni delar med er av en del av ert inspirerande liv. Att ni bägge dessutom är så j-ä snygga både var och en för sig och även tillsammans är ju bara att konstatera. Bara synd att man inte får njuta mer av dig i TV.

Vilken underbar man du har! Ni är så vackra tillsammans! Var på diggiloo i Lysekil igår, en fantastisk kväll. Bästa numret var I have nothing och För kärlekens skull. Ha en fortsatt härlig sommar! Kram från västkusten

Hur coolt e inte det att få åka helikopter till jobbet…..Vilken underbar man du hittat – men kom i håg han har hittat en underbar kvinna också. KRAM till er båda och lycka till med giget i Linköping.

Vilken man! Vissa får inte ens en blomma – Andra får en hel helikopter. Ha ha. Som om det inte räckte med att han är skitsnygg ;)

Skriv en kommentar