Godmorgon!

Morgonstund har guld i Mun.. Åh vad vackert här är! Fiskebäckskil. Vi åkte hit inatt efter mina repetitioner med Evita i Malmö. Bor på ett fantastiskt hotell här i tre nätter och har precis ätit frukost vid havet. Ikväll jobbar jag med Diggeloo i Lysekil, imorgon i Lidköping och Läckö slott. Däremellan ska jag hinna sjunga på ett bröllop här.. Ja, en vacker men intensiv helg;)

20120727-110106.jpg

20120727-110115.jpg

 1. Hej du får kolla upp din sida texten stod utanför bilderna så svårt läsa det och de 2 sista bilderna på dig och din snygging var enormt stora med sidotexten på,Ha de gott

 2. Hej Charlotte, jag ska till Malmö i morgon och hoppades på att “stötta ” på Er ngnstans på stan :-) ?
  Kul att Du ska spela svensk version av Evita, tidigare har bl annat Madonna spelat henne …eller?
  Jag e inte riktigt med med Evita föreställning, men om Du har “bosatt ” dig i Malmö så ska denna föreställning pågå länge ?
  Om det e så så ska jag föreslå “kick of ” till min chef som har problem att hitta på not till sin personal
  Som vanligt …varma hälsningar till dig och DIN fina familj , kram

 3. Glömde skriva att Du har S..t snygg pojkvän !!! :-) .. Han värkar så himla snäll ! lycka till i livet Charlotte !!! kram igen!

 4. Härligt, ni befinner er ju på en av de vackraste platserna på jorden :-). Hoppas ni hinner med en tur ut till Grundsund oxå! Njut o ha de gott. Kram

 5. Myser för mig själv…jag var på samma ställe i Fiskebäckskil förra veckan, njöt av den vackra utsikten och åt en god lunch på hotellet nere vid vattnet. Har dessutom fotograferat i precis samma vinklar som du. Nu är det du som går i mina fotspår haha…!! Njut av detta härliga i vårt vackra land. I kväll Bruce för min del och i morgonbitti beger jag mig till Österrike för att vandra!! Må så gott!

 6. Hej Charlotte!
  Jag läste på internet att ditt skimrande lotion var en enorm framgång.
  Är det sant?

 7. Efter att ha sett fantastiska Diggiloo i Borgholm, var det ett lätt beslut att även boka biljetter till Lysekil ikväll!!!
  Min bror fyller nämligen 25 år och min syster och jag har bjudit med honom ikväll!!!
  Han heter Robin och är ett stort Charlotte-fan!! Förstår om ni har restriktioner mot att gratta någon i publiken, men hade det varit möjligt skulle nog Robin (och hans systrar) svimma!!!!
  Kram kram

 8. Härligt med västkusten! Jag har tillbringat mina barndoms somrar i Lysekil och Fiskebäckskil. Vi hade en sommarstuga i Lysekil som min familj hyrde varje år. Underbart! Passa på och njut ! Tack för underbara bilder.

 9. å vi var i läckö slott och lidköping i veckan,vi var in till spiken fiskehamn och åt glass.
  vill åka och gå på evita hoppas ni kommer köra i stockholm med.lycka till.

 10. Blir så glad att följa din blogg och olika stunder i ditt liv! Är så imponerad att du hinner med så mycket mys tillsammans med dina kära, samtidigt som du jobbar och är så engagerad och energisk! Wow, vilken underbar förebild och kvinna! Önskar dig verkligen all glädje, för du sprider så mycket till oss!!! kram Maria

 11. Roligt att du trivs i Fikebäckskil. Vi hade det värre. Du hade en P-plats på hotelletsparkering men valde att med hjälp av din pokjvän att sno den enda lediga p-platsen utanför hotellet från en småbarnsfamilj. Min hetsiga fru ville att jag skulle köra över honom där han stod med armarna i kors och hindrade oss.. Det är är tur att jag är så lugn. Jag är mest förvånad att du som offentlig person uppför dig så dåligt.

  1. Vilka konstiga människor det finns. Det stämmer ju inte? Jag flyttade ju från en parkeringsplats till en annan för att komma närmare där vi bodde, för vi hade mycket packning. Vilket gjorde att det fanns minst EN ledig parkeringsplats. Hur skulle jag veta att det kanske kommer någon som behöver den här park platsen mycket bättre än jag? Har jag som offentlig person inte rätt till att ta en parkeringsplats för att ni är trötta och har småbarn? Enormt konstigt skrivit! Be din hysteriska fru tagga ner, tur att hon har dig;)

 12. Va kul att du trivdes i Fiskebäckskil o så synd att jag inte ‘sprang’ på dig! Är uppvuxen där o är alltid hemma några veckor om somrarna. Barnen är döpta i kyrkan o skall jag någonsin gifta mig så skall det vara där – kan föreställa mig att det var vackert när du sjöng :-))! Tack för den fina bloggen o att du är en sån härlig o positiv människa med sunda värderingar. Du är väl värd all lycka & framgång:-)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..