Evita plåtning!

Minns ni hur det såg ut nr jag gjorde plåtningen för Evita…det var längesedan, förra våren..Foto: Charlotte T Strömwall/Malmö Opera. Mattias sminkade mig tidsenligt och vi gjorde ett par varianter, men det här blev den look som vi enades om för Evita.

 

  1. Oj vad fin du är, fantastisk look måste jag säga! Lycka till med Evitahösten!!! Det är verkligen härligt att läsa om dig och Anders, härligt att du äntligen får så mycket positiv energi från en livspartner, du är riktigt värd det. Jag läser och hoppas på att jag också kommer dit en dag…

  2. Ja det är verkligen Evita. Då måste väl Mattias vara med vid varje tillställning och sminka dig? Detta fixar du galant för talangen, rösten och skönheten finns där. All lycka till. B.

  3. Åh vad vacker du är Charlotte! Jag ska absolut köpa biljetter och se Evita, bor inte så långt ifrån Malmö!

  4. Heja Mattias, vad duktig han är! Du är skitsnygg i denna variant. (Fast det är du ju oavsett…)

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..