Storforsen

Storforsen är magiskt! Vilken plats på jorden…. OM ni inte har besökt denna vackra plats tycker jag ni ska göra ett besök hit nästa gång ni har semester…. Vilken upplevelse! Lika starkt varje gång jag kommer hit… Har varit här flera gånger och haft konserter och det är verkligen speciellt.

20120719-115002.jpg

20120719-115015.jpg

20120719-115048.jpg

20120719-115122.jpg

20120719-115205.jpg

 1. Tack för fantastisk sång igår.Är ingen schlager fantast och har därför inte lyssnat så mycket på dej ,.Men ojoj en sån super sångerska du är och med vilken innlevelse du sjunger .Hela mitt sällskap var helt tagna efter ditt whitney solo
  Du och Magnus sjöng också väldigt fint tillsammans .Rolig och bra föreställning !!

 2. Var där igår och träffade några av dina kollegor. Visst är det en sjukt fin plats, så skönt att bo nära (Piteå) så man kan fara dit när man vill. Storforsen ligger i Vidsel utanför Älvsbyn :)

 3. Var ni och tittade på Tännforsen när ni var här i Åre den är också mäktig.Vart ligger Storforsen?Naturen såg så vacker ut där på bilderna/mvh Johanna N

 4. Håller med dig fullt ut Charlotte, där i Storforsen är det underbart att få gå i gamla fåror efter den gamla storforsen och lyssna på dess dån och känna vattnets stänk. En underbar plats och ett måste som semesterutflykt. Har varit där och delar fullt dina ord.

  http://www.fangalyckan.blogspot.com

 5. Tack för en fantasisk kväll i onsdags, ni var toppen :) Du och Magnus sjöng en helt underbar duett i come what may. Jag och Mikaela stog upp när ni hade sjungit den. Handdukten som Mats håller i fick dom av mig och mikaela i present. Tycker de var en klockren text :)

  Kramar / Stiinis

 6. Ni var helt underbara i Storforsen!
  Vilken show alltså!
  Längtar som en tok tills jag ska få se er igen i Falsterbo.

  Javisst var det en klockren text på handduken Magnus och Mats fick i present av mig och Stina ;-)!

  Vi ses igen om 2 veckor, tack igen för en supershow!

  Kraaaaaam

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..