Seeeeeger!

Skönt! Det finns Rättvisa. Vet inte om ni minns ett extremt taskigt vridet Löp på Se & Hör precis innan jag skulle medverka i schlagern i år…

“Charlotte talar ut om Spriten”- så löd det. Jag tog väldigt illa vid mig av det här och bestämde mig för att gå vidare med det. Att jag har varit gravid 34 ggr, gift mig 23 och en massa andra tokigheter kan man stå ut med, fast det här var långt ifrån ok. För ett tag sedan kom domen. Jag vann.

Som ni säkert förstår är det här ett eget hopkok , är taget från en annan artikeln som är gjord för en helt annan tidning där jag säger att jag anser att sprit gör dig käpp och att jag därför dricker extremt lite själv…….ja, resultatet ser ni ju själva här under.

 

 1. Jo den vridningen var en av de mer extrema man sett… Skönt att det blev lite rättvisa till slut ändå!

 2. GRATTIS! Tur att denna tidning nån gång straffas för alla lögner.Hoppas det gör nån nytta (Men så väl är det nog tyvärr inte)

 3. Skönt med lite rättvisa!!!! Du är en fin fantastiska människa som inte ska behöva stå ut med sånt här strunt!!! Kramar till dig

 4. Wiiihiiii och Grattis. – så skönt det måste kännas!
  Jag har helt slutat läsa ALLA dessa totalt lögn och förtal tidningar.. Läser inte ens löpsedlarna !!
  Önskar dig en fortsatt bra dag.

 5. Bra där, stå på Dig. Jag fattar inte attt den tidningen får fortsätta, dom gör ju inget annat än hittar på om Er kändisar. Sen jag började följa några av era bloggar märker man tydligt att dom bara hittar på en massa skit.Ni borde gå ihop och få tidningen nerlagd.

 6. SÅ BRA Charlotte….att du tog tag i det. Man ska verkligen inte tåla allt för man
  är en super duktig artist. Grattis till din vinst!!!
  Kram Catarina/ ha bra dagar o njut av den lilla sommar vi har*L*
  .

 7. Wow!! Underbart Charlotte! Jag minns det och jag skrev att du skulle anmäla. Som många andra också skrev minns jag. Så bra att du gjorde det!! Man kände att det där var inte okej! Grattis!!

 8. GRATTIS!!
  Jag förstår att ni som lever i ofentligheten får stå ut med EN HEL DEL och har väl med åren fått skinn på näsan och struntar i det mesta som skrivs felaktigt om er. Jag bara ÄLSKAR den här formen med bloggar …… då behövs ju inte skvallerpressen längre. Ni ger er version på eran tillvaro (det ni vill dela med er av) och övrigt får övriga medier granska och rapportera om, syftar då på seriösare tidningar än se och hör….typ DN, GP, Tv mm…
  Nej dom gräver sin grav själva dessa skvallerblaskor och tillråga på allt så sårar dom. BRA att du anmälde och gick vidare med detta för bara att du är känd ska du inte behöva ta ALLT som dom behagar hitta på. Ha en go fortsatt sommar och dansa på i dina gummistövlar (ha ha du e för härlig!)

 9. Yes! Rättvisan har segrat! Förstår verkligen att du reagerar över den löpsedeln, det är ju ett direkt påhopp. Bara för att du är känd ska du ju inte behöva stå ut med vad som helst från pressens sida :( Bra att du stod på dig och anmälde dem. Tyvärr så lär dem ju inget av det, de kommer säkert att fortsätta så mot andra artister men det är bra att slå näven i bordet och markera att man inte tolererar sådant. God for you! Kram

 10. Härligt!! Grattis!! ❤❤
  Jag har slutat köpa skvaller tidningarna, blir bara så irriterad när man läser bloggar och vet att det de skriver bara är påhittat!!
  Det förstod man ju innan också men nu är det inga tveksamheten!!

  Grattis än en gång!!

  Kram Sofia

 11. YES, you go girl!
  Så skönt det måste vara för dig efter allt du får stå ut med, stort grattis!
  Önskar Dig och Din fina familj en underbar sommar med förhoppningsvis mer soooool!

  Många kramar, ÅsaL
  http://www.sunseeker.blogg.se

 12. Helt klart en strid värd att ta, du gjorde helt rätt och va skönt att det lönade sig! Grattis! Det är väl inte troligt att dom lär sig en läxa av det, men man kan ju alltid hoppas. Skönt för din skull. Dom borde egentligen dömas att ha med uttalandet på förstasidan så det verkligen syns :)

 13. Att dom vågar, du är stark som står ut med allt skitsnack ifrån dessa skvallerblaskor, stå på dig för vi behöver fler som du…………..Bamsekramar :-)

 14. Bra Charlotte att du tar strid! Sånt där är inte ok att skariva om…själv skulle jag aldrig gå och köpa en se & hör tidning…pga. att allt som står där är bara skitsnack. Ha det bäst du och din fina familj…

 15. GRATTIS – BRAVO Charlotte att du gick vidare med de där löpet o skriften…. förstår dig helt o fullt!! Så skönt att du fick rätt!!
  Tänk att tidningar får skriva va skit som helst.. tur det finns bloggar o läsa sanningen….
  Grattis kram fr Hunter tjejen…

 16. Bra jobbat Charlotte!!!! Nu hoppas vi att blaskan läggs ner.
  När kan jag beställa din nya träningsbok från dig?
  Kram Lena

 17. Grattis till segern :) Måste kännas skönt att få rätt !!
  Men tyvärr kommer väl tidningen inte bry sig om det – det dröjer nog inte länge
  innan nästa påhittade löp kommer :( Köper aldrig tidningen
  Ha det BÄST Kram Kram

 18. Grattis! Fler borde anmäla. Ett saftig skadestånd vore på sin plats tycker jag :) Fortsätt kämpa. Kram Carina

  1. Charlotte. Att vara osaklig hjälper ingen, det märks att du skriver i ilska.
   Det är bra att vi protesterar mot alla orättvisor, och en klapp på axen är
   Intet att förringa. Ser fram mot Evita.
   Mvh
   Skoog

   1. Nej nej, då missuppfattade du mig. Jag har lagt det bakom mig för längesedan. Det tjänar inget till att bli arg. Man kan aldrig vinna ändå, jag tyckte bara de gick för långt då det drabbar min familj nästan mer än mig. Men jag är varken arg eller bitter.Kram

 19. Vad skönt för dig, grattis! Kan inte förstå hur mycket skit ni kändisar ska behöva ta. Bra att du visade att det inte är ok! Kramar!

 20. Dom är duktiga på att skriva men det vore ju bra om dom kunde hålla sig till sanningen.Stort Grattis till dig/mvh Johanna N

 21. Alltså jag håller på att svimma när jag läser sånna här saker. Det är helt sjukt. Men jag brukar kolla på rubrikerna på dessa tidningar, sedan brukar jag gissa vad som egentligen står inne i tidningen och hur knasigt man än gissar så är det ÄNNU värre när man väl läser dem. Jag kan ju bara inte tro att någon i hela sverige tror på någonting som står i tidningar som den där. GRATTIS iallafall till att du lyckades få igenom anmälningen.

  Nu till en annan sak. Förra året (tror jag att det var) la du upp ett videoklipp med en liten tös som sjöng din “Hero”. Tösens namn var Maja 4år, hon är en liten tjej som verkligen tycker om dig. Hur som helst så har hon och hennes storebror (10 år) gjort en musikvideo till Timbuktus “Flickan och Kråkan”. Och det är verkligen en fin och känslosam video. Jag förstår om du inte har tid eller lust att kolla på den, men jag vet en liten flicka som skulle bli väldigt glad om du kollade på den. Både Maja och Elias jobbade riktigt hårt den här inspelningsdagen och blir jätteglada för varje visning som den får. Ville iallafall ta chansen att berätta om den för dig, och hoppas att du ser den och tycker om den. OM du tycker om den skadar det såklart inte om du lägger upp den på din blogg, eller skriver till mig vad du tycker om den så kan jag visa det för Elias och Maja=)
  Länken:
  http://www.youtube.com/watch?v=4vpTUYaW9Cw

  Om någon annan tycker om den så är ni helt klart välkomna att dela den eller kommentera!
  Reklam-kommentarer är det tråkigaste och värsta som finns, jag vet, men det här är inte reklam, mer ett videotips och en vädjan;)

 22. GRATTIS CHARLOTTE!!

  Gravid 34 gånger? Det finns ingen kvinna som har lyckats med detta och kan inte lyckas med det i heller.

 23. Bra där! Helt otroligt att sådana tidningar får fortsätta på samma sätt, det är ju inte första gången de skriver massa hopkok och sen blir fällda! Blä, vilken skittidning!

 24. Ej läst det Men bra du klagade nånstans måste det ju va stopp för vad de blaskorna får skriva,Härligt att du vann oxså Grattis

 25. Hej Charlotte! Det här hemska förtalet tycker jag att du ska få skadestånd för! Kram

 26. Kanonbra att du tog det vidare!
  Det vore bra om du kunde kräva dementi på löpet men det blir som du säger några rader längst bak i tidningen!
  Förstår inte hur journalister och andra som jobbar på tidningen accepterar att det sprids lögner på detta sätt!
  Yrkesheder verkar inte finnas för fem öre!

 27. Tycker straffet verkar i hårdaste laget “klandras” .. får dom inget fett skadestånd att betala ?

 28. Grattis…utroligt hvad se og hør kan finde på at skrive. Det samme sker i Danmark. Køber ikke det trams-blad overhovedet aldrig ….

 29. Vad skönt med upprättelse!!

  Kika gärna in på min blogg som på bara 2 mån blivit en av de största på vimedbarn.
  / Annika från Göteborg som älskar allt som har med kläder, skönhet och inredning att göra :)

  Just nu pågår 3 tävlingar på bloggen med olika vinster! :) Var gärna med!

 30. Bra, men tyvärr fortsätter dessa tidningar gång på gång. Det finns bara ett sätt att få stopp på det – att folk slutar läsa och köpa dem.. Vilket heller inte känns särskilt sannolikt då hemma-Svenssons älskar IQ-befriande kvällstidningar och skvallertidningar. De har liksom en förvrängd världsbild på något märkligt sätt. Bra iaf Charlotte! Gör samma sak nästa gång..

 31. Grattis!
  Ja, även om Du gått vidare med denna elaka rubrik…..så har Du fått bekräftelse själv och även dina fans att detta var helt fel och falskt!
  Jag kan icke förstå hur dessa skvallerjournalister kan leva och skriva om SKIT o FALSKHET varje vecka …..Tur man inte köper denna skittidning…hmmm har tyvärr denna på kliniken men JAG läser inte denna….så det så ;-) Ha en härlig vecka! Go girl <3

 32. Man under vilka som köper dessa skittidnibgar. Bojkotta att “jag bara läser hos frissan”.
  Om ingen köper så försvinner den typen av tidningar. Tyvärr gäller det numera även kvällspressen jagande på att sälja lösnummer.

 33. Hej Charlotte!
  Jag känner ju GIVETVIS inte dig privat. Men det jag sett intervjuer genom åren med dig, så har jag alltid tyckt att du verkar vara en riktigt reko person!! Du står för det du gör!! Tar ingen skit!! Fasen vad du e bra tycker jag!! GRATTIS GRATTIS tjugomiljoner ggr om till denna vansinnigt sköna seger över en jävla B-TIDNING till skvallerblaska!! (ehh..öhh.. finns det A-varianter av “såna” tidningar.. haha.. NOT!!) Men hallåå?? Inget plåster på såren?? skämtar du?? Det vore ju verkligen på sin plats!! Go girl!! Du e grym i mina ögon!!KRAAAAAAAAM/ Pia

 34. Grattis, Charlotte! Bra att du vände dig till pressombudsmannen. Skönt att det blev rättvisa, det är du verkligen värd efter den där hemska publiceringen.

 35. Grattis Charlotte! Du gjorde rätt i all stämma dom! Bra jobbat! Du ska verkligen inte ta skit från nån tidning som kokat ihop nån egen soppa. Den får dom minsann äta upp själva! Fy för skvaller blaskor!

  Kramar Sandra

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..