Inte nu….Suck!

Igår var jag på väg hem till min syrra och blev påkörd. Jag satt stilla i min bil och väntade eftersom det var kö där de höll på att bygga om en rodell. Det stod en man med röd flagga och vinkade fram bil efter bil. Bilen bakom mig såg tydligen inte att vi stod still så han körde rakt in i mig. Eftersom jag har dragkrok så klarade mig bil sig bra medan hans däremot blev skadad. Stackarn såg alldeles chockad ut när jag klev ur min bil…jag var oxå chockad men tog hans registreringnummer innan vi skilldes åt. Vilket visade sig vara bra nu..

Kände så fort jag hoppade in i bilden att något var knas med nacken…fick hysterisk huvudvärk under kvällen och idag har jag varit hos läkare. Whiplash och hjärnskakning. Kommer bli rehab för min del.  Jag slapp i alla fall krage, de har tydligen gått ifrån det.

Otroligt att trots den låga farten han måste haft så kan det få sådana effekter. Känns nästan lite fjantigt men man inser kraften om man skulle vara med i en riktig smäll.

Nu fryser jag, känner mig matt och mår illa, har ont i nacken och huvudet. Inte riktigt vad jag behövde just nu mitt i alla Evita repetitioner…

Fick ställa en plåtning med Aftonbladet Söndag idag och även en med Topphälsa, men kan inte ställa Evita repet ikväll.

Någon som har erfarenhet av Whiplash? Behandlingar osv? Något speciellt man bör tänka på?