Roddan!

När vi var i LA så skulle jag plåta Anders inne på Universal studios….när jag precis har tagit mina bilder så kommer Jessica fram(kolla till vänster om Anders) framrusandes och vill kolla bilden i kameran…hon höll nämligen på att krocka med Roddan.

Jag hade helt ovetandes lyckats få med Rod Stewart som passerade i bakgrunden i hatt med sin lille son i handen.

Ett glatt Diggiloo gäng fick sedan en snabb pratstund med honom…:)

  1. Måste tala om att min fd.man är en total kopia av Roddan vart han än går i vilket land det än är så ropar de Roddan efter honom. Hur mycket jag tittar så kan jag inte se vem av dem det är. Samma ålder också.
    Minns när Rod ställde in sin konsert på Scandinavium och vi satt på en rest.Dagen efter skrevs det i tidningarna här att ROD hade suttit där och fotograferna flockades runt honom.Men det var bara M.

  2. Hej,blir så glad och på gott humör varje dag när jag läser din blogg!Du är alltid så positiv och jordnära!Jag och min man (som gick bort icancer i januari)hade också planerat en resa till USA i år med våra barn,de är 7 och 9 år.Men nu tittar vi på dina bilder och åker istället om några år då de växt till sig lite,(och vi hämtat oss).Nu vet vi ju mycket som vi vill se och uppleva där!TACK

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..