Intevju – GP

Idag har varit en hektisk dag minst sagt, lite rep inför ett gig och sedan en fotosession och intervju som kommer ut i GP. Den kommer främst handla om Eurovision som faktiskt snart går av stapeln i BAKU. Jag hoppas jag är ledig när finalen går så jag kan följa de, ska bli riktigt spännande i år eftersom jag faktiskt tror att vi har goda chanser att ta hem det här. Vore ju väldigt kul! Ja, jo jag vet att Sverige alltid är förhandstipade. Har själv varit i exakt den sitsen och sedan barkade det åt fel håll:) Men den här gången blåser det positiva vindar, håller ni med mig? Vad tror ni om våra chanser i år?

Dags att smörja in mig med shimmering lotion inför plåtningen. Det är så skönt så ni anar inte att ha en egen tub med den blandningen som jag tidigare i flera år fått stått och blandat själv och kletat över i små burkar för att kunna ha med mig.

Den finns att köpa på Kicks.se eller min webshop charlotteperrelli.com om ni vill ha de signerat till någon speciell.

 

Plåtning i det fria, vilken toppendag det har varit. Riktig högsommar värme!!

 1. Hej
  Läste på Facebook att Du ska vara i Hässleholm den 5-te maj , är det sant?
  hälsningar .

  1. SÅ KLART !, måste ju träffa min idol,och få en autograf…hoppas jag …. som Du redan vet så är Du och Madonna mina idoler , Madonnas autograf har jag redan men inte din :-)

 2. Åh, vilka härliga vårbilder! Jättefina! Här i Gävle tänker det visst snöa på lördag, det kan man inte tro idag :)

 3. Ja, högsommar värme men lite väl tidigt att ligga i gräset va =) Tjatar på barnen att de blir sjuka om de börjar klä av sig för tidigt. Har inte tagit mig för att köpa din lotion än men lovar att jag ska!! Ha det gott. //Maria

 4. Hej Charlotte!
  Jag undrar om det går att köpa din lotion utan parfymdoft? Allt gott till dig! Kramar från mig!

 5. jag har både den & parfymen.. :Älskar parfymen men duttar på igen efter nån timme då jag tycker den inte sitter så länge….men då får du ju sälja flera ialla fall till mig!!
  Lotionen har jag inte provat än då det inte är läge för barbent.. hoppas den är kanon!!

  1. Instämmer med dej. Charlotte blir nog glad över att vi får köpa flaska efter flaske…eller hur Charlotte…

  2. Tycker som du Maria..men Charlotte är nog glad om hon vet att vi är storkonsumenter av hennes parfym..eller hur Charlotte?

 6. Hej Charlotte! Vad tråkigt att se att du plockar bort kommentarer på ditt inlägg om rökning, då de kritiserar dig. Det sänker din trovärdighet om vikten av att stå för vad man tycker. Det känns lite beskt om du tycker så, så länge man tycker som du. Det tråkiga för min del är att jag till 100% håller med dig om att folk verkligen borde veta bättre 2012 än att röka. Detta sagt av någon som var på begravning pga lungcancer nyligen. Det jag inte tyckte om var dina kommentarer till dina läsare, som var nedvärderande, fördömande och inte minst spydiga. Jättetråkigt att läsa.

 7. Hej Charlotte ! Såg i tidningen att du blivit påhoppad när du påstod att rökar var ointelligenta !! Stå fast vid detta för jag håller med dig till 100%. Jag är allergisk mot rök så jag har kämpat länge att få rökfria miljöer och när vi till slut fick detta så tyckte ju alla att det var jättebra. Rökare är väldigt egoistiska personer som inte tänker på oss som inte tål skiten. Stå på dig och håll på det du sagt för du har de flesta med dig !

  1. Jag är allergisk mot hundar men inte fan gnäller jag på hundägare. Jag vet inte i vilket land du bor i, men så ofta går du nog inte igenom ett rökmoln.

  2. Varje gång jag går in på en affär, typ ica, coop så står det någon & röker precis vid ingången! =)

 8. Hej Charlotte!

  Jag tror du kan ha rätt om Sveriges chanser iår, jag tippar att vi faktiskt går mot vinst iår vi har något unikt något som sticker ut, jag tror att folk ute i europa kommer älska Loreen och Euphoria precis lika mycket som vi gör…Det största hotet tror jag blir Italienska Nina Zilli.

  Vill också passa på att tacka för din senaste platta gillar den väldigt mycket speciellt “Little Braveheart”, Minns jag fel eller skulle det inte komma fler versioner på den?

  Åter igen tack för en mycket trevlig blogg.

  // Fredrik

 9. Hej!
  Jag undrar var det är för snygga armband du har och var jag kan hitta dem?(De som du har när du håller i tuben.)
  Trevlig helg!

 10. Så roligt att ge ut en egen parfym! Nu måste jag ju in på Kicks och känna på den. Vad är det är för doftnoter i den och hur hämtade du inspiration till doften? Var kommer dina doftingredienser ifrån? Har just startat en blogg och det skulle vara så roligt om du tar dig tid att gå in….. på http://www.dreamspirit.se
  Såg dig uppträda i Malmö i Mello på genrepet, tur att ditt bidrag var först ut för det var det enda bidrag jag hann se innan min arga 3 -åring fick oss att lämna arenan. Din låt var värd ett bättre öde. Du sprider så härlig och positiv energi omkring dig! Lycka till med allt….

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..