Hollywood och Universal Studios!

Santa Monica Beach…Lifeguard bilar står parkerade längs hela stranden, det känns nästan som om man står och studerar Baywatch på nära håll. Igår gjorde vi en roundtrip..vi åkte till Walk of Fame och tittade på alla stjärnorna. Känns som om man bara måste se det när man är här. Lite smutsigt och lite stökigt men som sagt något som man bör se.

Vi åkte vidare till Universal studios och det var faktiskt väldigt coolt att se det. Det är premiär för Transformers: The Ride – 3D om några veckor men den var igång och vi fick åka…Anders höll på att spy….

Vi åkte sen Mumien och Jurassic Park och jag som alltid ansett mig vara ganska chicken tyckte att det nästan gick lite för sakta och hade önskat att det var mer creepy. Skumt va? Jag kanske har blivit tuffare med åren?

Anders gick i alla fall runt vacklandes och mådde så dåligt hela kvällen, han har problem med att attraktioner som snurrar…..

Idag ska vi åka till Bevery Hills och Rodeo Drive och shoppa, det är så makalöst fint där att man knappt tror det är sant! Det är en helt annan värld mot Hollywood….

Anders på Santa Monica Beach.