Lycka!

Jag tar mod till mig och känner att jag måste bli lite personlig…

Det är så mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden och jag har inte vetat var och när man ska berätta och hur man lägger upp saker och ting. Men när ni läser det här så kommer ni i alla fall förstå att jag är inte mycket för att deppa just nu…

Alla som har gått igenom en personlig livskris vet att det tar tid att läka. Jag tyckte att jag tog god tid på mig när jag väntade i fyra år med att våga träffa en ny människa. Hade jag inte träffat rätt så hade jag aldrig vågat. Någonstans långt inne kände jag tidigt att det här skulle förändra mitt liv..jag var rädd, enormt rädd för att gå på en nit igen. Jag kände att jag visste inte om jag skulle våga gambla med ett krossat hjärta, skulle jag orka med det efter allt som varit och som jag gått igenom?

Den där känslan av att inte våga, den är gräslig…den ligger egentligen inte för mig men nu var den så stark. Man väger för och emot. Att gå in i en ny relation när man inte bara har sig själv att tänka på utan främst sina barn..Och att sedan inte kunna göra det i avskildhet utan under en lupp gör det inte enklare. 

Alla som har gått igenom en skilsmässa vet att det någon gång är skitjobbigt. Man kan tycka att “idag är en bra dag” eller att “idag suger allt och jag önskade att jag aldrig hade stigit upp ur sängen”. Känslorna pendlar liksom humöret och man får ta små steg för att orka med. För mig blev det för mycket. Jag hade precis turnerat runt i 17 olika länder i Europa på 4 veckor i samband med Eurovision och tillslut bara stupade jag, bubblan sprack och jag klappade ihop. Jag låg i flera veckor… det är en lång historia och en dag kommer min självbiografi där jag kommer berätta allt det som det bara spekulerats kring. Det mesta finns nedskrivet och ligger väl förvarat på en hårddisk i ett bankfack;) 

Nu har jag lyckats träffat en stabil människa som är enormt verbal, har humor, ett stort varmt hjärta, som är framåt, händig, snäll mot mig och mina barn, positiv …( skulle kunna skriva superlativ här tills inlägget var fullt…;) och som dessutom älskar mig? Helt overkligt.. Mina tankar snurrade fram och tillbaka i vår inledningsfas, Om jag skulle våga ge mig in i en ny relation så gjorde jag det med hull och hår, det visste jag..så funkar jag, har aldrig varit mellanmjölk. Av el på, det är jag på gott och ont. 

Jag bestämde mig för att våga tro på sann kärlek igen och jag är så tacksam för att jag blev vägledd så rätt. Jag hade glömt bort hur det kändes när man vill vakna med en människa man älskar varje dag, när man är rädd att förlora någon (pratar såklart om en partner, barnen brinner hjärtat för hela tiden..) när man tittar på någon man älskar och nästan börjar gråta…

Något av det som har slagit mig är att jag älskar att leva igen, på alla plan. Allt jag redan har upplevt vill jag göra om med Anders och allt det jag missat vill jag också göra med honom. Jag trodde att vissa saker bara var unika första gången, men ack så fel jag hade…det känns så mycket starkare nu. Kanske för att jag hade slutat tro, för att jag trodde att jag aldrig någonsin skulle få uppleva det igen och innan så tog jag det för givet, kanske för att jag var yngre? Jag upplever något jag aldrig varit med om tidigare och jag känner att det speglar mig i allt jag gör. Jag tar lite lättare på saker, jag går genom livet med ett leende på läpparna även de dagar som är lite tråckliga…Jag känner mig så enormt tacksam.

Jag skriver det här mest för att ge lite hopp till alla er som var precis som jag innan. Som jobbade, tränade, hämtade barn på förskolan eller på skolan och sedan åkte hem, vek tvätt och rensade ogräs i rabatten. Det finns någon där ute för alla…jag trodde inte på det men en dag så stod han där och nu förgyller han varje minut av mitt liv.

Nu ser jag fram mot ett nytt, lyckligt liv tillsammans med Anders. En del av mitt liv har jag lagt bakom mig och ett nytt väntar. Jag tror att det här är FOR LIFE, med allt vad det innebär;)

 

 1. Önskar dig all LYCKA! Tack för allt du delar med dig för det sprider LYCKA!! Tusen TACK för att du är så generös och delar med dig! Massor av kramar till dig underbara Charlotte!!

 2. Underbart, tänk va livet vänder o allt hopp du ger genom din ärlighet. Herregud jag som inte varit ett fan måste köpa din skiva nu, bakom stjärnytan så blev du väldigt äkta. Bra gjort o all lycka i livet till dig o dina!

 3. Oj så fint skrivet om livet, ditt liv! De låter underbart och ja glädjs med dig Charlotte!! Så fint att du vill dela med dig av de mest privata, trots att du vet att ni är så bevakade.. Då måste de verkligen vara så äkta och riktigt, och de slår all skriverier, lycka och kärlek segrar över allt! Stor kram på er

 4. Önskar dig all lycka,kan inte vara lätt att vara en offentlig person och samtidigt må dåligt.Underbart att du nu har mött en man som verkar heeelt toppen.Kan säga att jag med har blivit sviken,men fortfarande orkar jag inte släppa in någon man i mitt liv.Samtidigt trivs jag som singel(har varit det nu i mååånga år).Men det är som du skriver det finns någon där ute för alla,men jag letar inte.En vacker dag så finns han bara där och då vet jag att jag får uppleva kärleken igen.Tack för att du var så öppen,det kom både sorg och glädjetårar,Massor av kramar

 5. Jag blev alldeles tårögd av ditt inlägg. Precis så känner jag för min man.
  Grattis till er nyfunna kärlek! För er som fortfarande letar, ge inte upp. Han/hon finns där du minst anar.
  Kram Lena

  1. Hej Lena, jag hopppas du har rätt, att man inte ska ge upp för att någon finns där ute även för mig. jag är i Charlottes gamla “sits” och allt känns så mörkt och jobbigt nu…gör inget annat än gråter varje dag och vågar nog inte tro på kärleken igen.
   kram

 6. Hej! Jag har varit i precis samma situation som du, jag träffade en man mot alla odds och i dag är vi gifta och älskar varandra efter 10 år lika mycket som efter första ögonblicket.

 7. Vad underbart att höra att du är lycklig igen Charlotte. Hoppas ditt liv fortsätter i samma spår som nu. Många kramar.

 8. Visst är det härligt med känslan att älska och att älskas ;-) All lycka till er i framtiden! Själv åker jag och min sambo som jag älskar mer än allt på en “loveweekend” till Stenungsbaden i helgen ;-)

 9. Fina Charlotte..så otroligt fint skrivet!! Tack för att du delar med dig om dina innersta tankar och känslor! Jag fick ett fint paket av min käreste i fredags…The Girl,jag älskar doften….så klockren! Lycka till med kärleken och allt.Kram till dig!

 10. Wow! Känner mig så träffad av det du beskriver! Jag hade förvisso inga barn den dagen jag blev djupt sårad, och trodde helt ärligt att jag aldrig skulle våga älska någon igen – men så visar det sig att den största kärleken dyker upp och livet är fulländat!
  Starkt av dig att dela med dig, och må kärleken vinna!

 11. Jag vill också önska lycka till, skönt att du var mogen och läkt när du mötte Anders.Hade ni setts tidigare kanske det inte blivit så bra. Allt tar sin tid. Grattis till den nya lilla familjen. Modigt och fint inlägg.Kram.

 12. Du är så modig! Kärlek är fantastiskt. Önskar dig all lycka fina, naturliga, härliga Charlotte!

 13. Vilket fint inlägg! Jag beundrar din styrka och positiva energi – önskar många gånger jag vore lika stark! Och en knäpp på näsan till alla strunt-tidningar som skriver så tokigt – verkligen bra nu när alla bloggar istället så alla fel hängs ut. (t ex om att Måns hånglat med tonåringar i alperna och det var Pernilla på bilden…så roligt “scoop”!). Önskar dig och dina barn det allra bästa framöver!

 14. Så vackert skrivit. Du har länge varit en förebild för mig då du är så stark. Nu ännu mer för att du är så ärlig. All lycka nu och framtiden till dig och din nya familj!

 15. Lovely Feeling Really! ;)

  Köpte din Lotion och hade på mig ute:) Min hy påminde om vaxdockornas i butiken där jag jobbar! Amazing! Fab! :) Tack! Perfekt nu inför kommande “shorts-säsonger” å allt! :D

 16. Så är livet! Själv har jag hunnit bli 45 år och egen företage. När jag skilde mig va jag 27 år och tyckte att inte alls livet blev som jag tänkt.

  Nu är jag framgångsrik egen företagare med man och 3 underbara barn! Vem har inte gråtit över en kärlek. Men,…vi måste lära oss att om det inte passar så finns det naturligtvis något bättre där ut som passar för just dig! :)

 17. Fina du…ni ska glädjas åt varandra å njuta av att ni hittat rätt i kärlekslivet. Det känns i kropp å själ när den rätta dyker upp. Ta hand om varandra, respektera varandra å älska varandra villkorslöst. Stora kramar till dig, dina barn å Anders.

 18. Du är värd all lycka som finns!
  Jag tror du funnit mannen i ditt liv.
  Och han måste vara världens lyckligaste man, som fångat dig!
  Grattis!!!!

 19. Vilket fint inlägg. Har följt din blogg sen du började blogga och det är härligt att se att du är så lycklig!

 20. Du är en fantastisk kvinna som förtjänar allt gott! Lyckan och kärleken Du nu känner är Dig väl unnat! Det ni upplever tillsammans är underbart! Jag önskar Er all lycka i världen!

  Jag själv blev bedragen för två år sedan av mannen jag delat 16 år med. Just nu är jag inne i ekorrhjulet Du beskriver att Du befann Dig i: jobba, tvätta, laga mat, skjutsa till träningar, städa, läsa läxor mm. Jag skulle inte vilja vara utan allt det här, men jag skulle själv också vilja få lite plats i mitt liv. Jag vill ge kärlek till en man och bli älskad tillbaka.

  Ditt inlägg ger hopp! Min väninna säger alltid att: “allt gott, kommer till den som har tid att vänta”. Jag väntar, längtar och ser fram emot att få uppleva det rus och den rikedom Du nu upplever! Njut och må gott! All lycka till Er <3!

  1. Hej Millan
   Blev berörd av ditt inlägg för jag känner mig träffad. Har det nu själv precis lika jobbigt och jag vet inte om jag kommer att kunna tro på kärleken igen, eller ens hitta ngn att dela livet med. jag tar en dag i sänder så får vi se vad som händer. Men jag hoppas så…för just nu gråter jag varje dag och vet hur det känns att ha hjärtesorg på riktigt. Ska försöka tänka på vad din väninna säger, att allt gott kommer till den som väntar. Jag ska vänta, men hoppas detgör mindreont på vägen. Kram!

  1. Precis som du tänkte jag Emelie: Man blir sugen på att va´nykär. Jag är så nöjd med ,och kär i, min man,men den där pirriga “nykärs-känslan” försvinner ju tyvärr med åren. Allt gott och lycka till till Dig Charlotte OCH till Anders som fått en fantastisk tjej!!

 21. Jättefint skrivet! Jag blev rörd till tårar………
  Du är värd all kärlek i världen!

 22. Love is fun, difficult, happy …. but certainly, love is when a person does not matter for the rest of the world is your world

  Congrats

  Im back :)

 23. Vad glad jag är för din skull och vad ärligt och fint du beskriver vad du känner. Tack för ett personligt inlägg som gav mig hopp om att mitt liv faktiskt kan vända och att det fortfarande finns en chans även för mig att hitta kärleken. Allt rasade för mig för några år sedan då jag blev av med mitt jobb, avslutade ett destruktivt förhållande och drabbades av en depression. Har sen dess varit sjukskriven till och från och kämpar för att få ekonomin att gå ihop. Självkänslan är i botten och jag har blivit oerhört stresskänslig. Skulle behöva gå i terapi, men den enda “hjälp” jag har fått är recept på antidepressiva medel, vilket inte gett resultat . Jag tvivlar ofta på att jag ska hitta någon som kan älska mig och jag oroar mig även för att jag inte kommer hinna skaffa barn innan det är försent. Det känns som att jag missar det bästa i livet. Men jag får inte sluta hoppas på att bra saker kan hända mig. All lycka till dig Charlotte!

 24. Vad fint du skriver. Önskar Dig verkligen all lycka! Tycker att du är en fin förebild både som person men framförallt som kvinna! Tack för dina kloka ord!

 25. Vad härligt att läsa detta, och att du lättar på ditt hjärta och delar med dig till oss bloggläsare!
  Jag är så glad för din skull Charlotte att du träffat en ny man, det är du värd!
  All Kärlek och Lycka till Dig och Anders! :)

  Kramar

 26. Detta var bland det vackraste jag någonsin har läst! Jag har gått igenom en separation och är i den tron att jag aldrig kommer att få uppleva kärleken igen. Jag blev så sårad att jag trodde att jag skulle dö, att livet aldrig skulle kunna vara bra igen. Jag trodde inte att kärleken kan finnas där ute för mig igen, som att jag vore ett hopplöst fall. Men jag kanske ändå fick en gnutta tror att det finns en chans till sol i mitt totala oväder, att det kanske visst finns någon där ute som är den rätta för mig. En människa som kan göra mig så glad och lycklig som du verkar vara! Tack för detta inlägg!

 27. Oj vad glad man känner sig när jag läser dina ord! Jag har följt din blogg länge,länge och bara älskar att öppna upp datorn på morgonen för att läsa din blogg! Önskar nu dig (Er) all lycka, och dina ögon glittrar!

 28. Så härligt och vilken glädje man känner nu för din/er skull.
  Tack för det fina du skriver…… Kan bara önska Lycka till.
  Samma till din Anders…..Grattis, du har fått en underbar kvinna. Lika vacker på insidan som utsidan!
  KRAM

 29. Otroligt fint skrivet Charlotte! Jag själv är bara 17 år men jag förstår precis vad du menar med känslan att man nästan inte villl leva.. Mina föräldrar ligger nämligen i skillsmässa nu och allt känns bara så tungt, både hemma och i skolan. Man har bara inte orken! Jag är annars en väldigt glad och positiv person men även vi kan komma till en gräns har jag märkt.
  Ditt inlägg gav mig styrka och hopp! Tack fina Charlotte, kramar

 30. Åh vad fint. Åh vad härligt. Åh vad modigt och åh vad du förtjänar det! Tack för att du delade med dig! Det gör dig till en ännu större människa. All lycka till er!
  Kram

 31. Mkt vackert, öppet och personligt skrivet. Önskar er all lycka och hoppas jag hamnar där en dag jag också….Kram!

 32. Du har allt nu Charlotte!
  Lyckliga du! Du är en otrolig förebild och inspiratör!
  Men blogga lite mer… :)
  <3

 33. ……och du, så känner jag för min man!
  Vi har varit tillsammans i 45 år i år.
  Jag älskar honom så mycket att jag tappar andan ibland när jag ser honom:-)
  Hoppas du får många år med din kärlek!

 34. Hej Charlotte! jag läser din blogg nästan varje dag… ditt senaste inlägg får mig verkligen att rysa.. Jag är såååå glad för din skull, tycker du är en fantastisk person/förebild och mamma till dina killar. Tycker du har en skön och ödmjuk inställning till livet och sprider mycket positiv energi utan att vara präktig. Att du delar med dig av din svåra och tuffa stunder i livet, tycker jag är STORT av dig. Jag lever själv med man och tre små underbara barn och känner mig lyckligt lottad i livet. Så förstår din känsla och känner (fast jag inte känner dig mer än här på bloggen) verkligen är glad för din skull, du är så värd detta! Lycka till med allt Charlotte! Jag bär med mig mycket av dina tankar och energi varje dag! Kram

 35. Åh, Charlotte vad fint du skriver. Jag vågar också tro att lyckan kommer efter helvetet jag har varit i.
  Du är värd allt som kommer i din väg! Va beredd att skräptidningen Se & Hör kommer klippa och klistra din text till nästa nummer. När jag ska handla på ICA och ser tidningen så har jag lust och riva ner hela tidningsstället.
  Jag har ett boktips för bloggare som är anhörig till en som har alzheimers:” Den längsta ronden” med Edna Alsterlund. Boken handlar om boxaren Ingo Johansson.
  Kram Lena

 36. Vad fint du skriver och vad glad jag blir för din skull…. Önskar er ALL lycka, det är du värd :)

 37. Så vackert <3 Jag kan relatera till det så väl då jag är i samma situation just precis nu och det är underbart <3<3<3 Har också gått igenom mycket innan och var väldigt rädd om det liv jag och barnen byggt upp nu och inte minst för att misslyckas igen…är så glad att jag vågat nu! Nu njuter vi av livet Charlotte!!! All lycka!

 38. Hej!
  Jag blir alldeles rörd av ditt inlägg ang ditt nya liv i kärlekens tecken. Fantastiskt! Jag har gjort samma resa när det gäller detta så jag vet hur det känns. Plötsligt står han där din livskamrat som man inte trodde fanns och det är en underbar känsla <3<3 lycka till med fam och kärleken. Sluta aldrig tro på kärleken. Kram Veronica tycker mkt om din blogg! :-)

 39. Så vackert skrivet och smart av dig att lämna ut dina/era personliga känslor så inte skvallerpressen kan hitta på egna påhittade texter. Vackert fotografi på dig.
  Önskar dig, Anders och era barn all lycka !
  Kram

 40. Hej!
  Jag blev rörd av ditt inlägg. Fantastiskt. Jag har gjort samma resa så jag vet hur det känns. Men plötsligt stod han där. min livskamrat och kärleken fick liv igen. Vill önska dig all lycka med fam och kärleken. Sluta aldrig tro på kärleken. <3<3. Tack för en fin blogg. Kram kram Veronica

 41. Hej!
  Så fint skrivet av dig, och att du delar med dig det till oss, det gick rakt in i hjärtat på mig, så fint var det.
  Grattis till din nyfunna kärlek, du är verkligen så värd detta och jag önskar er all lycka.
  Kram <3

 42. Fina Charlotte, du är värld all lycka i världen och tycker du har varit klok som gett dig själv tid att läka och bli stark innan du går vidare i världen. Så fantastiskt av dig att lämna ut dig på detta sättet och jag tror säkert du kan hjälpa andra i samma situation.
  Njut av livet och dina kära!

 43. Tack fina Charlotte! Sitter här med tårar i ögonen efter att ha läst ditt underbara inlägg. Vilken kärlek Du sprider omkring Dig <3 Sitter här nyseparerad i nygammal stad med en liten son och undrar vad som ska hända med oss.. Du fick mig att känna lite hopp igen! Vad underbar Du är som delar Dina innersta känslor med oss här på bloggen… Jag är SÅ glad för Er allas skull och önskar Er ALL lycka med resten av Ert gemensamma liv. Massa kramar från mig..

 44. Från hela hjärtat, Charlotte, ALL LYCKA TILLER “NYA” FAMILJ!!
  Någonstans tror jag att allt har en mening, vilket oxå kan innebära att man måste gå igenom en del smärta! Men det har säkert gjort dig starkare ! <3

 45. Hej,
  Vad glad jag blir när jag läser ditt inlägg! Kärlek är verkligen lycka och välmående. Att få älska och bli älskar är den största gåvan. Man måste våga för att vinna och det har du gjort. Jag vill önska dig och Anders all lycka, ta hand om varandra. Jag följer din blogg varje dag nerifrån Spanien, där jag bor sedan 6 år tillbaka. Jag ser fram i mot att prova din nya doft och lotion när jag kommer till Sverige i sommar. Just nu ligger jag på sjukhus och försöker hämta nya krafter efter en operation. Ditt inlägg gav mig ny kraft och jag jan inte vänta tills min sambo kommer in genom dörren. Stort tack för allt du gör, helt fantastiskt!! Många soliga och varma kramar till dig och Anders från Spanien / Marinette

 46. Härligt att du delar med dig av din glädje! Alla är värda att älska och bli älskade! Lycka till!

 47. Jag blev alldeles tårögd av det som du skrivit. Går själv igenom en skilsmässa nu. Detta ger mig hopp inför framtiden. Önskar er all lycka!

  Kram

 48. Hej Charlotte!
  Jag blev tårögd när jag läste detta. Jag känner med dig, den glädjen du känner den lycka att våga älska en annan människa igen. Grattis och lycka till.
  Kram
  Camilla i Karlstad

 49. Vad fin du är Charlotte och så fint du skriver. Utlämnande och vackert, all lycka till er! Kram

 50. Fast man inte tror det så vänder det…jag har själv gått igenom en skilsmässa o trodde inte jag skulle komma hel ur den men det gick. O starkare var jag, hittade kärleken igen ganska fort, för fort säkert enligt vissa men jag håller fast vid denna härliga människa än idag efter 7 år som inte alltid har varit så lätta med barn på olika håll o allt vad det innebär., tvivla aldrig utan gå efter vad hjärtat ger dig för signaler! All lycka till er Charlotte!<3

 51. Njut av lyckan, och tänk bara på dig och dina kära, för det är det enda som är viktigt. Kram Ewa.

 52. Oerhört ödmjuka Chalotte!
  Så vackert och känslosamt du beskriver livet.
  Ja, kärlek är en gåva vi aldrig kan framtvinga….
  antingen vi får uppleva obeskrivlig lycka,
  eller inte…
  För mig, 59 årig karlshamnstjej, känner/ser jag
  en harmoni, som du är så väl värd!
  Kan inte låta bli att citera;

  LÅT ALDRIG GÅRDAGENS BESVIKELSER
  ÖVERSTIGA MORGONDAGENS DRÖMMAR /okänd/.

  All lycka till alla fem!

 53. Fina Charlotte! Gåshud, tårar i ögonvrån, ett sånt här har nog inte nån i svenska kändisskapet skrivit till Oss som följer dej här på bloggen. Vi har varit med dej bakom scener, i ditt semesterparadis i Spanien, barnens aktiviteter, galor, ja listan kan göras lång. det är som att man vet vem du är fast man bara vet ditt namn. Jag har nog aldrig tagit mej så vid en sån här berättelse som du gett oss. Jag hoppas att du snart skriver en bok. Önskar dej och Anders all Lycka i framtiden, och barnen. Hoppas nu att du syns mycket på scenen i Diggelio, för jag är på 1:a parkett i Herrgårdsparken i Hällefors..
  Kram Ann-Catrin

 54. Så glad jag blir av att läsa att du nu har det så bra. Underbart att få vara nykär, enormt generöst av dig att dela med dig av såpass personliga tankar. Stor kram och all lycka för framtiden önskar dig och din familj.

 55. Vilken vacker text! Glädjegivande och kärleksfull. Kärleken är ju en underbar känsla som gör livet lättare. Härligt att höra att du är lycklig Charlotte!

 56. Vad fint du skriver! Man ser i texten hur lycklig du är och det unnar jag dig verkligen. Tack för att du delar det med oss som läser här, trots att du egentligen inte har en aning om vad vi är för ena. :) Jag önskar dig all lycka med din fina Anders! Stora kramar till er alla!! Och vilken fin bild på dig, helt underbar! Längtar till sommaren nu… ;)

 57. Glädjetårar och hår som reser sig på armarna är min reaktion på dittt makalöst ärliga och helt fantastiska inlägg. Du fantastiska, vackra, proffsiga, ärliga, underhållande, starka, inspirerande kvinna, Tusen Tack för att du bjuder på dig själv.Att du dessutom är Sveriges i särklass bästa sångerska och scenartist är ju som grädde på moset.
  Trots att jag är mkt äldre än vad du är, så är du min absolut främsta förebild. Snälla, lova att du snart kommer ut med din bok

 58. Blev väldigt rörd när jag läste ditt inlägg. Så glad för din skull, förstår inte vad du gått igenom då jag varit gift med samma man i 24 år och fortfarande pirrar det när jag ser på honom så jag har aldrig skilt mig eller blivit lämnad men är så så glad att du hittat kärleken igen och ni är ett fantastiskt vackert par. Har sådant äktenskapstycke när man ser er på bild. Härligt att han månar så om dig och pojkarna det är ni så väl värda och så underbart för dig att dela hemmet både här och i Spanien med någon? gläds så mycket för din skull.

 59. Hur kan du kalla Anders händig du har inte sett gipsen han skruva upp i helgen va? Hemskt

 60. GRATTIS Charlotte till din nya kärlek,önskar er all lycka,det är du värd.Detta att börja om igen med Anders är säkert en jättehärlig känsla,och att vara älskad av en underbar man,vad kan man mer begära.LYCKA till er båda och era barn.

 61. HÄÄRLIGT!!! Ja det gäller ju att våga för att vinna men är inte alltid så enkelt..Lycka till och NJUT!!!

 62. Va fint skrivet av dig! Satt helt tyst och bara njöt av texten och att du är lycklig igen!
  All lycka och tack för att du delar med dig! Kram

 63. Härligt Charlotte !! Går precis nu igenom exakt samma härliga känsla i livet .Vågar ta emot kärleken igen efter 4 singelår . Vet precis hur du känner !Lycka till , ser fram emot att läsa allt i din fina blogg . ha en härlig vår och sommar !!

 64. Underbart skrivet ! Skönt att våga skriva och vara . Härligt att våga träffa en ny mitt i livet , detär klart man behöver kärlek och få känna pirret.
  All lycka till och njut av att var tokigt kär.
  kram Christina

 65. Fina Charlotte!
  Jag har varit med om nästan precis samma situation som du. Känner mig också så ofantligt tacksam och lycklig över att få vara med om detta. Tänker ibland på alla som skulle behöva bryta upp från trasiga förhållanden för att istället få vara med om detta underbara. Är så glad för din skull och för att du är en fin förebild för många. Lev i nuet och njut!<3
  Kram

 66. Tack, Du ger hopp, jag är en av dem som känner igen mig i beskrivningen, men bara i första fasen än, du vet plockar tvätt och i rabatter. Jag vågar inte tro och hoppas igen… på kärlek, men, men vem vet…

 67. Enormt vackert skrivet!

  Stort lycka till med ert liv tillsammans, det är du verkligen värd Charlotte!

 68. Va härligt det låter när du berättar visst är det härligt att få känna kärlek och att bli älskad. Jag känner igen mig i din berättelse, jag har oxå hittat min stora kärlek här i livet precis när livet kändes tungt. Grattis och lycka till det finns inget finare än Kärleken <3 Kramar till dig

 69. det låter fantastiskt härligt! Men kan du verkligen lita på Anders när det väl gäller. Med tanke på att han hade inte ens var skilld när han träffade dig?
  Hoppas att det är bra med hans dotter…
  Bara en tanke..

 70. Härligt inlägg att läsa Charlotte!! Grattis till er lycka och ta hand om varandra :-)

 71. Fick små tårar av glädje av ditt inlägg idag, underbart, tack så för du gav mig det! All lycka till er & önskningar om en vår & sommar med massa kärlek :-)/ Daisy

 72. Önskar dig all lycka i ditt liv, det som har varit har varit på gott och ont. Och det som redan har varit kan man inte förändra, inte andra personer heller. Det/den man kan ändra på, om det behövs ;-) är sig själv. Härligt att höra att du hittat din själsfrände och jag önskar er båda och era barn ett långt liv i lycka. Tack för att du delar med dig av dina personliga tankar och upplevelser. <3

 73. Vilket underbart inlägg Charlotte, ett inlägg du inte alls hade behövt dela med dig av men frikostigt gjort ändå. Jag önskar er all lycka!
  Jag har redan haft turen att träffa mannen i mitt liv och två vackra flickor har han gett mig! Imorse, på min födelsedag, väntade bl a två fint inslagna paket från Kicks – en shimmering lotion och en EdT :-D

 74. Hej charlotte,
  Så underbart för dig,jag blir helt tårögd när jag läser det du skrivit. Vet precis vad du menar och hur du har kännt. Jag har också varit med om typ samma sak. Har också träffat själsfränden och är så lycklig så det nästan är löjligt.Finns en mening med allt som man är med om…även om det kan vara svårt att förstå ibland. Önskar dig och Anders All lycka!

 75. Hej!
  Varmt Lycka till till er! Det var så fint skrivet.
  Jag har lite annan sist just nu. Har en längre tid funderat på att lämna min pojkvän. Det gör så ont i hjärtat när man har sådana funderingar. Det är en del som varit kämpigt oss emellan. Ex som försökt smuyskasta och lite svartsjuka på det etc..
  Hur ska jag veta om jag gör rätt eller fel Charlotte??Jag skulle behöva ett råd. Jag känner ju för honom så jag känner mig vill…
  Du är en hero! Kram!

 76. Roligt att höra att du mår så bra som du gör nu efter allt du gått igenom. Lycka till med allt.

 77. Blir ju lycklig av att bara läsa om hur lycklig du är! Så fantastiskt glad för din skull fina! KRAM!

 78. Usch man blev riktigt rörd när man läser ditt inlägg, men du är så värd det, du o dina barn, det ger hopp o förtröstan till andra. Det riktigt strålar om dig Charlotte!!!! Många kramar till dig, härligt att du ville gå ut o berätta hur du känner….

 79. Åh vad härligt! Jag förstod väl att det bli ett bröllop här framöver :) Det förstod jag redan i inlägget om flaskposten. Flaskposten, stranden du sagt i tidningen att du vill gifta dig på, resan ni ska beställa.. Det blir ett bröllop! Jag är säker! :)

 80. Vill bara säga: du är så modig, cool och häftig! Beundrar dig för att du går din egen väg och verkar ha kloka planer och strategier. Fortsätt framåt!
  Kramar och lyckönskningar.

 81. Åh, så fint skrivet…. ger hopp! Jag är precis i den situationen du var i innan…. Levt själv nu med mina barn i snart 3 år sen min man lämnade oss. FIxar och donar med huset, gör allt för barnen, aktiverar mig och engagerar mig i allt….. tränar, jobbar, lagar mat… ja, you name it. Har kommit till den punkten att jag är nöjd med mitt liv, jag vet att jag klarar av det, jag har ett otroligt aktivt liv med resor och umgänge. Men någonstans saknas nog något…. kanske finns han där ute!? Snart är barnen stora och flyttar hemifrån – vill jag vara själv då? Men frågan är VÅGAR jag verkligen släppa in någon igen? Vågar jag riskera att bli sårad? Njae…. har varit otroligt kräsen och inte släppt någon in på livet sen min man försvann…. Ditt inlägg ger liiiite hopp… kanske….?
  Önskar dig all lycka! Så glad för din skull!

 82. Så fint skrivet…. ger hopp! Jag är precis i den situationen du var i innan…. Levt själv nu med mina barn i snart 3 år sen min man lämnade oss. FIxar och donar med huset, gör allt för barnen, aktiverar mig och engagerar mig i allt….. tränar, jobbar, lagar mat… ja, you name it. Har kommit till den punkten att jag är nöjd med mitt liv, jag vet att jag klarar av det, jag har ett otroligt aktivt liv med resor och umgänge. Men någonstans saknas nog något…. kanske finns han där ute!? Snart är barnen stora och flyttar hemifrån – vill jag vara själv då? Men frågan är VÅGAR jag verkligen släppa in någon igen? Vågar jag riskera att bli sårad? Njae…. har varit otroligt kräsen och inte släppt någon in på livet sen min man försvann…. Ditt inlägg ger liiiite hopp… kanske….?
  Önskar dig all lycka! Så glad för din skull!

 83. Charlotte, jag ryser när jag läser detta och nu börjar jag visst gråta oxå…. du ger människor hopp! Fantastiskt fint skrivet. Älskar dig! /Ett fan

 84. Vad roligt att du vågar! Förälskelsestadiet ska njutas fullt ut eftersom den tiden ändå är ganska begränsad. Sedan växer en annan sorts kärlek fram förståss…men det där bubblet får man bara en gång under en relation, det är helt rätt att njuta av det istället för att grubbla.

 85. Kära Charlotte. Stort stort GRATTIS till dig och till Anders också förstås. Jag tror mig ana vad du känner. Jag var i samma situation förutom att jag förlorade min älskade och mitt allt i en olycka och jag väntade mig ingenting av livet efter det. Men efter 6-7 år så stod han plötsligt där… min nya man som jag nu ska leva med för resten av mitt liv. Njut/stor kram.

 86. Åh Charlotte, blir tårögd när jag läser det. Verkligen välförtjänt, är så glad för din skull. Önskar dig och er stort Lycka till med ert nya liv tillsammans.

  Allt Gott

 87. Vilken fin människa du verkar vara,Anders är säkert toppen :) ….men han ska vara överlycklig att han fått dig! Lycka till med allt fina kvinna!

 88. Fy farao vad härligt det låter. All lycka till er! Och jag blir lycklig och glad när jag läser! =)

 89. Så underbart skrivet… Så äkta och personligt. Du verkar vara en fantastiskt underbar person. Tack för all glädje och allt hopp du sprider.
  Kramar

 90. Vilket fint inlägg! Härligt att du vill vara så personlig och så fantastiskt roligt att du mår så bra! Grattis till er lycka, kram!

 91. Bästa Charlotte,
  Jag blir rörd till tårar över din känslosamma beskrivning av detta som kallas livet! Du berör! Önskar dig och din lilla fina familj allt gott framöver.
  Varma hälsningar från en lite äldre quinna som inte gett upp hoppet om att på nytt hitta kärleken

 92. Åh vad härligt att läsa, blir så glad för din skull!
  Beställde förresten din shimmering lotion och fick hem den härom dagen, tillsammans med ett doftprov. Parfymen luktar verkligen gott, det får bli nästa inköp!

 93. Men så innerligt och från hjärtat skrivet Charlotte!!Är helt tagen av det du skriver..
  Följer din blogg varje dag och har förstått att du är kär och har funnit din man i livet-blir så glad för Din och Er skull-All lycka och välgång till Er!!!
  Du är en älskvärd och fantastisk person som förtjänar det:-)

  Puss o kram från Thomas

 94. Är i din gamla situation nu. Har tyckt att vi tycker lika. Känner även som du inför ett nytt förhållande att det är allt eller inget. Det inger hopp i det jobbiga att läsa det här du skrev. Det känns i hela kroppen.

 95. Tack Charlotte för att du delade med dig av det här. Jag fick tårar i ögonen när jag läste det. Jag brukar läsa din blogg och är glad att du vågade vara personlig :)

 96. Blir berörd av det du skrivit och vill bara säga att jag är glad för din skull. Njut av varje ögonblick med det nya innehållet i ditt lyckligare liv. Alla behöver vi både ge och få kärlek <3

 97. Tack Charlotte för hoppet du gav. Är i den situation du var tidigare, eller precis innan, mitt hjärta gråter och har just blivit lämnad. Det här gav mig lite hopp att man kommer ut på andra sidan en dag.
  STORT lycka till med Anders, kram

 98. Vackert skrivet! Låter som att du verkligen har hittat lyckan. Lycka till, det är du värd! :-)

 99. Men låter härligt att man kan älska igen. Är mitt i “skiten” efter en skilsmässa och man vill bara dö i bland för det är så jobbigt. Lite skillnad när barn är inblandad, allt blir så mycket mera känsligt och mera att ta hänsyn till. Lycka till med kärleken.

  Kram!!!

 100. Fina Charlotte!! Blir rörd till tårar av glädje för din skull….så underbart att få känna så igen och känna att du lever….All lycka till er båda <3 Underbart!!! Kram från mig till dig

 101. Jag har läst din blogg till å från ett tag, hängde med från Chic hit, och jag måste säga att jag är så imponerad av dig. Du vågar vara så öppen i alla lägen, hymlar aldrig. Blir verkligen glad för din skull, vilken vår och sommar du har framför dig! Och sen resten av livet då :)

 102. Ibland är det allra modigast att bara våga följa med i livets turer – så skönt att du vågade! Det gjorde jag också för många år sedan och efter tjugo år är jag lika nöjd med mitt stora beslut som jag var då! Underbart fint skrivet och kärleken är så påtaglig att bokstäverna skimrar… Varm lycka till-kram!

 103. Du är en sån härlig och varm person, att du tar Dig tid och även svarar på komentarerna här på bloggen! Du förtjärnar All kärlek och jag önskar Dig Lycka till med livet men din nya Man och barnen! Kram <3

 104. Åh, så fint skrivet…. ger hopp! Jag är precis i den situationen du var i innan…. Levt själv nu med mina barn (som jag har till 100%) i snart 3 år, sen min man lämnade oss. FIxar och donar med huset, gör allt för barnen, aktiverar mig och engagerar mig i allt….. tränar, jobbar, lagar mat… ja, you name it. Har kommit till den punkten att jag är nöjd med mitt liv, jag vet att jag klarar av det, jag har ett otroligt aktivt liv med resor och umgänge. Men någonstans saknas nog något…. kanske finns han där ute!? Snart är barnen stora och flyttar hemifrån – vill jag vara själv då? Men frågan är VÅGAR jag verkligen släppa in någon igen? Vågar jag riskera att bli sårad? Njae…. har varit otroligt kräsen och inte släppt någon in på livet sen min man försvann…. Ditt inlägg ger liiiite hopp… kanske….?

  Önskar dig all lycka! Så glad för din skull!

 105. Åh, så fint skrivet…. ger hopp! Jag är precis i den situationen du var i innan…. Levt själv nu med mina barn (som jag har själv till 100%) i snart 3 år, sen min man lämnade oss. FIxar och donar med huset, gör allt för barnen, aktiverar mig och engagerar mig i allt….. tränar, jobbar, lagar mat… ja, you name it. Har kommit till den punkten att jag är nöjd med mitt liv, jag vet att jag klarar av det, jag har ett otroligt aktivt liv med resor och umgänge. Men någonstans saknas nog något…. kanske finns han där ute!? Snart är barnen stora och flyttar hemifrån – vill jag vara själv då? Men frågan är VÅGAR jag verkligen släppa in någon igen? Vågar jag riskera att bli sårad? Njae…. har varit otroligt kräsen och inte släppt någon in på livet sen min man försvann…. Ditt inlägg ger liiiite hopp… kanske….?

  Önskar dig all lycka! Så glad för din skull!

 106. Vad underbart, grattis till er lycka! Vi skilde oss samtidigt och jag och min exman (som för övrigt känner din exman) konstaterade så sent som igår att skilsmässan gör fruktansvärt ont fortfarande, fast vi båda träffat nya. Det kräver en hel del att våga satsa igen med sitt krossade hjärta. Men klart att det måste gå. Kärlek är meningen med livet. Lycka till!

 107. Jag vågade också, jag tog fem år på mig att läka. Men en dag fanns det en ny man att älska och att lita på. Det är sju år sedan, och vi har en stark kärlek till varandra. Så Charlotte tro på att kärleken. Lycka till. Kram

 108. Charlotte lycka till! Det ser ut som du vänder blad och ett nytt kapitel! Har varit trevligt att blogga, och alla bloggare, som delar med sig av allt, och du bjuder på dig skälv som ger din blogg liv! När man vågar! För mig Charlotte är du en artist som har allt, och när alla bitarna fungerar ihop är du unik! Har sett dig uppträda en gång och det är något av det bästa jag sett, upplevt! Och ditt skrivande går inte av för hackor! Kanske det blir en cd med dina texter och musik, kanske blir det jazz, blues?
  Är dig evigt tacksam för det din musik har gett mig! Lycka till nu med allt, och var rädd om dig!

  Mvh
  Björn!

 109. Charlotte!
  Jag är så GLAD för Din skull!
  Njut av varje sekund…because You worth it hi hi!
  Själv lyckligt gift och jag önskar ALLA därute det ox´å…..<3

 110. Så fint – så fint foto av dig – önskar verkligen er all lycka till! Ni kommer att få många fina dar tillsammans i Torrevieja! Kanske ses vi på Carrefour en dag…………

 111. Vad vackert skrivet.
  Önskar er lycka till, du är verkligen värd all lycka du har i ditt liv:)

 112. Hej Charlotte!
  Så uppskattat att du ville vara lite personlig och dela med dig en bit av ditt liv och dina erfarenheter. Många med mig ser din styrka och din klokhet och du är en så mänsklig förebild. Jag väntar med stor glädje på din bok som jag hoppas kommer snart!! Jag säger bara go girl det finns ingenting att förlora när den STORA kärleken slår till.

  Jag har tänkt mycket på livet den sista tiden av många olika anledningar och har kommit fram till att personlig livskris tillhör på något sätt. De är nödvändiga och det är genom dem man lär sig och kommer ur med nya ögon och med en ny känsla för livet. Man liksom ser allt runt om med en klarare blick och förhoppningsvis med en rikare erfarenhet som gör livets val lite lättare och kanske bättre.
  Jag tycker också att kärleken och respekten till sig själv blir mycket starkare efter en personlig kris, man liksom förstår att man är värdefull och förtjänar det bästa här i livet. Att man inte är värd att ta “skit” på något sätt.
  Det där med att våga är ingen enkel sak för när hjärtat blivit sårat så sluter det sig och bygger upp en mur där inga hot skall kunna tränga genom. Så har jag iallafall känt det genom livet.
  Jag tror ändå att det viktigaste är att våga, våga tro och våga chansa för det är ju trots allt KÄRLEKEN som är störst. Om man aldrig vågar så är jag rädd för att själen bleknar och man går miste om alla vackra stunder av lycka som liksom målar själen i pastell.

  Fånga din ängel och ta honom in i ditt hjärta och lycka till önskar jag som har gjort en liknande resa.

  Kram
  Christina

  Underbart

 113. Hej
  Du är proffs ända ut fingerspetsarna! Du skriver det här när du lagt det bakom dig,inga hårda ord,som många levererar i stridens hetta.Du har verkligen tänkt på dina barn,om att inte förtala den andra föräldern hur hemskt det än har varit.Det här bevisar din storhet som artist och vanlig medmänniska.All heder åt dig.Kram

 114. Du är värd all kärlek du kan få. Du förtjänar att vara lycklig. Underbart foto på dig. Kram

 115. Tack Charlotte för ditt fantastiska inlägg! Tårarna rann när jag läste det. Det träffade mig rakt in i hjärtat – jag är ju där du varit fortfarande! Vissa dagar är det svårt att hålla hoppet uppe, hoppet om att jag också ska känna lycka igen! Ditt inlägg värmde verkligen! Jag önskar dig all lycka i framtiden:) Massa kramar

 116. All lycka till Er, Charlotte och Anders!!!
  Jag skilde mig för 4,5 år sedan, blev övertalad att testa Facebook och voila, döm om min förvåning…. Där, på nätet, 50 mil bort var han, mitt livs dröm. Han var och ÄR allt jag drömde om och längtade efter och fantiserade om.
  Idag är det exakt 4 år sedan vi träffades för första gången där på Arlanda. Kände mig som 15 år igen, underbart. Idag är vi sambo, förlovade sedan 3 år och idag satte vi upp vårt kärlekslås på Tjörnbron.
  Så till Er alla som saknar kärlek, leta inte, den kommer när man minst anar det.
  Och till Er som saknar pirret, tänk på hur det var när ni precis träffades. Hur kändes det, vad gjorde ni, vilken låt lyssnade ni på osv osv. Skaffa barnvakt, stäm träff på ett hotell och ha en date, precis som första gången. Ta tid för varandra, se varandra varje dag och tala om att ni älskar varandra. <3

 117. Vad glad man blir av att läsa ditt inlägg, kände att jag själv blev lite kärleksfull och pussade på min pojkvän ännu mer än vanligt efter jag läst.

 118. Hej Charlotte,
  Jag känner igen känslan och blir otroligt rörd av det du skriver. Det är idag tre år sen jag blev utsatt för det värsta sveket av alla, Min man som jag älskade över allt annat bedrog mig med en vän till oss och krisen var ett faktum. Där stod jag ensam med två små barn (1 och 4 år) och visste inte vad jag skulle ta mig till… Det har varit en resa som jag idag på något konstigt vis ändå är glad att jag har fått vara med om… Jag har vuxit och känner mig otroligt stark och trygg både som Åsa och som mamma Åsa till mina underbara barn… Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag återigen en dag får uppleva den där genuina trygga och starka kärleken igen… Du har gett mig hopp om att det faktiskt är möjligt… Jag måste bara våga satsa… Jag önskar dig alla LYCKA och TACK för du är så generös med dina innersta tankar…

 119. Helt fantastiskt!! Jag önskar dig så mycket lycka till. Kärlek är underbart bara om man får vara med den/dem man vill vara!!
  Stor varm kram

 120. Önskar dig och er all lycka! Följ ditt hjärta, och våga njut fullt ut av det du upplever just nu!
  Min situation är den omvända… Jag vet att man tar sig ur det helskinnad också! Jag ska fixa det!

  1. Klart du gör, all kraft och styrka. Det är bedrövligt och hjälp vad liten och svag man känner sig mellan varven men…man brukar säga att det som inte knäcker dig, stärker dig!!! Man är starkare än man tror. Kom ihåg det!

 121. Jag är glad för din skull,,du är värd all lycka,,du är stark och en bra förebild
  Jag har vart med om det samma ,,blev liggande,,det tog mig lång tid att resa mig känslomässigt, att våga älska igen…det gör ont att bli sviken av den man litade mest på.
  Idag har jag hittat kärleken ,jag lever o älskar och är älskad.
  Hoppas att jag ska bli klar med min bok

 122. Åh, finner inga ord. Blev så rörd av detta inlägg, så fint och från hjärtat.
  Önskar dig ALL lycka Charlotte!
  Har alltid tyckt att du är en Superkvinna:)

  Kram & Kärlek

 123. All lycka till dig Charlotte du är sååå Värd det!
  Jag följer din blogg å du ger mig energi Tusen tack !
  Kram
  Caroline

 124. Hej Charlotte!
  Du har verkligen fått tag i en go kille!
  Jag känner honom :)
  Han är gudfar till vår son Ruben.
  Jag önskar er det bästa.
  Lycka till!
  Hälsa Anders.
  Hälsningar Elisabet

 125. Vad fint du skriver, det ger en hopp i alla fall kan jag säga. Det finns någon för alla! Jag vägrar tro nåt annat fastän det känns långt borta ibland. Alla förtjänar att vara lyckliga!

 126. Har följt dig sen du var mycket ung,( Wisex-tiden),
  Har alltid beundrat dig och tyckt att du var stark med egen vilja. Sett dig sårad efter skilsmässan… Är så glad för din skull att du hittat kärleken igen!
  Tack för att du delar med dig på din blogg!
  Lycka till med allt i framtiden Charlotte

 127. Charlotte, tårarna föll när jag läste om ditt nya liv. Jag befinner mig där du var i din kris just nu. Det är svårt och jag är glad att du inger hopp till oss mammor och kvinnor. All kärlek & lycka önskar jag dig. Men fy sjutton vad media sköter detta illa för alla inblandade. Kram och stå på dig kloka vackra!

  Kram Madelene

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..