Signering i Norrköping & Båttrip!

Vid lunchtid i går åkte jag till Norrköping med bilen fullastad. Kimpa, bägge barnen, Anders och Izabella var med för en liten minitrip. Jag gjorde först en skivsignering i Norrköping och det var enormt trevligt, superfin personal som hade fixat så otroligt generöst åt oss, det var uppbullat med fika i massor och presenter till barnen. Stort tack från oss alla! Jag delade ut vials (prover på parfymen) och sacheer (prov på shimmering lotion) till alla som jag signerade skivor till och det var kul att se så mycket folk på plats. På torsdag släpper KICKS parfymen. Premiärdags igen!!

Efter signeringen åkte vi till Vikingline och Cinderella, jag gjorde soundcheck direkt när vi kom ombord och sedan satte vi oss i Fiskrestaurangen och beställde skaldjursplatå. Såå gott!! Vi hade blivit uppgraderade till en kommendörssvit så vi slapp trängas i en liten hytt, taaack!! Det var väldigt skönt för nu kunde vi få frukosten serverad på rummet och fick en lugn och mysig förmiddag. Barnen har lekt i bollhavet och spelat spel och de tycker det är supermysigt att åka båt. Alessio sa ikväll innan han gick och lade sig…-Mamma, jag skulle vilja bo på den där båten. Om jag hade en miljon, då skulle jag köpa en…:) Plutten. Våra åsikter kring ägandet av en Vikingline båt går inte helt hand i hand, men men..

Under dagen har jag haft en signering av nya plattan” The Girl” på båten och även delat ut parfymprover…Parfymen kommer säljas även på Båtarna och taxfreen, på Cinderella börjar försäljningen den 1 april och då kommer jag åka ytterligare en resa och promota den.

Nu förtiden är det inte bara barnen som förgyller varje minut i mitt liv utan även världens finaste Anders och hans dotter:) Tänk vad lyckligt lottad jag känner mig!

Finaste Anders och hans gulliga dotter var självklart med oss på båten:)