Taaaack!

Är liiite, lite trött i dag. Puh, vilken vecka. Extremt mycket jobb, mycket fokusering på mig som person och mitt privatliv. Jag har verkligen kämpat för att hålla alla bollar i luften, men igår sprack bubblan. Vi, alla i hela mitt fantastiska team har slitit som djur i månader för de här tre minuterna och jag tycker alla har varit fantastiska. Vi har alla bidragit med passion för det vi håller på med, engagemang och det har varit fantastiskt kul. Tusen tack ni alla fina för allt ni har gjort under den här tiden. Ni har lyft mig mer än en gång.

Vill passa på att tacka alla Er bloggläsare för ert stöd och för era fina ord. Jag är ledsen att det inte räckte och att jag gör många besvikna men jag gjorde verkligen så gott jag kunde.

 

Jag kan bara instämma i det som min manager sa till mig igår kväll efter att tv-kamerorna slocknat….

 

-Solen har redan gått upp i Japan, det är snart en ny dag! Nya möjligheter;)

 

Nu väntar en ledig söndag och vi ska bara njuta av solen.

 1. Jag tyckte du/ni var jätteduktiga igår. Hejade på dig! Häftig låt som jag kommer använda i mitt pass som Friskisledare:-)

 2. Var på plats i Malmö igår och vi blev väldigt förvånade. Ditt snygga nummer förtjänade verkligen att gå vidare! Tror tyvärr att du råkade ut för tanken ‘jamen hon går självklart vidare, så henne behöver inte vi rösta på’. Tänker för många så, så går det såhär. Blev så ledsen för din skull, för efter att ha läst bloggen så känns du som en så snäll och varm person! Hoppas att du får en skön dag i solen i alla fall!! Kram

 3. Du var fantastisk! Snyggare än någonsin och så bra nummer/låt. Du gjorde allt du kunde!

 4. Du var grym igår Charlotte! Och jag tycker de hade lagt upp artisterna lite ojämt i årets deltävlingar…vissa lördagar innehöll för många stålpskott och andra för många stjärnor-som igår! Då blir det extra tufft att ta sig fram. Kanske finns en mening att du ska få det lite lugnare i vår än att flänga runt i schlagern? Mysa med nära och kära och ladda inför sommaren & hösten?:) lycka till med allt du tar dig för framöver. Kram

 5. You were amazing and you are so emotional and sensitive person! i just love you! keep do what your’e do cause your amazing! kisses!!!

 6. DU var utan tvekan den bästa av dom alla. Din låt, ditt framträdande allt var superkvalitet och din låt va ju såå otroligt bra har lyssnat på den heeela dagen bra!! Jag röstade säkert 13 ggr på dig. Du förtjänade en första plats verkligen!!!! Synd att svenska folket är så slappa på att rösta.

 7. Älskade din låt och ditt framträdande FAN vad bra du va!! Jga var helt o chock när de sa att du inte va vidare. Trodde du skulle vinna hela alltet. Så jävla bra var du!! Och sen vilken klänning jag döör så bra du är vackra Charlotte!!! Misströsta inte du är bäst och det vet nog alla redan ändå <3

 8. Charlotte. Du är en så otroligt fantastisk kvinna, har haft dig som förebild i många många år. Och igår fick jag som present två biljetter att se dig i Malmö och det gjorde jag. Bästa dagen i mitt liv som jag aldrig kommer glömma. Pokal eller ej, så har du alltid varit och kommer alltid förbli en vinnare i mina ögon. Och för att inte glömma din outfit igår, speciellt dina skor… Har många gånger kopierat dina köp (efter din blogg) för du har så otroligt härlig smak i allt från topp till tå…
  Du har enastående igår, tro aldrig något annat!!!
  Ha en fantastisk söndag och njut utav fina vädret det är du värd!!
  Många kramar // Jenny

 9. Du hade den bästa låten tycker jag. Röstade som bara den! <3 <3 du är en vinnare i våra ögon

 10. Du gjorde oss definitivt inte besvikna! Ett proffsigt utfört jobb som vanligt. Det var vi tittare som svek, tyvärr…. Lycka till med din nya man. Vill verkligen att du ska få dela alla dina framgångar m ngn du håller riktigt kär. Det är du värd! Kram

 11. Charlotte,
  Din låt var skitgrym och du gjorde det hur bra som helst! Tycker verkligen att det var synd att du inte gick vidare.. Det är nog inte många som förstår hur bra gjort det är att dansa på det där sättet, i så höga klackar, gå/springa i takt OCH sjunga som en gud! Inga falska toner här inte! En positiv sak är ju iaf att vi får njuta av din låt på en gång, vi slipper vänta i två (?) veckor på att få se numret igen! Yo go GIRL :)

 12. Charlotte! Du gav ditt bästa o mer kan ingen göra. Se detta som ett led i din framgångssaga. Du kommer sprida glädje med denna låten även om det blir på ett annat sätt än vad du först hoppades på. Du har vad jag förstår ny kärlek i ditt liv. Njut av att kärlekens strålar återigen få glädjen att lysa på dig!! Unna dig lyckan av att njuta av detta fantastiska med spännande kärlek o fina barn!! Du är en artist av världsklass . Din framgång fortsätter igen, älska lev o njut av livet. Det är det som pågår just nu. Varmaste vårkramarna

 13. Du har inte gjort någon besviken. Du gjorde ditt allra bästa och det gjorde Du bra. Att sedan just Din låt inte passade alla är inget Du ska ta på dig. Man röstar på låten – inte på din person ! Gå vidare! Jag är övertygad om att inte en endaste person känner sig besviken på Dig! Koppla nu av så att vi snart får höra Dig igen.

 14. Du /ni gjorde va ni kunde och det va jättebra, men tydligen så tyckte svenska folket att andra låtar va bättre. Så upp med hakan :) Häng inte upp dig på detta. Låten kommer att spelas för det vilda på radion och du har så mycket annat underbart i ditt liv så…. ja njut av det istället. Ha en fantastisk dag i vårsolen. Stor KRAM

 15. Charlotte, du gjorde ett dunderframträdande igår! Jag röstade flera gånger och nu väntar jag spänt på ditt nya album. Jag förstår att luften gick ut dig. Tänk, du har det viktigaste kvar, din familj, nya kärlek och allt som du ska göra fram emot sommaren och hösten. Blir det inte skidåkning – passa på att åka till Småland och andas lite frisk luft där.
  Stor kram Lena

 16. Du/Ni var fantastiska :=) Förstår inte hur det kunde hända.
  Bra jobbat i alla fall :=)

 17. vad bra sagt av din manager ! såå sant ! Du var toppenbra och som du sa i nån intervju : det är ju en tävling ! Nu ser jag iallafall fram emot din nys skiva och framförallt din parfym ! tror din låt kommer spelas massor på radio ! Kramar från Annie

 18. Charlotte, First of all i’m sorry i can’t write this in swedish, I am from the UK but i am actually going to university in Sweden next year to learn your beautiful launguage. As i don’t live in sweden unfortunately i wasn’t able to vote for you and i was very sad to see that you didn’t get through to the final which you thoroughly deserved 100% but it is Europe’s loss that they will not get to see how amazing you are in this years contest. You really are one of my favourite singers ever and you are partly the reason why i want to study and live in sweden in the future! I pray and hope that you will do mello again because i know that you can win both the national contest and the eurovision final! Just remember everything happens for a reason there are millions of people around the world who love you and that is more important than winning any type of competition. XXXXXX

 19. Du var suverän Charlotte att du ej gick direkt till final är helt ofattbart. Hon Lisa är så tråkigt så det räcker har alltid tyckt det och Danny?? försöka efterlikna Michael Jackson eller ?? med en låt som var väldigt lik en annan låt?? katastrof att de kunde gå direkt till final. Däremot hårdrockarna som gick till andra chansen gilla jag.

 20. Du gjorde ett toppen framträdande. Kunde inte gjort det bättre själv. ;) Självklart blev man otroligt besviken när du inte gick vidare, ofattbart enligt mig. Men idag är en ny dag och man kan se det på ett annat sätt – det är trots allt bara ett tv-program och du varken står eller faller med det.

  Nu ser vi fram emot plattan och allt annat som händer för dig i år. The only way is up…!

 21. Hej Jag o min dotter röstade som tokar på dig o blev så besvikna när du inte gick vidare.
  Nu väntar vi på skivan som ska inhandlas när den är släppt :)
  Du gjorde ett toppen framträdande

 22. Ni gjorde ett helt fantastiskt framträdande igår, så du ska vara stolt över insatsen.
  Vi hejjade och röstade på dig, tyvärr räckte det inte riktigt hela vägen, varför – är en gåta.

  Nu ser vi fram emot dina nya projekt som verkar väldigt spännande!

  Kram/Fina Frun

 23. Hej! Har inte kollat in din blogg tidigare men efter igår känner jag att jag måste lämna en kommentar till dig…. Du var superbra igår, jättebra låt och jättesnyggt nummer!!! Du hade bästa låten och förtjänade verkligen att gå vidare!!! Även om det inte är allt och det är en ny dag idag så är jag jätteledsen för både din och tävlingens skull…. Kramar

 24. Himla trist att du inte gick vidare men du gjorde ett kanonframträdande!! Bra låt, snygga kläder och ett fantastiskt framträdande!

 25. Du var super Charlotte.Vi var många som höll både tummar och tår här hemma för dig.Vilket super framträdande du gjorde.Ännu en gång gör du mig mållös.Önskar dig en riktigt skön Söndag i solen .Kram kram.Ps.Lycka till med kärleken.Det är du värd om någon;)

 26. Charlotte! Du var heeelt fantastiskt grym igår, såå ledsen att du inte gick vidare! Älskar din låt, har säkert lyssnat mer än 100 gånger idag! Ha en fin söndag! kraaaam

 27. I’m so disappointed that you didn’t go to Globe. I will never watch MF again, I have no interest anyway. Screw stupid Sweden for not voting you! You were great anyway!

 28. Kära lilla Charlotte jag tror du är för proffsig, en sådan självklar stjärna som du är MÅSTE gå vidare. Men så blev det inte utan en rymddräkts varelse som faller de allra yngsta i smaken. Men du har så mycket annat att glädjas över. Gör det!! Kram och glöm inte du var bäst.

 29. Du har verkligen inte gjort någon besviken Charlotte! Ditt bidrag, dina dansare och framförallt DU gjorde ett fantastiskt jobb och ett grymt framträdande!!!!!! Förstår att det känns tråkigt att lägga ner så mycket jobb för något som är över på tre minuter, och även att media är så himla “på” dig och skriver massa strunt! Men det är bara att se framåt nu. The Girl kommer bli en stor hit och spelas flitigt på dansgolven!!
  Satt nästan precis bakom Greenroom i Malmö igår och skrev och hejade på dig så mycket jag orkade :)

  Du är grym Charlotte, stor kram Emelie

 30. Charlotte, du var outstanding, kan inte få in att du inte gick vidare direkt till finalen. Finns ingen som kan vara besviken på dig, det jag är besviken på är min mobiloperatör Telenor, det gick inte att komma fram på ditt nummer vid omröstning nr 2.
  Kram på dig och njut nu av sol och kärlek :)

 31. Du var grymt duktig, bra låt, snyggt häftigt framträdande och superfräckt med filmduken med vingarna som rörde sig, MEN…. det räckte inte hela vägen. Det är så obegripligt, Christer och Lotta…. jämfört med dig, ren katastrof, du var värd det MYCKET mer, du är så bra!!!!!

 32. Charlotte! Du har så satans snygga armar! Har du arbetat hårt för dom? Jag hatar egentligen armövningar. Har du några bra träningstips för just armar? Stor kram

 33. Du var super duktig i går kväll och har inte alls gjort någon besviken.
  Perfekt nr och du var lika snygg som vanlig om inte snyggare. Tror du har en stor hit på gång!
  Njut av din söndag!
  Kram

 34. Tyckte du var bäst igår. Blev mycket förvånad när du inte gick vidare. Ta revanch nästa år:)

 35. Du var sjukt bra igår, verkligen en vinnarlåt! Synd att du inte gick vidare, men så är det ibland..

 36. Charlotte, du var BÄST igår. Röstade flera gånger på dig. Jag blev så förvånad att du inte gick till final men tror precis som Karolina skrev här nedan att många trodde säkert att du såklart skulle gå vidare så att de inte behövde rösta. Du var i allafall grymt bra och jag har precis köpt “The girl” på Itunes :) Njut nu av en ledig och solig söndag!

 37. Klok man! Ja, livet går vidare och du ska fortsätta vara den proffsiga artist, den härliga mamman och den inspirerande kvinna du är.

 38. Du var kanon bra i går och jag kan inte fatta att du inte gick vidare.Du var så snygg och nummret var så hilma proffsigt. Det syns att du är nykär för dina ögon tindrar mer än vanligt. Var rädd om dig och lycka till med kärleken och allt annat så klart.Kram.

 39. TACK ska DU ha Charlotte! Låten och framförandet var fantastiskt, jag röstade flera gånger på dig och det va vi nog många som gjorde, tråkigt att det inte räckte till bara. Men det va ett tufft startfält vilket det ofta är i delfinal 4:a, tyvärr..
  Jag är säker på att The Girl kommer leva kvar fram över även om den inte blir spelad i mello igen. Det är lixom inte den enda platsen för musik;-) Ha en riktigt fin dag nu! KRAM

 40. Du var fantastisk igår! Jag förstår om det måste har varit en vecka med många blandade känslor! Hoppas du får en härlig ledig dag med nära och kära!

 41. Du behöver aldrig be om ursäkt för att du tror du gjort någon besviken…Bästa C, du gör aldrig någon besviken!! Din proffsighet, totala kompetens och otroliga passion för det du gör lyser igenom i allt du gör. Att tävla i Mello är numera som att spela på chokladhjulet för artister.
  Nu ser vi fram emot din nya bok, parfym, Diggiloo och inte minst Evita m.m Det kommer fortfarande vara ett Perrelli år och det ser iaf jag fram emot!!! kram Malinapralina

 42. Hej!

  Du var jätte bra tycker jag, det syntes att du tyckte om att stå på scen…
  I bland undrar man hur svenska folket röstar..? Du skulle definitivt ha haft en plats i finalen tycker jag…

  You are the girl….

  Therese

 43. Du gjorde ett grymt framträdande igår och när jag hörde låten första gången på genrepet i fredagskväll så tyckte jag att den var ruskigt bra direkt. Så jag vet inte riktigt varför det inte fungerade. Showen var ju riktigt snygg också. Inspiration från Beyonce?
  Du gjorde definitivt vad du kunde. Men låten var väl helt enkelt inte tillräckligt stark i konkurrensen. Den hade förmodligen gått till final i en annan deltävling.

 44. Tack för allt du ger oss på scenen och i vardagen!
  Du är THE GIRL!!!

  Varma kramar från Fredrik och dina fans i Köpenhamn..

 45. Hej Charlotte!
  Åh, vad tråkigt att du inte gick vidare. Din låt var klart bland de bästa. Lycka till i fortsättningen med skiva och allt.
  Kramar
  Ing-Marie

 46. Kom ihåg att det är flera miljoner som tittar, så att du inte gick vidare betyder inte att ingen tyckte det var bra. Jag tycker du var värd en finalplats! Kram

 47. Helt sanslöst att du inte gick vidare igår! Danny är ju svår att slå med alla tonårstjejrösterna men dom andra?! Ofattbart! :-[
  Men det är ju bara att ta nya tag – Om livet ger dig en citron, gör saft av den!

 48. Charlotte! Jag måste ha missat något oerhört för det finns de som kommenterar så fruktansvärt gentemot dig som privatperson OCH artist – det räcker med sånt skit. Dags att peppa och stötta, det är vad trogna fans är till för. Charlotte, du var sjukt bra igår. Satt bänkad och röstade totalt 30 ggr på dig och du var helt underbar. Dåligt att du inte gick vidare – du skulle varit super.

 49. Du har inte gjort någon besviken, det var ett toppenframträdande och du var fantastisk som alltid! Det var folket som inte röstade som gjorde alla oss andra besvikna. Jag brukar tänka att allt sker av en anledning. Det var inte meningen den här gången helt enkelt, kanske har du för mycket annat på gång just nu? Kram och lycka till med allt som händer närmsta tiden!

 50. Se det inte som ett nederlag, Charlotte! Svenska folket röstade inte på dig för att de tyckte de andra bidragen klådde ditt bidrag eller för att du inte gav 110% på scen.

  De röstade inte för att en artist som Charlotte Perrelli är en självklar artist som ska gå vidare till final, så många förväntade sig att alla andra skulle rösta på dig. Du har ju liksom vunnit Eurovision och sen inte för ett tag sen svenska melodifestivalen, så därför var du en självklar artist – till skillnad från Danny som är rätt ny i Melodifestivalen och många känner att de MÅSTE ge sitt stöd.

  Ge inte upp på Melodifestivalen! Det var otroligt kul för mig och alla andra att få veta att du skulle ställa upp och vi kunde knappt vänta på att få höra ditt bidrag, för vi visste att Perrelli-låtar alltid är bra!

  Kram

 51. Du var helt fantastisk och wow vilken låt! Hur är det möjligt att du inte kom till final!! Hela vår familj röstade på dig. Ta hand om dig njut av våren och kärleken <3

 52. Hej Charlotte!
  Var på plats i Malmö igår och tyckte att du var BÄST! Du är en fantastisk artist, så otroligt proffsig. Vi blev alla oerhört förvånade när du inte gick vidare. Vi var rörande överens om att du förtjänar en plats i finalen. TACK för att du bjöd på ett fantastiskt nummer och en fantastisk låt.

 53. Det var väldigt konstigt att du inte gick vidare, men det beror nog inte på dig och din låt överhuvudtaget. Danny har massa små tjejer som fans, och de är till stor de som röstar kanske. Vem vet. I alla fall du gjorde ett kanon jobb och man kan inte vinna jämt! Super fin klänning hade du med!
  Kram

 54. Du gjorde det jätte bra, super snygg klänning och hela du strålade :) Synd att du inte gick vidare men du gjorde ditt bästa och det var inget fel på ditt framträdande, det var jätte snyggt gjort, dansarna och allt :) Kram på dig!

 55. Du & din låt var helt fantastisk!! Ditt nummer var på en helt annan nivå, du var snyggare än någonsin & din låt är riktigt bra!! Sveriges förlust inte din ;-) Heja Charlotte!!!

 56. Tycker du gjorde ett mycket bra nummer.Så lyssna du på din manager.Dessutom tycker jag du ska åka till fjällen, då ju Stkh har sportlov.Du kommer att fortsatt vara min idol.Det var du även som dansbandssångerska, då jag älskar att dansa.
  Var rädd om dig, och stoppa det här långt ner i hjärtat med en liten rosett om.

 57. Ni var jättebra ni var bäst igår. Ni var hur fina som helst och hur duktiga som helst. Tyckte det var jättesynd att ni åkte ut. Jättebra låt, så det var synd. Bamsrkramar till dig.

 58. Tycker du var helt fantastisk igår, jag röstade på dig för det var en riktigt bra låt, du gjorde ett skitbra framträdande och din utstrålning var fantastisk! Jag fattar inte varför du inte gick vidare för det förtjänade både du och låten!! Det känns som att det är nåt konstigt med årets festival, alldeles för många konstiga låtar och fel låtar som går vidare (enligt min mening då alltså).

 59. Jag läste på löpet att du gjort ett miljonfiasko! Jag kunde inte annat än le. Gjorde Ranelid en miljonsuccé? Jag förstår att det är tufft att haft sådana stora framgångar och inte gå vidare till andra chansen, men jag tror skon klämmer just där. Folk glömmer bort att rösta på de som är självklara. Tror att de klarar sig ändå för alla andra som röstar. Du var självlysande! Bidrog stort till kvällens höga kvalitét med ditt coola nummer. Jag röstade inte heller. Inte på någon. Förstår att vissa dagar räcker det inte med att VETA att man är bra utan vill ha bekräftelsen. Skriver dessa rader för att jag förstår att du som människa tycker att det här var jobbigt. Men på nåt vis är allt en lek. Vissa dagar är sådana här och sen kommer en ny dag, vårsolen lyser, fågelkvitter och nya lekar. Blås. Plåster på knät. Ut å lek! Jag tror du ler redan ikväll. Tips! Ta på dig den fantastiska klänningen, sätt på en skiva t ex ABBA, ställ dig framför spegeln med ett hopprep. Och mima. Längre än så kommer inte de flesta miljarder människor på jorden, men är en kul lek att bli glad av. :-)

 60. Hi Charlotte, Im Batuhan, from Turkey. I Wants you to know I loved you :) 2008 yılından beri bu günü bekledim seni tekrar görebilmek için. You can not imagine how I am your a big fan. Keşke sms göndere bilseydim fakat türkiyeden bu mümkün değil.ama senin için çok fazla dua ettim.but you’re very famous and successful singer.Let the luck in front of them, I think young people are recognized. The time you not selected.My only fear is participation in the contest one more upset.

 61. Okej, så här tror jag det var…du var fööör bra! Dom vågade inte skicka dig vidare då det funnits risk att du vunnit alltihopa IGEN! Och det har inte Sverige råd med! Puss

 62. Pleas read!. I am a big fan from Turkey. I know your all songs by heart. I singing your songs every day and even .I agree song contests in Turkey and singing your songs. Yesterday evening I prayed for you too.Keşke sms göndere bilseydim but its impossible cuz i live in turkey.Please come visit to Turkey in İstanbul. and give a crazy concert.I’m afraid to enter the competition one more efficiently blocked. Pleas next year join again. because you were born for it.The songs have so much style and genre. People do not understand a single listen over. But it ‘s you are wonderful.You are AMAZING :) You Are Super Girl :) Love , Batuhan :)

 63. Jag är inte besviken på dig tjejen, jag vet att du gav allt. Och du gjorde ett fantastiskt nummer. Hoppas bara att du kan skaka av dig all kritik och tuffa vidare. För mig är du ALLTID bäst!! Kram igen…

 64. Du var fantastisk! Vilket nummer, vilken låt!
  Du ska vara såå stolt och glad för det du levererade i går Charlotte!

  Kram Linda

 65. vill bara säga att din låt är otroligt bra!! den blir bättre och bättre för varje lyssning. danny och lisa var värdiga vinnare men önskar verkligen att ni alla tre hade kunnat gå vidare.. you go girl! din låt spelas hemma hos mig på repeat!

 66. Jag tyckte du var jätte duktig igår och gjorde ett jätte fint nummer! Ibland räcker det ändå inte, men det betyder ju inte att man gjort nåt fel. Tycker du ska vara stolt och glad över din prestation! :-) Kram

 67. Vilken vis manager! Kloka ord…
  Du gjorde ingen besviken Charlotte!!! Du var superduktig och bra på alla sätt, men själv tycker jag det var något med låttexten….kan inte riktigt ta på det… Sen är det ju så varierade musiksorter idag, man kan aldrig veta alls. Samt hur folk tänker när det röstar.
  Förstår om du känner dig lite besviken. Men som din manager sa. Det är en ny dag nu.
  Lycka till med nya kärleken, såg någon bild på nätet och han så på dig såå kärleksfullt.
  Jättekram!

 68. Jag tycker du var toppen, och jag tycker det var galet fel att du inte gick vidare. Du är proffs ut i fingerspettsarna, och det är vad vi behöver om vi ska ha en chans ute i Europa. Så vår förlust, inte din.
  Stor Kram
  Åsa

 69. Fina Charlotte det är inte DU som gjort oss besvikna, utan svenska folket som röstade fel fel fel!

 70. Gårdagens startfält var det absolut bästa!! Så Synd att du/ni inte gick vidare!! Nästa år kan kanske SVt sprida på de bästa låtarna (förra veckans fält var uruselt) så att finalen blir outstanding. Hade gärna velat se dig i Globen :(. Ha en härlig ledig söndag. Och som sagt ny dag, nya möjligheter…

 71. Hej Charlotte,
  Jag har inte varit ett superfan av dig innan. Men jag måste verkligen säga att du var helt klart bäst igår och jag blev så förvånad att du inte gick vidare. Trist! Men din sång kommer leva vidare. Jag hade den på repeat idag när jag sprang och den kommer lyfta mig flera gånger denna vår. I love it! Och jag skulle dessutom vilja säga att jag tycker att du ger ett så himla sympatiskt intryck i tv4 soffan och en annan intervju jag såg med dig, var det aftonbladet kanske. Helt otroligt, jag tycker du verkar så mogen och lugn och väldigt grundad. Ingen idé att hänga läpp idag för det som hände igår. Men det verkar du inte göra heller. Keep up the good work, du är ju redan så bra! Stor kram!

 72. Ett superproffsigt framträdande, ledsamt att du inte gick vidare! Dock hade du stenhård konkurrens igår….

 73. Jag vet att du alltid gör ditt bästa och lite till. Det gjorde du igår, men tyvärr räckte det inte. Men du är bäst och mig har du inte gjort besviken/ Kram

 74. Du var som alltid grym på scen!!!!!
  Snyggast utan tvekan, bästa stylingen och snyggaste make-upen!!!
  Helt säkert att låten kommer att bli en radiohit och med en bra remix en bra danslåt på sommarens dansgolv….
  Kramar från tjejerna på Systrarnas!!!

 75. Jag tyckte din låt var bra och ett proffsigt framträdande! Tyvärr räckte det inte den här gången, men livet går vidare, och låten kommer vi att få höra många gånger!

 76. I was really hurt for me to see how swedden do not select you to the final.. but, as i can see, you are one of the most excellent singer and you have got a lot of talent.. so i hope see you soon in a new melodifestivalen.. because you are one of the person by which we know something about swedden

  Hugs from Spain :)

 77. Ni var jätteduktiga igår! Även om jag tror att låten vinner på att lyssnas några gånger. Satt inte lika direkt som Hero.

  Lite konstigt ändå att min sambo försökte komma fram en bra stund på ditt nummer innan han lyckades. Hände ingenting, var bara tyst när han försökte.

  1. Instämmer Mimmi! Ringde själv flera gånger utan en text som brukar kolla tillbaka med typ “tack för din röst” mycket skumt…

 78. Fina Charlotte! Inte ska du be om ursäkt!! Ditt nummer var SÅ snyggt och du sjöng fantastiskt som vanligt :) Ser fram emot Evita. Blir nog en resa ner till Malmö framöver..

  Massa energikramar till Dig..

 79. Charlotte du är dig själv och gjorde vad du kunde på Melodifestivalen igår och för mig räckte det 100% och lite till men för svenska folket räckte det tydligen inte!! Jag vill bara tacka dig för att du förgyllde kvällen med din låt iaf!! :) :)

  Kram Viktoria

 80. Du var super bra igår men det räckte inte..tyvärr. Det var ett otroligt tempo med lite för mycket kamera klipp och klänning som kändes som after dark haft liknande. Tyvärr.
  Hade sett fram mot något annat och alla förstod sig kanske inte riktigt på ditt framträdande. Det kommer fler tåg för dig. Du har alltid många krokar ute och mycket på gång.
  Ha en bra vecka som kommer! :)

 81. Å!!! vad tråkigt det var att inte du gick vidare, din låt var ju utan tvekan en av de bättre i årets melodifestival. Håller med föregående talare om att de har lagt upp det konstigt, endel lördagar var det ju bara skräp som var med och igår var det en massa bra (fast ditt nummer var lätt bäst). Folk tänker kanske att du varit med “för många” gånger….. Näe! Synd var det! Heja Charlotte!

 82. Jag var på plats i Malmö igår och kan bara undra: Vad var det som inte funkade i tv-rutan? Ljud? Bild? För i Arenan var allt super och perfekt! Ha det gott och ta vara på den oplanerade(?) lediga tid du fått!

 83. Du är såå himlans bra – glöm inte det och fortsätt vara den du är!

  Söndagskram från Åse

 84. Hej Charlotte! Grattis! En mycket bra låt, något som du bör ha i åtanke är att folk är avundsjuka, du har en fantastisk röst, ett fantastiskt team bakom dig, MEN du har vunnit två gånger, och hade jag glädjeligen fått bestämma hade jag skickat dig direkt till globen men jag tror att folk vill liksom att andra oöppnade stjärnor skall få sin chans men det skiter jag fullständigt i bara man har en bra låt och ett bra koncept! Hoppas på att få se dig inom en snar framtid igen” Stor kram/ philip

 85. Tyckte du var jätte duktig !
  Blev så ledsen när du inte vann :(
  men du är fortfarande min favorit idol <3
  kram

 86. Charlotte! Ytterliggare en kommentar av mig som ej kom fram…Kanske nått strul.
  Tycker du var väldigt bra och det syntes verkligen att du gjorde så gott du kunde! Låten passade dig väldigt och det var en bra show. Bra jobbat! Kram

 87. Du var bäst! Kom på mig själv att sitta och fånle då jag såg dig. Det hela var verkligen så läckert och snyggt. Du är så duktig Charlotte! Och karisman du hade; häfitigt. Synd att somliga går vidare på endast sin popularitet. Kvaliteten på vissa av de låtar som gick vidare var inte bra.

 88. Du erat nr var skitbra, jag röstade som en tok :-) Låten var kanon!
  Njut av resten av söndagen!
  All kärlek!
  Kram cissi

 89. Du var fantastisk igår! Nu ser jag fram emot parfymen som kommer, nya albumet och nya träningsboken! :) Du är en stor inspiration till mig.
  Kramis

 90. Härlig show du bjöd på! Tack för den :-)

  Det känns som att vissa kända artister tror att det räcker med ett snygg nummer och en okey låt för att gå vidare, syftar bl a på Andreas Lundstedt som sa efter hans förlust att “men mitt nummer var ju så himla snyggt?!”

  Jag tror att svenska folket är mer kräsna än så och tycker att låten är det viktigaste.
  Vissa artisters framträdanden känns för pretentiösa och ansträngda.
  Därför känns det så befriande med dem som går upp och med en bra låt och är sig själva, mer äkta, avskalade och går mer på känsla än på ytlighet.
  Som t ex Sara Varga, den okända lärarinnan med sin gitarr, Lisa Miskovsky mm.
  Det berör mer i hjärtat.

 91. You know I usually read your blog, and this is probably lost among so many comments, but I want to say something:

  Your number was great, your voice much better than others, and in my opinion, Danny, for example, was unable to sing well …

  You’re a great singer, in Spain there is talk that this was some sort of punishment, this does not mean anything.

  Greetings from Barcelona

 92. Din låt var utan tvekan bäst igår kväll, otroligt snyggt nummer, häftiga kläder och som vanligt fantastisk sång! Finalen kommer inte bli densamma utan dig :)

 93. Charlotte, du hade mycket press ifrån mig då Hero är det bästa i hela melodifestivalens historia. Men jag hoppades av hela mitt hjärta att den känsla jag fick av Hero skulle komma igen och det gjorde den! Trodde inte att du hade en chans att vinna igen även fast det var min högsta önskan, men när jag såg på ditt framträdande tänkte jag ”det här är vinnaren” och jag blev så stolt över dig att ännu en gång var perfekt från topp till tå. Måste också medge att The Girl var den bästa låten i hela festivalen! Men Charlotte var inte besviken på dig själv, jag är så stolt över dig och att ha dig som en av mina största förebilder. Du är bäst och det hoppas jag att du vet och att du alltid kommer ihåg det! Längtar så tills ditt album!! Massor av kramar ♥

 94. Allt var för perfekt, men känslan fanns inte där. Tyckte så synd om dig när du satt där så lättklädd och frusen. Tror att man vinner i längden på mer naturligt uppträdande.

 95. Charlotte you were great last night and make us proud of you…
  you R a Fantastic performer no matter what the results are
  love you and waiting for the upcoming Album !!

 96. För första gången på många år fick jag gåshud. Ditt framträdande var som ett lyckopiller, kvinna vad du är duktig! Jag röstade så många gånger på dig att jag känner lite ångest inför kommande telefonräkning. Ditt framträdande gjorde min dag och jag kommer så att fortsätta göra lång tid framöver!

 97. Charlotte du gjorde oss inte alls besvikna! Du var sååå himla bra och duktig! Du får inte tro att alla som är i finalen är bättre än dig nu för det är verkligen inte så. Du, Danny och Molly är dom enda bra som har vart med i år, synd att alla inte förstår det…

  Keep up the good work, mamma väntar på din nya skiva :)

 98. först vill jag bara säga att jag tycker du har en underbar röst…men oj så besviken jag blev igår vi kunde inte höra texten du sjöng,Tror många med mig tycker likadant.musiken hördes wow vilken låt men TEXTEN som jag personligen tycker är viktigast hördes INTE så trist =(((((

 99. ooooHHH!!!! I’m very sad!!! your performance it was the best for me!!!! and the song I like I like I like!!!!!!!!! I dream that in the future you return to MF with new explosive song & performance You have beautiful voice & eyes face body you are a sweet & good person. Thank you for see you singing & dancing once again . I love MF because I can watch you there in time to time .thank you for all Charlotte.

  Sorry my bad english.

 100. Du var super bra showen bra upplagd din låt var äkta härlig slager….Saknar faktiskt gamla modellen av melodifestivalen den kändes mer rättvis. 1 tävling med Poängen som sats från varje län med synlig tavla ….litar inte riktigt på ett uppläst resultat… lycka till framöver med allt vad du gör.

 101. Åh finaste Charlotte!

  Mig har du inte gjort besviken! Jag var i Malmö och såg showen live och jag tycker att både du, och hela numret, var så fantastiskt bra!!! Snygg som få är du, sjunger så otroligt bra och du levererar sådan glädje att det är svårt att inte ryckas med. Till och med min man som inte har samma musiksmak som mig klappade och tjoade när du var klar :)

  Självfallet tycker jsg att det är synd att du inte gick vidare men du har så mycket annat fantastiskt framför dig! Ser med spänning fram emot allt vad du ska hitta på!

  Jag önskar dig lycka med allt du tar dig för! (och ett extra lycka till med kärleken – du strålar :) )

 102. Du var bäst! Jag ringde o ringde på ditt nummer, synd att du inte gick vidare. Skandal sa min flicka. Men du är bäst ändå med din fina röst. Ha det bra och ta hand om dig! Kramisar från mig!

 103. Du är otroligt duktig och proffsig… och som din manager sa: “En ny dag med nya möjligheter…”

 104. Du gjorde inte alls någon besviken! Du var jätteduktig och kunde inte ha gjort det bättre, att sedan folk röstade som de gjorde kan du inte göra något åt, du ska vara jättenöjd! Kram!

 105. Klokt tänkt o sagt Charlotte, proffsigt framträdande av dig igår och vilket trevligt o intressant jobb
  som väntar dig i höst. Lycka till/Kram

 106. What a night! First of all I want to say that you did an awesome job and I really enjoyed your performance. It’s a worthy follow-up for Hero and I love dancing to it! I’m disappointed in the Swedes for not voting enough for you, but don’t let it get to you too much! We fans all love you and are very excited about your new album! Kram xxx

 107. Hej,trist att du inte gick vidare men jag tycker att du kunde inte göra mer än du gjorde.
  Bra jobbat,ta de lugnt nu o njut av dom “vinsterna” du har i ditt liv!!!!

 108. Jag tyckte att du/ni var grymt duktiga igår och låtern är jättebra! Förstår verkligen inte att du inte gick vidare! Många av de låtar som gått vidare i år är verkligen inte bra men man slutar väl aldrig att förvånas över konceptet Melodifestivalen….
  Vad kul att du hittat kärleken igen, det är du värd!

 109. Av alla låtarna i årets melodifestival finns en numera i min spotifylista. The girl. Riktigt grymt sound, och kombinerat med din röst så är jag övertygad om att det här kommer att bli en av sommarens stora klubbhits! Tack för en kanonlåt, Charlotte!

 110. Mina 9-åriga tvillingtjejer var oroliga i dag att du var ledsen. Jag sa att du nog haft roligt och ser fram emot att sjunga sången på andra ställen. Hoppas det stämmer? Bra jobbat, men i år är det annat än sång och show som räknas…..

 111. Å vi var många som tittade i går o önskade av hela våra hjärtan att du skulle så klart gått vidare

 112. Hej Charlotte,
  Jag tror aldrig att jag har hört någon som har sjungit en mello-låt med sådan känsla som du gjorde! Inte för att jag känner dig men jag tycker att den här låten verkligen stämmer in på dig. Man tror på varje ord som du sjunger (eller jag gör det iallafall) och det är inte många som har den egenskapen. Du behöver verkligen inte vara ledsen och du behöver absolut inte tro att du har gjort någon besviken!! Det är vi som har svikit dig i så fall. Du var/är bäst och du gjorde allt så himla bra :)
  Du är helt enkelt för bra för mello! Du får inte sluta vara med!!!
  I belive in you even if you don’t
  You’re not alone…
  Många kramar // Emma

 113. HEJ! Ville bara säga att det var synd att ni inte gick vidare det var helt suveränt nummer och låt!!!
  Ha det så jättebra!!!
  MVH Linda

 114. Det är inte du som gör oss besvikna, herre jisses du gjorde ett fantastiskt framträdande!!!
  Det är tittarna som gör MIG besviken, förstår inte hur folket röstar…. Eller så var folk så säkra på att du skulle gå vidare och röstade på “sin tvåa” till globen?
  Synd att det blev som det blev, men life goes on! KRAM!

 115. Vilken power! En riktig vinnarlåt! Vilken energi du bjöd på (såg genrepet live o sedan rutan). Jag är paff över att du inte gick vidare. Men du ska känna dig som en vinnare – du gjorde allt och det blev toppen. Ha det gott med livet! Malin

 116. Första gången jag kommenterar, känner att jag gärna vill framföra till dig, otroligt begåvade kvinna; ditt framförande var utomordentligt, helt grymt fantastiskt. Låten är super! You rock, GIRL!!!!! Kramar i mängder!

 117. Jag blev helt paff! Helt säker på i alla fall andra chansen! D var min vinnare iaf ;)

 118. Jag blev så besviken att du inte gick vidare, att jag drack en vläska vodka med mina vänner efter sändningen.
  Tack för bakfyllan ! =D Kram

 119. Hej,Charlotte!
  First of all,I would like to say that you had the best performance yesterday!Perfect stage,dancers,dress,amazing voice during all the song! We were sure,that you’ll get to Globen! But…
  When it was announcing of votes I stopped breathe…when you stayed together with Danny I even forgot how to breathe and finally…tears gushed from my eyes. I think, I’m to emotional with that but I believe that not I from all your fans worried and were upset…
  Charlotte! You’re the brightest star in the world full of music! You’re always bring energy to my life,and through all these years you still my idol! Thanks God,for your existence.
  Now with your words I believe in great future…I’ll by your new album when I’ll go to my favorite Sweden in May :) And still hope,that the special day will come,and I’ll see your stage performance live or maybe get your autograph…;) it always happening in my dreams,but not in the dull reality :(
  LOT OF LOVE from Saint-Petersburg. <3
  your devoted fan :)

 120. men Oj.–läser komentarerna.Dom måste ha hört något VI missat.VI kunde knappt höra texten.Gjorde ni andra verkligen det.jag är 99% säker på att det är där du falerade.visst vi hörde girl ibland men inte annars …=(

  1. Jag hörde inte heller vad hon sjöng om men tror inte att det var det som avgjorde. Tyvärr var det ett starkt startfält och det verkar som Christer vill ha det så varje år…
   Jag tror helt enkelt att svenska folket tyckte att dem andra låtarna var bättre. Personligen tycker jag att Kempe är överreklamerad.

  2. Jag var på plats i Arenan och hörde bra,(och tyckte det var bra),MEN har idag hört många som sagt att man bara hörde ordet “girl” när Charlotte sjöng.Så det är nog inte bara en Tv-.apparat det var fel på.

 121. Jag förstår inte hur numret kan ha kostat en miljon och att det skulle ha varit så dyrt att göra det en extra gång i andra chansen.

 122. Du gjorde oss inte besvikna,du var grym och du är Sveriges Schlagerdrottning forever! Kram

 123. Jag blev så besviken att du inte gick vidare, att jag drack en flaska vodka med mina vänner efter sändningen.
  Tack för bakfyllan ! Kram

 124. Tycker du är jätteproffsig och gillade låten, synd att mina röster inte räckte! En eloge för din profession efteråt, inga sura miner eller bortförklaringar. Förstår att du blev besviken förståss! Lycka till med kärleken :)

 125. Jag har aldrig varit ett jättestort fan av dig, men jag tyckte verkligen du var jätteduktig i lördags och jag fattar inte hur folk röstade. Låten var bra, du sjöng fantastisk och hela framträdandet var verkligen grymt! Jag röstade iaf på dig och hade gärna sett att du vunnit alltihop. Kör på, du är grym! :)

 126. Jag såg dig i Malmö och du var superduktig, är mycket förvånad över att du inte gick vidare. Njut av din lediga tid och kram på dig!

 127. du va grymma och vann utan tvekan årets finaste klänning och skor. hoppas du får några dagar att återhämta dig på nu, det är du värd. må gott

 128. Du var fantastisk!! Min röst(er) fick du i alla fall. En lugn söndag har du absolut förtjänat efter den insatsen. Jag hoppas du sjunger The Girl i sommar på Diggilo.

  Kram

 129. Tack Charlotte för ett kanonframträdande!!!
  Vilken glädje ni visade! Var stolt och njut:)

  Kram/Agneta

 130. Charlotte, du var den enda värdiga vinnaren än en gång. Bra låt,bra artist, bra röst och ett proffsigt nummer. Du levererar alltid när du står på scenen. Du är sveriges bästa kvinnliga artist tycker jag!!!!!!!!!

 131. Charlotte; tack för 3 bra minuter i TV igår. Du lyfte årets Melodifestival för ett stund och satte lite stjärnglans över den. Tyvärr räckte det inte ända fram. Konkurrensen om rösterna är hård. Hero är svårslagen, så är det bara. Samma läge skulle exempelvis Lena Ph hamna i efter succen med Det Gör Ont och Carola fick erfara det 2 år efter Evighet. Se detta som lite pr för nya plattan och som jag skrivit tidigare – världen går inte under pga en förlust i Melodifestivalen.. Blir det däremot aktuellt att delta igen så lägg stor vikt på låten, hur bra show du än får till är låten det viktigaste. Lycka till med nya plattan och allt som kommer 2012! /Kristian

 132. Du var ju klart bäst!!! Trodde inte det var sant när du inte gick vidare…blev helt mållös…men men you go girl!! All lycka i framtiden!! Kram

 133. Skandal att du inte gick vidare, du var så fantastiskt bra! Jag var på fest igår och hade ingen möjlighet att varken titta eller rösta :-( Ett tag tänkte jag nästan säga att jag inte kommer eller att jag kommer senare, men så kom jag på att det var ju vi som anordnade festen… Skämt åsido.
  Fina Charlotte, en sak ska du alltid veta: vad vissa tycker, tänker, säger, skriver – strunta i det. För oss är du alltid nr. 1!!! You go girl!!!

 134. Ingen av oss som gillar dig som artist blev besvikna igår, du levererade och hade en bra låt! Sen lyste det om dig, man såg att du är lycklig och verkligen trivdes med låten! Man kan inte göra mer än sitt bästa och ibland räcker det bara inte. Men jag kan förstå att ni som jobbat jättemycket med det här känner er besvikna, såklart man vill vidare! Men ingen, varken låtskrivare, dansare eller du behöver känna att ni svek oss tittare! Jag ser framemot din nya skiva, är låtarna så här bra som igår så blir det kanon!!!

  Kram

 135. Finafina du! Enligt mig har du en utav årets absolut bästa låtar, kan vara en utav de bästa du någonsin har gjort! Jag älskar den! Och numret.. wow. det är synd att inte svenska folket kan se det.
  Men det bästa var att se hur lycklig du såg ut, framförallt på scen. Att se dig njuta av de tre minuterna. Så lycklig, frisk och stark! Kände mig lite som tretton igen och satt där med tårarna rullande för kinderna (Du vet att jag är lika mycket grinolle som du är! haha!) och ba “MAMMA, HON ÄR TILLBAAAAKAAAA!”. Telefonräkningen blir inte nådig, men what the heck, du är så värd det! Kommer sakna dig i Globen men ser fram emot all succé du kommer göra med The Girl ändå framöver!

  Mängder av kramar! hoppas verkligen vi ses snart, det var fanimig två år sen sist!!
  Mika

 136. :( :( :( Är så ledsen, den enda låten jag gillade bland alla bidragen i alla deltävlingar var DIN låt. Jag vill ha show när jag kollar på mello. Visst, kanske de andra hade fina låtar men det fanns ingen som levererar som Dig. Vem ska jag nu hejja på i finalen:( :( Känns inge kul alls, känner mig som ett barn på julafton som inte fick några paket. buhhu tom min sambo som inte vill erkänna att han tittar på mello tyckte du va bäst.

  Har läst din blogg några år nu men aldrig skrivit, kände jag liksom att det var dags. Du verkar underbar och har dig som en fin förebild. Är 10 år yngre än du och känner YES man kan fortfarande vara het även fast man närmar sig 40 och det känns kul. Plus att du verkar ha ett fint inre med massa pondus.

  Hoppas du fortsätter 40 år till hihi
  Massa värmande kramar, du e bäääst!!

 137. Otroligt trist att du inte gick vidare, jag tycker du hade en jättebra låt. Tror nästan det var den bästa jag hört av dig. Jag har inte varit någon av dina största fans men har din julskiva och nån till samt din suveräna träningsbok. Upptäckte din blogg när du skrev i Chic och fastnade för den, mest för att jag tycker du verkar vara en fantastisk människa med båda fötterna på jorden. Är grymt imponerad över hur mycket du arbetar men ändå lyckas ge så mycket tid till dina barn. Även om du varit på en spelning långt från hemmet så försöker du vara hemma till frukost. Det är mello, parfym, träningsbok, musikal, hockeyträningar, träna, fixa i trädgården mm…hur hinner du med allt?

  Lycka till med dina projekt framöver. Jag kommer att fortsätta att följa dig i bloggen och ser fram emot både parfym, skiva och bok :-)

 138. Snyggt nummer!!! Synd att det inte räckte längre. Du var klart bättre än en 5:e-placering! Kram :-)

 139. Du gjorde en kanoninsats.
  Låten var bra, din dress var så jäkla fin på din vältränade kropp!
  Mycket trist att du inte gick vidare men skit i det du har massor framför dig så gläds åt det.
  Njut av dagen med dina nära & kära.
  Kramar från Iréne

 140. Charlotte, viktigt att du läser detta. Det är få artister som har varit aktuella som du, som kan få mig en 16 årig kille från malmö som lyssnar på dagens dj artister att dansa och le. Din låt var en riktigt hit och ditt framträdande var helt otroligt bra för att vara melodifestivalen. Jag är dock inte alls chockad att du inte gick till final, för det var en sådan självklarhet att folk röstade inte för att de trodde att någon annan skulle göra det. Kom tillbaka snart och visa sverige vad du går för!

 141. Dottern 12 år och jag ringde tio ggr och röstade på dig :-) Du borde absolut ha gått vidare!

 142. Charlotte fina du!! Du har inte gjort någon besviken…så får du inte tänka!! Du är så proffsig och gör det verkligen som en show med glamour precis som det ska va!! Du gjorde det kanon fina du…Önskar dig all lycka med nya skivan och kärleken…du är så värd det :) Massa Kramar från Jessica i Skåne

 143. Hi Charlotte I felt so sorry because the place you had on saturday..
  Your song is so good and it is very happy indeed :)
  A lot of hugs from Spain… you have a lot of fans here that want know more
  about you and.. want to listen and see you again in melodifestivalen..
  You are superior.. because of your carreer and your kindness

  Hugs and kisses

 144. Du var BÄST Charlotte! Vi har följt varje deltävling via internet från Sydney klockan 06.00 på söndagsmorgnarna och har köpt biljetter till finalen i Globen. Mest för att vi ville se dig! Blir inte detsamma utan världens bästa Chatlotte i finalen. You rock girl! Bäst låt, bäst röst, bäst utstrålning, bäst outfit. Bäst ALLT! Tack! Vi ser fram mot ditt nya album!

 145. DU VAR BÄST! DU ÄR BÄST!!!!!!!!!!!!
  Jag var på plats i Malmö och har sett alla tidigare deltävlingar och kan konstatera att du är bäst! The girl är en toppenlåt och ditt framträdande kan vara ditt bästa någonsin. WOW!

 146. Du var kanonbra och jag höll verkligen på dig. Men efter dessa deltävlingar tror jag det kommer bli svårt få bra artister som dig, Lena Ph, Pernilla, Nanne att ställa upp igen. Verkar som det ska vara hårdrock och andra märkliga figurer som ska tävla.
  Du gjorde verkligen det bästa du kunde göra, så var jättenöjd med din insats. Det är vi….kramiZ

 147. Du var och är grymt…du och låten var super och jag röstade mer än en gång och hoppades på att du skulle vidare, tyvärr så gick det fel:( önskar dig ändå all gott och lycka<3

 148. Ett fulländat nummer kunde inte gjorts bättre, att sen folk röstar så konstigt, kan man inte förstå Kanonlåt kanonnummer åker ut ofattbart Men kolla vilka som har gått vidare det är väldigt mystiskt det kan inte bero på att det är bra melodier i alla fall. Du var helt enkelt den proffsigaste och även den vackraste och mest fäggranna att titta på Kram till dig!

 149. Det finns absolut inget att klaga på över ditt framträdande! grymt jobbat!

  You are The girl, the Hero that takes us to heaven! ;P

  Kramar

 150. Hej Charlotte! Ville bara skicka en hälsning och säga att vi är så besvikna här hemma att du inte gick vidare, kunde inte fatta det när det hände. När jag såg ditt uppträdande satt jag och slog min man på benet flera gånger och tjöt – kolla så jävla snygg hon är! vilket grymt uppträdande! och sååå jävla snyggt smink, inte för mycket denna gången ;) NU är hon absolut vidare!!!
  Hur fasen kunde du inte gå vidare??
  Vi kunde inte rösta, vi kom inte fram. Inte en enda gång. Så sjukt tråkigt.

  Ville bara säga att du är så otroligt duktig och gjorde ett toppenjobb, självklart så förstår jag om du är ledsen och känner dig nedslagen, men tro inte att detta var vad SVERIGE ville, för alla är ju lika förvånade.
  pepp pepp – du är grym!

  ha en underbar vecka nu,
  love m

  1. Minna, tyvärr verkar det som om det har varit något knas när folk försökte ringa andra omgången … Trist när det händer men det går inte att göra något åt saken.

 151. Hoppas du inte deppar ihop. Du verkar ha så många järn i elden och mycket på gång. Som jag skrev i förra inlägget som du valde bort. Jag tror inte att tittarna förstod sig på kläderna/klänningen, texten eller det snabba numret. Det blir säkert en ny chans för dig. Du har vunnit hela tävlingen förr.
  Ha det bra!

 152. Som du redan förstått, DU ÄR BÄST! Röstade 10 gånger, bästa låten och som vanligt med dej ett supersnyggt, perfekt framträdande! Du kommer alltid vara den bästa någonsin i melodifestivalens historia!

 153. Du va så bra!!!!! Riktigt underbar låt och vilket framträdande… Va så stolt över dig själv, alla som tittade instämde med hur proffsig du va! Danny hade ett galet snyggt nummer men vann mest på att han var ung kille :)
  Kram!!

 154. Om du hade varit med i lördagen innan hade du gått raka vägen till Globen! Vilket skräp som framfördes då, sorry, men Ranelid hade inte haft en chans.
  Efter regn kommer sol!
  Kram

 155. Jag röstade 70 gånger men minst hälften av dom var svaret “det är svårt att komma fram just nu”.
  Läste att andra också hade fått det svaret.. Riktigt tråkigt!!
  Du är gym och skulle gått vidare till Globen direkt. =)

  Kram

 156. Tycker du absolut skulle gå till final. Att kunna sjunga bra är en förutsättning. Röstade på dig flera gånger och tyckte det du gjorde var “skitbra”!!!

 157. Åh kära Charlotte!
  Vi satt 10 pers hemma hos en nära vän och höll händer i en cirkel runt Tvn och hoppades på dig,vi skickade 10 smsröster var, men ändå så gick det inte hela vägen Vi blev så besvikna på att svenska folket inte röstat mer! Attans! Jag hoppas inte du gett upp tanken helt på att komma tillbaka till Mello, annars hoppas jag verkligen att du kommer ut med många album i framtiden och att du gör det du är bäst på, att sjunga! Tack för ett jättebra framträdande!!!

Kommentera inlägget

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LOADING..