En bild…

2017-01-21 Skriv en kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

Säger mer än tusen ord.

New York Times’ idag.

Mouche och Mellotankar

2017-01-21 1 kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

I går var jag en snabbvända till Göteborg för att prova ut lite olika outfits till Schlagerveckan. Det drar ihop sig… 1,5 v kvar innan vi åker tillbaka till Götet men då för att medverka i Mello. Puh! Blotta tanken känns skrämmande men också kittlande roligt. Ska bli roligt att gå visa upp något nytt, lite tankar hos mig just nu…

Jag vet att alla gamla schlagerräver flyger ut med huvudet först och det lär såklart inkludera mig, Mellon har förändrats. Det är ungdomar som röstar frenestiskt och de röstar på yngre artister. Förståligt. Fast med den vetskapen i bagaget så får man se det som ett fantastiskt tv program där jag får visa upp min låt. Mitt liv är en text som handlar om att vi alla är väldigt utsatta i dagens mediaklimat. Det är skrämmande var den yngre generationen får stå ut med på Instagram, Facebook osv. Utan livserfarenhet ska de kunna tackla glåpord som faktiskt förekommer varje dag. Jag tycker det är skrämmande och oroväckande. 

Jag har inte på något sätt uppfunnit hjulet genom att sjunga om detta men jag känner att vi kan inte prata om det nog. 

Jag har själv fått stå ut med en hel del i just schlagersamnanhang. Många anser ser ha rätten att uttrycka precis Vad om helst och förstår inte hur illa mottagaren kan må över det. 

Det är ditt liv precis som mitt och vi måste ha rätten till det. Ingen annan ska kunna få dig eller mig att må dåligt för att de skrattar bakom ryggen. 

Man blir mer och mer rädd för det hårda klimatet och den hårda jargongen desto äldre man blir. Åtminstone upplever jag det. Kanske för att mina egna barn går in i tonåren och jag förstår vad de nu kommer att gå igenom.

Det ska bli kul att vara med i Mellon i år, även om jag åker ut direkt. Det är inte mitt huvudmål, jag har istället något att säga som känns viktigt för mig och ingen är gladare än jag om lyssnarna motar det väl och gillar det, men det kan jag inte påverka.
Göteborg bjöd på en lugn skön dag. Vi provade kläder, fikade och åt semlor på Göteborgs bästa klädboutiqe i mina ögon, Mouche. Tack för all hjälp!! 

Gigtajm..

2017-01-18 4 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

Igår var det gig för komunalanställda i Vara. Stor kör och bra band, Consoul. Dessutom fick jag jobba ned min favorit Thomas Thegner. ( som regisserade min show på Grand hotell förra julen. Om ni vill se och höra ett smakprov kolla mitt instakonto: La Perrelli

Bodde på ett magiskt ställe inatt, heeelt magnifikt och Såå mycket historia i väggarna … är lite kär faktiskt!! Jugend, helt i min stil. Lycka! Det finns t o m ett orkesterhylla i balsalen…..

Innan jag åkte köpte jag Semlor till familjen och lämnade hemma, wrapsemlor på Tössebageriet. Har inte smakat själv, har ni gjort det?? Vet att det var typ 75 m kö när de släpptes förra året…..nu klarade jag mig från att köa eftersom jag väntade ett år…..;)Plåtningsdag

2017-01-17 4 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

Idag är det plåtningsdag inför Schlagern… idag gör jag en intervju och modejobb för Klick. Snart även tv med Trus. 

Linda Fernström mejkade mig och fikade frillan….;)))

Tack, kände mig jättefin!!!