Idrottsgalan!

2017-01-16 1 kommentar
Livsstil

Annonsen laddas.

Är så tacksam för att jag fått äran att sjunga på en av Sveriges största galor vid återkommande tillfällen genom åren. Att hylla våra fantastiska idrottsmän och kvinnor genom tiderna är magiskt! Ikväll smäller det igen:) Kl 20:00 på SVT. Jag går på 21.38!

Här kan ni se de tidigare gånger jag har medverkat.
The way we were – 2015

Ai No Corrida – 2006

There you’ll be – 2002

We’ve got tonight – 2001

skifs-perrelli

Nyfärgad

2017-01-14 17 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

Tack bästa Mattias för fix av mitt hår….. så skönt. Ny bottenfärg och sedan en toning på längderna. Ny fön från Cloudnine Scandinavia och en massa nya produkter från LernbergerStafsing I’m in heaven. Sicken lyx;))


Det blev en fika under tiden från bästa kondiset i stan. Brogyllen. Såååå mycket gott och supertrevlig personal, favishak! Prinsess-semla och den vanliga! Mums!❤️

Elle-galan

2017-01-14 6 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

Så var det då dags igen för den prestigefyllda Ellengalan;))

Många planerar denna fest i månader. Vilka skor, vilken designer… vem som ska styla och hur håret ska se ut? Smycken och make- up…

Jag gjorde make up och hår själv denna gång. Valde en klänning från Stella McCartney och skor YSL, väska Hermes. Örhänge Caroline Svedbom:)

Valde först en magisk klänning från Alai men i sista sekund bytte jag till Stella klänningen😂😂 lite velig. Sparar den till ett annat tillfälle:)

Min snygga man valde en outfit från  Rose and Born och Tom Ford skor till det. 
Fick Skäll av en läsare för jag inte hade grattat Bianca här… hade inget bild men nu ” lånade” jag en av Bianca. 

Vill bara tillägga att vi firade på efterfesten och åt tillsammans, supertrevligt och vi är alla såklart jätteglada för Biancas skull. Så här såg recensionen ut i dagens Expressen…

Tack

2017-01-13 4 kommentarer
Livsstil

Annonsen laddas.

Åh vad mycket tips!!!
Har börjat med Homeland… sett 5-6 avsnitt.. tittar parallellt på Sense8( när jag är själv, Anders gillar inte den typen:))

Har fått Såå mycket bra förslag. Vill se Suits, Gåsmamman, Bron, Downtown Abbey…. Skam…. namn IT… så mycket bra förslag. Skulle inte behöva göra annat än att titta… mysigt!!!
Idag har vi plåtat här hemma inför Mello.. hjälp, det drar ihop sig. Vi har gjort korta sekvensklipp som ska ligga precis innan jag går ut på scenen.. Adrian o jag har bakat och spelat gitarr o piano o sjungit.