Mysigt café 

17 juli, 2017 4 kommentarer
Jag gillar

Café på Klostret är verkligen värt ett besök om ni är ute och åker i södra Sverige i sommar. Insprängt vid en landsväg i den vackraste sommaridyll precis vid foten av Kinnekulle ligger det här bageriet som serverar helt otroligt smarrigt fika, smörgåsar och soppor på bara lokala råvaror. Och passa på att bunkra upp med lokal solrosolja och egengjord must!Och själva lokalen och inredningen är också supermysig! Perfekt ställe att stanna till på en frukost, lunch eller fika.

4 kommentarer

Hej!
Ser underbart ut!
Har du tipps om ett trevligt ställe att övernatta i krokarna också? Vi ska bila Stockholm-Smögen med två sma barn och att sova i dina trakter vore perfekt timing.
Ha en fortsatt underbar semester och tack för en härlig blogg.
Louise

Ohhh, bra fråga! Vet att det finns ett bed and breakfast i Trolmen, och ett par fina vandrarhem och så i närheten – men jag har aldrig testat dem och kan inte gå i god för något tyvärr. Jag får reka det där lite så att jag har ett svar nästa gång!

Skriv en kommentar