Mysigt café 

Café på Klostret är verkligen värt ett besök om ni är ute och åker i södra Sverige i sommar. Insprängt vid en landsväg i den vackraste sommaridyll precis vid foten av Kinnekulle ligger det här bageriet som serverar helt otroligt smarrigt fika, smörgåsar och soppor på bara lokala råvaror. Och passa på att bunkra upp med lokal solrosolja och egengjord must!Och själva lokalen och inredningen är också supermysig! Perfekt ställe att stanna till på en frukost, lunch eller fika.

 1. var det inte du som var vegetarian? och detta flygande, resande hit o dit. en riktig miljöbov är du.

  1. Jag är inte vegetarian, det har jag faktiskt aldrig påstått, men jag äter nästan bara och med få undantag vegetariskt!

 2. Hej!
  Ser underbart ut!
  Har du tipps om ett trevligt ställe att övernatta i krokarna också? Vi ska bila Stockholm-Smögen med två sma barn och att sova i dina trakter vore perfekt timing.
  Ha en fortsatt underbar semester och tack för en härlig blogg.
  Louise

  1. Ohhh, bra fråga! Vet att det finns ett bed and breakfast i Trolmen, och ett par fina vandrarhem och så i närheten – men jag har aldrig testat dem och kan inte gå i god för något tyvärr. Jag får reka det där lite så att jag har ett svar nästa gång!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..