Begravning och bästa lyssningen just nu


Fem kusiner i överväldigande grönska en dag när vi firar skolavslutning och jag tvingade Bonnie och Rio att njuta av Den blomstertid nu kommer. Gråter ni?? Frågade jag hysteriskt och lite hoppfullt när någon bara kliade sig lite i ögat. Har tydligen ingen insikt om hur mycket jag försöker projicera min egen barndomsnostalgi på andra.

Sedan åkte vi hem till min syrra och begravde hamstern Vanilj som legat i död i frysen i ett och halvt år och och väntat på rätt tillfälle. Det blev gravsten, marsch och blommor över den lilla genomfrysta kroppen i hålet i marken – ackompanjerat av min syrra som kånkat ut pianot på terrassen och spelade Amazing Grace. Det trodde hon inte Vanilj, att det skulle bli så här pampigt till slut.


Dagens tips blir den helt fantastiska podcasten Invisibilia!

Nu: i bilen tillbaka mot Kinnekulle.

  1. Excelⅼent webnlog right here! Additionally your
    site lots up fast! What host are you using?
    Can I am getting your affiliate hyperⅼink on your host?
    I want my web ѕite loadedd up as fast as yours lol

  2. hej va härligt det ser ut! 🙂 och, fråga var kommer rios klänning ifrån? (den svarta toppen och sen katter nere)
    häls jennifer

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..