Världsrekord i skräpig bil

Los Angeles är en stad som bjuder på individer. Karaktärer. Och det är en av de främsta anledningarna till att så många som kommer it och turistar blir så förtjusta i staden, gissar jag. Den har personlighet, massor av det också!

Var tvungen att fota den här otroliga bilen idag. Per som tagit min bil och lämnat in den på tvätt och städ smsade  yschade över hur stökigt jag har det. Der har jag i och för sig, men det skull jag säga till 99 % är barnens fel. De beter sig som vilddjur i bilen. Tar av sig sina kläder, slänger ut sina grejer, äter sin mat. Och drar.

Men detta slog ändå min lort med alla jävla tänkbara hästlängder som finns. SER ni hur mycket prylar? Det var på riktigt bara ett huvud och axlar som stack upp, i övrigt böcker, kataloger, städprylar (ironiskt nog) och berg av papper som gick från golvet nästan ändå upp till taket. Till och med på instrumentbrädan låg travar med böcker och pärmar, bara en liten lucka att kolla ut genom. Fattar inte hur personen där inne kunde köra?

Dagens lilla vardagsspaning! BLANDAT, så jobbar vi den här bloggen.

LOADING..