I annonssamarbete med GOGREEN

Ät vegetariskt och vinn en härlig spa-upplevelse!

Gogreen_färdigrätter_HR-3-min
Jag är faktiskt helt otroligt glad för mitt samarbete med GoGreen – tillsammans vill vi lansera begreppet lunchetarian. Att hålla luncherna vegetariska – kanske till och med vegan – är ju ett perfekt sätt att minska på köttet om det nu råkar vara så att inte alla i familjen är lika sugna på den här förändringen som du är. Att äta mer vegetariskt har så väldigt många fördelar. För mig är det att det är ett så enkelt sätt att leva ett avsevärt miljövänligare liv som motiverar mig mest, sedan är ju förstås hälsoaspekten och den ekonomiska fördelen ytterligare plus som mindre kött medför.

Nu kan du tillsammans med GoGreen vinna en härlig spa-retreat!  På den här länken får du en rabatt-kupong på GoGreens rätter. Om du sedan postar din GoGreen-rätt på instagram och hashtaggar med #lunchetarian och #GoGreenpålunchen så är du med och tävlar! (Och ja, GÖR det nu, chanserna att vinna sådana här grejer brukar faktiskt vara fenomenalt bra!)

Gogreen_färdigrätter_HR-2-min

  1. Hej! Är det bara jag som har problem med din blogg? Sedan några veckor tillbaka kan jag bara läsa ditt senaste inlägg (har bara provat i telefonen) och när jag scrollar neråt är det slut. Jag blir galen! Din blogg är den första och ofta enda blogg jag läser men detta har hållt på i flera veckor. Är det jag eller kanske min telefon som har blivit galen? Kram!

  2. Åh, jag känner att jag måste få kommentera lite, alla har vi nåt vi retar oss på? Själv är jag helt perfekt (förutom att jag flyger alldeles för mycket, äter nog lite fel, älskar fest och tjuvröker emellanåt 🙂

    Älskar begreppet lunchetarian, men vad gör man då med köttresterna hemifrån som ofta utgör lunchlådan? Sen måste jag ändå få fundera lite över det hysteriska engångsförpackandet som är? Reagerade mycket på det sist jag var på en Wholefood … Närproducerat och ekologiskt, MYCKET bra, men mycket är ju inplastat? Hur organic är det? Det smyger sig sakta in i våran handel också …. en och en inplastade?

    PS, detta var inte personligt mot vare sig dig eller Go Green!

    1. Haha, det är ju EXAKT så det är! Lätt att hitta saker som kunde göras bättre, även fast man själv inte är precis felfri. Aja. Här kommer iallafall svar på köttresterfrågan; de använder du och gör en ny middag till dag två! Gamla köttbullar eller kotletter kan du hacka ned och steka på med potatis så blir det en mumsig pyttipanna, och här kommer plusen: Du kan fortfarande äta vetolunch utan att känna att du ”slösar” kött och allra bäst: du har middagsmaten mer eller mindre redan kirrad. Rester är världens bästa! Så lätt att göra om till ny middag dag två. Och tre om det räcker. Men förpackningarna håller jag med om! Längtar till en framtid när alla förpackningar görs i hållbart nedbrytningsbart naturligt material. Lyssnade på några tjejer som utvecklat förpackningsmaterial av socker och vatten som liksom bara smälte och försvann när det var använt och klart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..