I annonssamarbete med Blankens

Svenska modefavoriter i vår

Utvalda favoriter från svenska (och en dansk!) designers i vår!

Utvalda favoriter från svenska (och en dansk!) designers i vår!

coats

 1. Är tokig i danska Ganni. Är också mycket förtjust i jackor med infälld knytning i midjan på det här viset. En hybrid mellan trench och bomber – genialt! 2.  Klassisk kappa med extremt hög användningspotential från Dagmar. 3. Fick med mig den här kjolen hem från eventet med Stylein i lördags. Vet att jag kommer använda den mycket och i många år framöver. 4. Är helt knockad av kärlek till den här ljuvliga genomskinliga guldstänkta regnjackan från Ida Sjöstedt (finns också som genomskinlig med silver eller rosa).
  unnamed
  Toulon Trousers från Toteme har varit mina favoritbyxor tre somrar på raken. De funkade till och med som gravidbralla (att jag inte drog upp dragkedjan i bak var det ingen som såg när jag hade ett långt linne över).
  favorites
  1. Hur ska jag kunna leva utan denna kaftan från Rodebjer? Ja det frågar jag mig ibland. Andra gånger frågar jag mig om det är så att jag kanske bara borde gå klädd i kaftaner från Rodebjer? Känns som att det skulle vara omöjligt att vare sig kunna bli arg eller stressad då. 2. Ida Sjöstedt! Ah! Vilken T-shirt! Vilken dröm till härliga jeans och sandaler! 3. Den här mycket populära T-shirten från Ganni kan inte heller jag motstå. 4. Jag är i och för sig partisk, men även om jag inte varit det så hade jag tyckt att Blankens ”The Rhodes” i grönt med lätthet klår alla övriga sandaler med sin skönhet i vår. 6. Åh vilken underbar jeansjacka från Filippa K! Alla rätt!
  Betina Slim Pant Black
  Följer du streetstyle-kontona från vinterns modeveckor har du alla gånger inte missat den svarta lackjeansbrallans intåg i modevärlden. Den här från Stand köper jag med hull och hår! Så kontrasterande snygg till en grovstickad tröja och tygskor i sommar, eller till boots och en kamelfärgad nu eller till hösten.
 1. Ja, jättefint men det kostar ju en hel del och byxor för 3500 kan jag liksom inte motivera, hur fina och sköna dom än ser ut.. så ge oss budgettipsen också som jag kan styla med ett par Blankens ( där lägger jag gärna en slant) 😊 Kram

 2. Gah! Jag slog till på Rodebjerkaftanen, galet! Men sååå fin. Hittade en smaskig rabattkod.
  Tack för din fina blogg! Kram från Josefine med de låååånga tårna (hon som vann skor)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..