Quickfix för sommarfina fötter

Torrhetsnivån på mina fötter har nästan blivit ett partytrick. Kanske inte världens sexigaste partytrick precis, men i brist på annat så händer det att jag hör mig själv skrävla om hur jag kan tända brasor bara genom att gnugga fötterna mot varandra (har i och för sig aldrig testat, men känner mig ganska så säker på att det verkligen skulle funka). Jag har otroligt torra fötter. Det är en släktgrej, och ja, jag skulle säkert kunna vara bättre på att smörja och gulla med dem, men orka göra hälar till ett livsprojekt liksom.

Salvequick-2

Det här inlägget är skrivet i samarbete med Salvequick ”Exfoliating socks” – jag provade dessa även förra våren och alltså – vilken känsla att ha fina fötter. Mjuka fina hälar och tår i öppna sandaler – så otroligt lyxigt och inte minst snyggt till sommaren!

Återkommer med resultatet inom kort så får ni se med era egna små ögon!

Jag gissar att jag inte är ensam om detta och för att ni också skall få chansen att få fina fötter inför sommaren så tävlar jag ut 5 paket Exfoliating Socks! Skriv en kommentar och berätta varför just ni är i behov av denna behandling! Glöm inte att skriva korrekt mailadress så vi kan nå er. Tävlingen pågår t o m 13/5. Alla vinnare kontaktas via mail!

Salvequick-6
Salvequick-16
Salvequick-9
Salvequick-13

Projektledning och produktion: Simply&Creative

 1. Jag behöver verkligen den här produkten eftersom jag köpt världens finaste sandaler men kommer skämmas ihjäl för mina fossingar om dom inte får lite hjälp på traven 🙂

 2. Jag går aldrig i öppna skor på sommaren då jag skäms så mycket för mina otroligt torra fötter.( jag kan definitivt tända brasor med mina) Så denna produkt kanske vore något för mig.
  Tack för en mycket bra och trevlig blogg.

 3. jag skulle behöva dessa för att jag har torra fötter som nu är ovanligt tjocka och svåra at nå för att smörja in eftersom jag har en 37veckors gravidmage mellan fot och hand. Fötternas svullenhet gör också att de små torrisarna är tvingade till ett liv utan skor eller i luftiga sandaler utan hänsyn till människorna i min närhet

 4. När man behöver ”spreta” med benen (pga av fobi mot torra fötter) för att ens kunna sova, skulle de nudda vid varandra ger det rysningar, inte av det positiva slaget om jag säger som så….. Inte heller så många valmöjligheter när det gäller ställningar, sovställningar alltså

 5. Hej,

  Jag skulle vilja vinna ett par för att enkelt kunna vara spontan. Att kunna dra pâ mig ett par öppna sandaler direkt efter jobbet för att vara lite fräschare för AWn utan att tänka pâ om jag har anständiga fötter eller ej, livet blir sâ mycket härligare när man vâgar köra pâ!

 6. Åh, vad mina torra fötter skulle behöva detta! Efter en lång vinter instängda i vinterkängor så är det snart dags för sandaler, en härligt varm Italien-resa väntar!
  Och med en gravidmage som växer sig större och större är det inte lätt att komma åt med fotfilen!

 7. Någonstans hörde jag att depressioner syns på fötterna – den som har ont i själen orkar helt enkelt inte med att fixa och dona med hårda hälar och andra tråkigheter. Så med en depressiv läggning sköter jag därför mina fötter så bra jag kan, fotbad åtminstone varannan vecka för att torrbollarna inte ska förfalla. Och jag måste säga att jag blir gladare inuti när fötterna är mjuka å tånaglarna gula, blå eller röda. Någonstans hänger det ihop! Så nu önskar jag mig ett par av de exfoliernade sockorna – här ska baske mig ingen depression komma över tröskeln!!!!!!

 8. Med Sjögrens syndrom är man torr överallt, så även fötterna. Skulle vara toppen att testa om detta kunde råda bot på åtminstone bladen.

 9. Snälla var försiktig när ni använder dessa. De fungerar BRA för exfoliering (eller hudömsning 😉 )men jag fick rejäla brännskador på alla delar av fötterna där huden är tunnare. Det gjorde ONT samt blev väldigt svullet och jag fick ta starka mediciner för detta i över en vecka. Det står mer eller mindre finstilt att man kan smörja in de ömtåligare delarna av fötterna med vaselin innan behandling. Gör det.

 10. Vill gärna vinna dessa då jag precis köpt ett par fantastiska sandaler som jag ska ha på mitt bröllop i sommar – ett par fina fötter är alltså ett måste!

 11. Torra och ofattbart spruckna fötter går i arv även i min släkt. Varje vår tänker jag att jag borde ta tag i det där och verkligen lägga mig till med vanan att smörja in och pyssla om dom. I år fick jag den tanken inte bara för att sommarvärmen kom. Min älskade pappa – och morfar till min treåriga dotter liksom bebben i min mage – fick hjärtstopp för ett par veckor sen. Mirakulöst nog lever han ännu, men han är väldigt förvirrad och vet inte var han är eller varför, har tappat alla minnen och känner med nöd och näppe igen oss närmast anhöriga. Jag var uppe i Umeå där han bor i helgen och där han låg i sjukhussängen fick jag syn på hans historiskt spruckna fötter. Min mamma har smörjt in dem varje kväll i flera år, men under de två veckor han legat på sjukhus har det inte blivit av och ja, det märktes. Så jag gick till apoteket, köpte den fetaste av fotkrämer och satt och smorde in hans fötter länge, länge. Det var en fin stund – att liksom kunna göra något, litet. Men jag blev förstås också påmind om hur himla hemska mina fötter kan komma att bli om jag inte tar hand om dem. DÄRFÖR vill jag vinna de här vårdande strumporna.

 12. Jag bor i Australien och ska hem till Sverige i sommar, då skulle det vara mycket trivsamt att våga visa sig i sandaler. Har varit ett väldigt intensivt 2016 så budgeten tillåter tyvärr inte för pedikyrer just nu. Tack för en härlig och ärlig blogg!

 13. Nybliven tvåbarnsmamma som önskar få testa detta då jag gärna har fina fötter på mina långa barnvagnspromenader [nu är fötterna katastrof.. ] :]

 14. För att jag precis som dig har ärvt ljuvligheten torra hälar. Fick nyss mitt andra barn och överraskningen hej hälsprickor när jag äntligen kunde nå mina fötter igen. Tack och bock för den gåvan!

 15. För att jag gifter mig i sommar och önskar jag slipper ha torra, spruckna hälar i mina öppna skor på bröllopet…

 16. Tvåbarnsmamma som just fyllt 30år, kastat mig ut från en arbetsplats som jag kallat mitt andra hem i 11år och börjar i slutet på maj ett nytt kapitel av mitt arbetsliv. Tassarna har fått alldeles för lite uppmärksamhet och behöver även dom lite pepp för att hinna med i allt det nya!

 17. Jag vill vinna eftersom jag som du testade dem förra våren och de var underbara, fick för första gången helt lena fötter! Och nu är det dags igen helt enkelt… Men i år lär jag mig av misstagen från förra året, jag ska inte göra behandlingen några dagar innan midsommar… förra året gick jag i strumpor hela midsommarafton på grund av allt fjällande. Och jag gör det inte när jag är själv hemma med barnen, senast fick jag klafsa upp med sockorna klistrade på fötterna för att söva om yngsta barnet:)

 18. Vi åker utomlands efter skolavslutningen och jag vill att mina fötter ska glänsa och rocka lika mycket som resten av mig på stranden :-))

 19. Minuterna innan jag läste det här inlägget hade jag minutiöst scannat hela internet efter den bästa fotmasken!! Det måste vara ödet, att jag och mina torrborstar till fötter skulle öppna din blogg just nu och vinna dessa förhoppningsvis magiskt exfolierande sockor!

 20. Hej! Jag vill vinna åt min dotter! Hon är ”ensam” med 2 barn, en tjej på 3 o en liten kille på 8 mån som hon fortfarande ammar. Hon tar hand om barnen hela tiden för pappan bor inte i närheten längre så han träffar barnen när han kan. Vi som finns runt henne försöker ju hjälpa till men hon har ju ändå ansvaret ensam o hon är så himla fin med barnen o har sånt tålamod med dom! Jag är jättestolt över henne för att hon klarar allt så himla bra! Skulle bara vilja ge henne en överraskning o hjälpa till så att hon får ta hand om sej själv lite!
  Tack Cecilia för din blogg, jag har fölljt dej sen du hette Cecilia B Jonsson o du skriver bara bättre o bättre o dina skor är fantastiska! Kram Agneta

 21. I mitt jobb har jag på mig tofflor var eviga dag, oavsett om jag har fina eller mindre fina fötter. Det hade varit underbart att få ha fina fötter nu när det börjar bli för varmt att gömma fötterna i strumpor.

 22. Jag har EXAKT samma problem. Men att palla fixa dom det gör man ju inte. Förrän man tydligen ska visa de i dagsljus för andra människor under sommarhalvåret. Nu har jag ju dessutom tappat min fotfil bakom badkaret men jag Orkar. Inte. Köpa. En. Ny! Quickfix och fräsha fötter är det jag önskar mig 🙂

 23. Sitter och krafsar på mina torra hälar, drömmer om fortaste och funderar på hur jag ska fixa mina fötter, så dyker denna tävling upp! Hittills flyttar jag blicken från torra hälar till tårna med hjälp av färgglatt nagellack, men att ha helfina fötter till sommaren vore drömmen!

 24. om exakt 24 dagar sitter jag på ett flyg till kreta. för samtliga andra resenärers skull hade det inte varit helt fel med denna fotbehandling innan avfärd.
  har hemskt hemskt fula fötter (ärvt av min far – så krokiga och groteska) men är de åtminstonde fräscha kan jag kanske tänka mig att hoppa i sandalerna iaf.
  du skulle rädda min resa om jag vinner.
  och mina medresenärers.
  kram!

 25. Jag är gärna med och tävlar. Har faktiskt funderat på att köpa ett par och testa eftersom jag har 5 bröllop inklusive mitt eget i sommar så då vill man ju vara fin.

 26. Mina kroniskt snustorra löparfötter skulle verkligen behöva en kärleksfull quick fix. Tycker det är mycket roligare att hålla igång än att curla fötterna som tyvärr får lida med sprickor och förhårdnader. Min stackars kille åker på att göra pedikyr ibland men han kan behöva lite avlastning :)))

 27. Desperat efter mjuka fötter!!! Tvåbarnsmor och fick mitt andra barn i november!!! Blir ledsen var dag när jag kollar ner på mina Sahara fötter! Skulle vara evigt tacksam att få ha fina tassar till min bästis och brors kommande bröllop i sluter av maj!!!!!!

 28. Efter en underbar, snörik och sex månader lång vinter i Kiruna med fötterna instängda i kängor skulle det vara fint med ett par tjusiga fossingar till min skummjölksblå lekamen (du vet när man inte är vit utan genomskinlig) när det är dags att strosa i strandbrynet på Playa del Pajala eller Promenade des Anglais, därför hoppas jag att jag blir en av de fem utvalda.

 29. Men precis vad jag behöver!! Minns när du skrev om dem sist (måste väl ha varit mer än ett år sen?) och har flera gånger googlat ”torra fötter, blankens” då jag inte kommit ihåg vad de heter.

  Jag älskar birkenstock och knatar runt i sandaler så snart frosten lämnar grässtråna (utan överdrift). Fötterna blir tyvärr därefter, och börjar också knastra och slå flisor omkring sig när jag går. Fick en liten tvåa för en månad sedan, så att ta hand om de stackars fötterna står inte direkt högt i kurs. Jag är mer än nöjd om jag får till en dusch nån gång ibland, och att smörja in annat än ansiktet när en liten bebis skriker utanför dörren är inte att tänka på.

  Ursäkta utläggningen, men jag är mycket nyfiken på att få prova denna quick fix och skulle bli strålande glad om jag vann!

 30. Åh, det här skulle jag verkligen bli glad av! Den enkla anledningen är att min höggravida mage är i vägen så jag når inte ner till fötterna. För att inte tala om mitt balanssinne om jag försöker stå på ett ben i duschen, då tippar jag över direkt! Och i kombination med små torrisar till fötter skulle detta vara snällt mot alla de som faktiskt ser mina fötter när jag stoppar dom i sandaler 😉 Kram

 31. Hade varit underbart härligt o få pröva detta perfekt nu när sommaren kommit o man ska vifta på tårna 😉

 32. Åh, vad fanastiskt att få babylena fötter lagom till sommaren. Just nu består mitt liv mest av rättning, betygsättning, hämtning och lämning av tre mer eller mindre sommarlovssugna barn samt alla aktiviteter och avslutningar man måste gå på så här års. Vem hinner gå till affären när man ska stressa mellan fotbollsträningar, klassgrillningar och sommarfester på förskolan? Jag skulle bli jublande glad om jag vann!

 33. Hej! Jag är ensamstående 3 barns mamma som nyligen träffat kärleken igen. Har inte så mycket pengar att lägga på mig själv tyvärr. Nu har värmen kommit o jag vill lacka tånaglarna o sätta på mig fina klackar. Eller bara lägga upp fossingarba i kärlekens knä. Då behöver fötterna få lite omvårdnad först. 🙂 Håller tummarna!
  Kram Sandra

 34. Ååå… jag skulle så hemskt gärna vilja vinna! Med en treåring och en ettåring finns det liksom inte så mycket tid över till mig själv. Tyvärr har mina fötter nog hamnat allra längst ner på prioriteringen, det känns liksom på nåt sätt viktigare att få gå på toaletten, då i mig något att äta och faktiskt ta en dusch då och då.
  Nåt sånt här vore toppen till mina bortglömda tassar!

 35. Precis när jag gått och lagt mig varje kväll kommer jag på att jag även denna kväll glömt att fixa fötterna, som den trötta småbarnsmorsa man är. Vill ju se fräsch ut när man ska glida runt i Blankens flip-flops, tillsvidare får de tacksamt gömmas i mina snygga The Wind. (Skall tilläggas att min 6-åriga dotter ständigt påpekar hur torra fötter jag har, tack så mycket…)

 36. Åh, hade varit så kul att få testa till mina knastertorra fötter. Vilken dröm att få trippa omkring i sommarsandalerna med fina, mjuka/lena fossingar.

 37. Ingen här inne kan förmodligen slå mina risiga fötter. Eg. behöver jag nog vinna alla fem eller kan jag bli motbevisad och att det räcker med ett paket…

 38. Ja! Jag vill vinna ett par! Får rysningar av mina stortår som är så hårda och riviga. Hatar att fila, det känns som att filningen bara gör det värre dessutom. Tycker för övrigt att du har den bästa bloggen! Skriv gärna mer om din träning!

 39. Mina stackars fossingar som sliter så hårt varje dag, kutar runt, bär barn, tränar inför Vårruset och står ut med att behandlas lite si och så, skulle verkligen bli glada av lite go exfoliering!

 40. Jag vill gärna vinna! Tänk att få sånna där mjuka och mysiga wowfötter! Håller både tummar och tår ✊

 41. Mina snart 40 åriga fötter vill väldigt gärna åka bakåt i tiden och möta bår/sommar i en mjukare variant. Vill kunna vara stolt över mina fötter som bär mig varje dag igenom livet.

 42. Ett av mina första barndomsminnen är när min mamma sitter med sina gula balja och badar fotbad – filar med pimpsten och donar med en sån där träpinne (heter det orangepinne tro?!). I vuxen ålder jag tagit efter. Men sen min dotter kom har detta inte direkt prioriterats, att sätta sig med en balja är inte det första jag tänker på när man får chansen att bara vara. Mina fötter skriker efter lite kärlek och det låter ju som om dessa sockor skänker en lite kärlek på ett kick! Sign me up!

 43. Åh, det där har jag alltid velat testa men inte kommit mig för. Och nu när jag precis investerat i ett par underbart fina Palma med din sigill borde väl fossingarna matcha?

 44. Jag har, precis som du, torra fötter i släkten. Faktiskt så illa att när jag och min mamma var på fotbehandling i Thailand började alla fotvårdare tissla och tassla och peka och skratta när de gick loss med de där ”fot-hyvlarna” på våra hälar. Detta har som du säkert förstår gett mig men för livet så därför tycker jag att jag förtjänar dessa sockor! 🙂

 45. Det där skulle mina fötter må bra av. Så trött på det där eviga filandet som är värre än ett träningspass..

 46. Efter graviditeten (födde för 4 mån sedan) så har mina fötter blivit snustorra och sprickor stora som Grand Canyon. Skulle verkligen behöva behöva exfoliating socks och känna mig sommarfin och babylen!

 47. Jag kan inte ens minnas om jag nånsin haft mjuka fötter.. Vore kul att få uppleva det liksom

 48. Mina små fossingar var inte beredd på högsommarvärmen nu när den kom. De skulle behöva lite hjälp på traven att komma ur vinterdvalan.

 49. Mina trötta vinterfötter behöver piggas upp och vakna till liv igen så att jag kan hoppa i ett par schyssta sommarskor!

 50. Jag behöver hjälp med min flickväns fötter. När hon kommer åt mina ben på natten känns det ungefär som när man ramlade av cykeln när man var liten och fick grusfyllda skrapsår. Vi ska gifta oss i sommar och om det ska bli tal om öppna skor måste vi vidta drastiska åtgärder.

 51. Hört mycket gott om dessa och skulle gärna vilja prova om det funkar på mina snustorra fötter. Det spelar ingen roll hur många fotbad man tar eller hur mycket man än filar och smörjer , det händer ingenting. Hoppas detta kan vara mirakelräddningen för mina fötter så de för en gångs skull kan få uppleva sommaren utan att vara instängda i ett par ballerinaskor.

 52. Det skulle vara så kul att testa detta. Har flera vänner och kollegor som har prövat och blivit väldigt nöjda 🙂

 53. Flera sprickor på torra fötter, på dem jag är så himla trötter.
  Men en sak är säker, mina fötter läker.
  Exfoliating socks, salveqvick rocks!!

 54. Oj, drömmen! Just nu är mina fötter så torra och spruckna och äckliga att jag nästan sover med ena foten utanför täcket, eftersom det ger upphov till rysningar i hela kroppen när fötterna rör vid varandra. Det är ju annars en väldigt angenäm känsla att gnugga sina egna mjuka fötter mot varandra. Till den känslan vill jag tillbaka. Så strumporna skulle komma väl till pass.

 55. Hjälp, jag känner så väl igen mig i din beskrivning..mina barn brukar jämföra mig med deras mormor, och det är minsann inget gott betyg när det gäller fötter;-)

 56. Det här är en dröm ju!! Har velat ha dessa sedan de kom förrförra (?) året men pga student finns inte ekonomin för detta. Just nu skivar jag kandidatuppsats på min utbildning och spenderar all vaken tid framför datorskärm. Trots det BORDE jag fila och smörja fossingarna som ska på bröllop om inte allt för länge. Så – detta vore guld för en bortglömd akademiker som inte hinner fila men inte hinner anstränga sig (och är lite lat ;))

 57. Maximal utdelning utlovas här! Fötter i strl 42-43, breda som ladugårdsdörrar och torra som fnöske! Hur mycket bös kan det bli?!

 58. Eftersom jag stundtals vaknar på natten, sätter mig på sängkanten och kliar de torra hälarna mot mattan så borde jag nog vinna detta som ett alternativ till denna udda nattliga aktivitet…

 59. Vore en perfekt gåva till min man som har riktiga drak-hälar…inte så mysigt när han rispar mina smalben när vi ska gosa…så gissa hur gärna jag vill vinna!

 60. Alltså hjälp vilken bra grej! Skulle vara räddningen till min fötter, åtminstone hjälpa dem på traven till att våga visa dem i öppen sko.. nånsin igen. Just nu är det omöjligt! De är torra och hårda precis överallt och jag förstår inte hur jag med en vanlig fil skulle få rätsida på dem. Totalt omöjligt! Provade fila dem nyligen, men efter ett par dagar var det precis lika illa som innan.. och satt jag ändå och filade/i fotbad osv. i nästan 2 timmar. Snacka om att behöva något magiskt! Att dessutom vara småbarnsmamma gör att tiden till at fila precis vareviga kväll inte finns, så en ordentlig rivstart vore mer än underbart!!
  Kram!

 61. Fick ett paket med just såna ”strumpor” i födelsedagspresent men lyckades slänga dom tillsammans med högen av omslagspapper!! Blev så himla besviken, ville så gärna testa…

 62. Jisses – på tal om gener. Min pappa har skrämmande torra och läskiga fötter. Jag är rädd för att ärva just det. Mina fötter är snustorra med en del bristningar i hälarna. Jag tror att dessa magiska sockar skulle rädda mig.

  Ps. jag är gravid med mitt andra barn och hela jag kommer svullna upp som en val i sommar, så detta skulle bli lite extra lyxigt 🙂

 63. Mina stackars fötter skulle verkligen behöva lite extra omtanke och lyx känsla. Mina stackars fötter är torrare än torrast. Fötterna skulle verkligen tycka om mig om dom fick må lite extra bra.

 64. Min mamma fortsätter att chockeras över, kommentera, och försöka visa sina hälar ungefär varje gång jag är hemma hos henne. Jag skulle vilja ge henne exfoliating socks för min egen skull, en fot-fobikers hjärta klarar bara så mycket…

 65. Åh detta skulle vara något för mig. Har för mycket lymfvätska i mina ben så jag har jätteproblem med att fixa mina torra hälar. Detta är ingen lyx som jag skulle ha råd med. Så nu får jag hoppas på tur 🙂

 66. Åh alltså det här är verkligen någon för mig. Har en 4-månaders här hemma så fötterna är inte direkt prioriterade om man säger så. Skall dessutom till Grekland snart och visa upp dessa torra, spruckna fötter i flip-flops och sandaler. Hjälp!

 67. Åh vad mina fossingar skulle behöva lite kärlek. Har fått mina livs första självsprickor! På båda hälarna dessutom. Har fått mitt andra barn för 2 månader sedan och tar mig inte tid till filning och smörjning. Få prova detta vore ju drömmen för mig och mina fötter just nu! Som jag ska släppa ut dom ur strumporna sen!

 68. Min 2,5 åring pekade på en spricka i min häl och frågade: ”Vad är det där? Bor det figurer där?” Så ja, jag vill gärna vinna…

 69. Skulle vilja överaska min barn då de tycker att jag har så läskiga fötter för de är så hårda!

 70. Hej Cissan! Jag skulle gärna vilja testa om det kan funka mot mina klumpfotsförhårdnader. Dessutom kan det ju vara kul om åtminstone EN man deltar och även vinner.

 71. Jag filar troget mina fötter varje vecka och smörjer in dem med fotcreme! Hjälper det? Nej, inte mycket! Därför vore dessa strumpor en lyxig del i en hektisk vardag med barn, jobb, träning och en precis färdig flytt! Bara uppackning kvar;-) jag förstår precis hur ni har det!

 72. Tända en brasa? Iså fall kan jag klyva veden med mina torra och hårda ”härliga” vinterfötter. Hoppas på vinst helt enkelt!

 73. Men alltså åh, kan det va sant!? Lena mjuka fina fötter, tror kanske aldrig jag haft det… för jag ids heller inte göra det till ett projekt. Skalat av det mesta vad gäller kroppsfix av just den anledningen, men som jag alltid längtat efter babylena fossingar. Håller tumme och narig tå!

 74. Missade informationen om att en aldrig ska klippa gräset barfota. Förra sommaren tillbringades således med gräsgröna fotsulor och fotsprickor impregnerade av klorofyll och jordpartiklar (?) som inte försvann hur jag än filade och skrubbade och hade mig. Efter en lång gräsklippsfri vinter var det dags igen i helgen. Missade självklart att ta på mig både strumpor och skor, och cyklade idag till jobbet med heltäckande skor över mina missfärgade fötter i sommarvärmen. Vill så gärna testa denna produkt och se om den rår på detta!

 75. Gaah!! Vill ha! Sommaren bara kom. Underbart givetvis, men jag behöver fixas fin.. Lena fötter och så lite snygga naglar på det. Redo! Och kanske i ett par nya Blankens 😉

 76. Bonjour! Här i södra Frankrike måste jag ”hålla jämna steg” med alla välputsade fransyskor så det vore en dröm att få fina fötter nu när de öppna skorna ska börja användas. Hoppas på att kunna flanera lika stolt och svalt franskt i sommar! 😉

 77. Man vet ju så väl att man borde göra det där fotbadet och smörja in sina fötter varje kväll men vem Orkar det?!?!
  Därför skulle det vara spännande att testa detta och se vad det ger mig, om det är så bra som du beskriver så verkar det ljuvligt! Håller tummarna

 78. Hej! Jag väntar mitt första barn. Beräknad ankomst: 29 juli. HELT galet 🙂 Att slipa och polera de trötta fötterna blir alltså svårare och svårare för varje dag som magen växer. Ett sådant här kit vore därför guld värt!

 79. Har precis som du, kanske världens torraste fötter. Mina är även smala och sneda, vilket jag inte kan göra så mycket åt, men det hade varit mysigt att få lite mjukare fötter i alla fall! Dessutom är det min födelsedag på fredag så det hade varit en toppen present till mig själv ☺️

 80. Jag skulle verkligen behöva testa. Just nu ligger jag i träning inför 1:a juni då jag åker till Rhodos med mina kompisar. Vi ska både träna, sola, vila och njuta. Självklart vill jag inte bara vara i form men också ha fina fötter. Just nu är tassarna torra, spruckna och fyllda med blåsor. Stackarna är inte vana vid så mycket belastning. Vilken smart grej! Quickfix över natten! Det enda som skulle behövas sen är väl ett par fina Blankens på mjuka fina fötter så är jag redo för långa kvällar i grekisk värme!

 81. Min ettåring har just lagt sig an med att vilja tugga på min stortå. För oss både vore detta därför välkommet!

 82. jamen hallå där! Efter månader av renovering iklädd de fulaste och hårdaste skorna i samlingen är mina fötter ICKE redo för mitt nya butiksjobb som kräver en viss fotflärd 🙂 Hoppas innerligt på ett litet spa för di små fossingarna!

 83. Hej, jag har jättestora problem med mina fötter, de är opererade ett flertal ggr eftersom de är felskapta på något sätt och därför belastar helt fel. Jag har pga det här massor av förhårdnader … Tyvärr är det inte tillräckligt att smörja in dem så jag skulle verkligen behöva ett sånt där kit så att jag förhoppningsvis slipper lite smärta…
  Tack för en fin blogg! kram

 84. Jag ska få barn om 6 veckor och når inte mina fötter längre. De ser därför hemska ut och behöver bli fina! Mannen vägrar att fila dem och måla naglarna men dessa tror jag han skulle kunna tänka sig att hjälpa mig med.

 85. Har nyss börjat på Yoga, där vi utför diverse rörselser på matta och barfota dessutom, skulle gärna vilja kunna vifta på tårna utan att skämmas 🙂

 86. Jag har knappt nått mina fötter dom senaste tre åren eftersom jag väntat och fött två barn under den tiden. Denhär sommaren ska jag njuta av lite champagne i solen och återigen ta tag i mitt eget välmående och önskar mest av allt ett par fina fötter! Har hela mitt liv lidit av torra fötter och en fotfil gör verkligen inte tricket just nu då fötterna ser ut som jordens undergång. 🙂

 87. Mina fötter är så torra att hälarna river sönder mina strumpor. Ha, slå det om du kan 😉
  Dessa måste jag bara prova!
  Tack för härlig blogg!

 88. Åh jag använder redan detta, är så himla bra och enkelt och fötterna blir så gulliga! Nu hoppas jag ändå att jag vinner så jag kan ge detta till min sambo som är i stort behov av en behandling. Vill att hans fötter också ska bli gulliga!! 🙂

 89. Det var fram till alldeles nyligen jag förstod att man kan behandla sina snusstorra fötter på detta sätt.. Vilken uppenbarelse! Jag har trott att man behöver fila bort det. O har därför filat, filat, filat, utan resultat. O tji fick jag! Denna vinst hade verkligen varit en räddning för mig och gjort mig snygg och sommarfräsch även på den delen av kroppen!

 90. Att jag skulle visa fötterna igen trodde jag aldrig det skulle ske, där någon gång i det kallaste januari. Speciellt inte när man bor i Luleå. Då är tanken på att slippa dubbla lager strumpor och vinterkängor helt främmande. ”Nä, det är omöjligt. Att kunna gå barfota, det kommer aldrig existera igen!”. Men sen kommer mars, april och maj och solen skiner helt plötsligt nästan dygnet runt. Och det är då jag lägger märke till dom igen, efter månader av försummelse – mina snustorra vinterfötter. De är så torra att jag är fascineras av torrhetsgraden som tydligen är möjligt att ha på sina fötter. Tankarna går till en Parmigiano-Reggiano och trots att det är något jag med glädje förtär, är det inte något jag vill förknippa mina fossingar med. Jag skulle därför gärna vilja se om Salvequicks Exfoliating socks klarar av uppdraget att förvandla mina rivjärnsfötter till ett par barfotadugliga fötter.

 91. Hej! I mitt jobb går jag ca 10.000 steg/pass, konsekvensen är att fötterna blir fruktansvärt fula och ömma.
  Det hade varit otroligt tacksamt att få en fotbehandling i hemmet efter jobbet. Ännu trevligare vore det om jag slapp skämmas för mina fötter inför min nya kärlek. Kram på dig!

 92. Mina fötter har alltid varit torra men efter två graviditeter har de antagit en ny nivå av torrhet.

  Nu när värmen äntligen har kommit blir man dagligen påmind om dessa torra fötter men att fila fötterna prioriteras inte särskilt högt på min lista just nu därför skulle detta pris vara kanon för mig.

 93. Kort beskrivet: jag har just fött mitt tredje barn (okej, han är 9 v nu..) och fötterna är torrare och mer spruckna än nånsin! Har unnat mig fotvård en gång sedan han föddes, då fick de jobba länge med ”parmesanhyveln” för att få bukt med mina spruckna hälar – lite skämmigt!! Skulle bli hemskt glad för ett sånt här paket till mina stackars fossingar!

 94. Det ligger en orm i poolen :-0

  Skorna är grymma men jag kan inte ha sådana efter en olycka med min fot.

 95. Alltså. Jag inser att det är ett ilands problem och integraler en mänsklig rättighet att ha mjuka fina fötter. Men. Och hör kommer ett ordentligt mEn! JAG VILL HA FINA BEBISMJUKA FÖTTER! Jag har två små barn är förskollärare och enda försörjaren här hemma. Jag jobbar 40 timmar i veckan med att ta hand om andras barn (volley jag älskar. Typ) men jag behöver ro om mig själv. Har även försökt vinna blankens skor ett par gånger men har ingen chans mot schyssta flashiga collage. Sp detta är kanske min grej mer. Beg with words. Haha. Hur som jag går dagarna i ända på jobbet sen kommer jag hem och springer efter mina egna kids. I sommar åker vi till svärmor i USA (min man är amerikansk musiker) och j av vill inte att in 73åriga svärmor än en gång ska klaga på lina fötter, tånaglar (that I pick on) och händer. Tänker att im jag lyckas iaf få in ett rätt innan semestern med min piffiga svärmor kanske jag skulle kunna lägga upp fötterna en stund och luta mig tillbaka. Allt jag vill är att ömlägfs upp fötterna och luta mig tillbaka. Som sagt. Inte en mänsklig rättighet att ha bebisföttee

 96. Alltså. Jag inser att det är ett ilands problem och inte heller en mänsklig rättighet att ha mjuka fina fötter. Men. Och här kommer ett ordentligt men. JAG VILL HA FINA BEBISMJUKA FÖTTER! Jag har två små barn, är förskollärare och enda försörjaren här hemma. Jag jobbar 40 timmar i veckan med att ta hand om andras barn (vilket jag älskar. Typ) men jag behöver ro om mig själv. Har även försökt vinna blankens skor ett par gånger men har ingen chans mot schyssta flashiga collage. Så detta är kanske min grej mer. Beg with words. Haha. Hur som jag går dagarna i ända på jobbet sen kommer jag hem och springer efter mina egna kids. I sommar åker vi till svärmor i USA (min man är amerikan) och jag vill inte att min 73åriga svärmor än en gång ska klaga på mina fötter, tånaglar (that I pick on) och händer. Tänker att om jag lyckas iaf få in ett rätt innan semestern med min piffiga svärmor kanske jag skulle kunna lägga upp fötterna en stund och luta mig tillbaka. Allt jag vill är att lägga upp fötterna och luta mig tillbaka. Som sagt. Inte en mänsklig rättighet att ha bebisfötter när denna uppläggning sker. Men det vore trevligt.

 97. Jag gav min mamma ett par liknande från ett annat märke, men de funkade inte. Vore kul att ge henne ett par som faktiskt fungerar.

 98. Ledsen att jag inte kan komma på något spännande, men sanningen är att jag ALDRIG lägger någon tid på mina fötter. Jobb, barn, hus och i bästa fall hårvård, ansikte och naglar tar upp all tid. Det skulle vara grymt att få testa en produkt som kan göra jobbet medan jag pustar ut i soffan framför Game of Thrones klockan nio på kvällen.

 99. Hej! Som trebarnsmamma till tjejerna Dita, Betty och Bianca får inte mina fötter den kärlek de förtjänar. Mina hälar är kaataastrooof. Torra med sprickor. Betty tyckte vi skulle sätta plåster på dom, då kan du ju förstå hur jäkliga dom ser ut 😉
  Tack för en inspirerande blogg!
  /Michaela

 100. Mina fötter fick en chock av att lämna strumpans trygga värld och hoppa ner ensamma i vårskorna. Med blåsor på häl och lilltå skulle de verkligen må bra av att få sig en omgång med Salvequicks mirakelkur!

 101. Jag behöver vinna det här för att jag behöver vinna någon gång!!! För länge sedan i er podd sa du att man ALLTID ska delta i tävlingar som denna, för att det är så stor chans att vinna. Kom igen, och visa att det är sant då och låt mig vinna 😉 😉 Jag har också ganska torra fötter! Kram

 102. 3 barn. träningar på olika håll i stan 7dgr/v. Heltidsarbete på det och egen träning på luncherna…Händerna försöker jag hålla ok då de liksom syns hela tiden men fötterna?! Vintertid kan man ju gömma dem men nu börjar det bli jobbigt 😉 Lite hjälp skulle absolut vara på sin plats!*kniper tårna så hårt jag kan för vinst*

 103. Ja vad ska jag säga. Torraste fötterna någonsin sitter monterade i slutet av mina lika torra ben. Kanske om jag kunde börja nerifrån och jobba mig uppåt, så blir det människa av mig också…

 104. Sambon funderar på att hyra ut mej för att slipa trägolv med mina hälar.. Så illa är det! Hur ska jag då kunna köpa ett par härliga Blankens sandaler?

 105. Jag vill egentligen ha the Ingrid men för att kunna ta på mig dem måste jag få schyssta fötter först.

 106. Jag har också torra fötter efter att jag går runt i mina varma uniformskängor varje dag. När fötterna äntligen ska få komma i ett par sandaler och lufta sig lite vore det så härligt om de vore mjuka och fräscha!

 107. Efter en lång graviditet och noll fokus på fötterna (som om det var det innan?) så skulle mina fötter bli överlyckliga över att få testa på såna där påsar!

 108. Bara tanken på att pilla bort skinnet ger mig rysningar av välbehag. 🙂 Det är egenterapi och mindfulness för mig. Och just nu skulle jag behöva lite terapitid.

 109. Min mamma (som har små, lena fötter) gnäller alltid på mina fötter. Hon tycker att jag är så pass gammal nu (36) så jag måste se piffig ut därnere och inte ha torra, ovårdade fötter. Nu har jag tre små barn och är lagom trött på att träffa mamma i sandaler. Det vore grymt kul att chocka henne och dyka upp med snygga fötter plötsligt 🙂 Tid att fila och smörja får jag väl kanske om en 15 år eller så.

 110. Införskaffar både The Carmen och Salequick 🙂 MEN!! vad är det för slip in du har på dig på bilden? Görsnygga. En sak till.. hoppas verkligen inte det är en orm i poolen på bilden :D?

 111. Med kärleken till min underbara 8-månaders dotter finns inte så mkt kärlek kvar att ge mina fötter ;), i alla fall inte som förut. Skulle verkligen behöva en quickfix för att få någon ordning på tassarna innan sommaren!

 112. Jag har alltid skämts för mina fötter. Jag har ganska fula tår med en stortå som är mkt längre än de andra tårna. Till detta tillkommer att mina fötter är supertorra. Jag brukar därför sällan ha sandaler på vår och sommar för att jag skäms få fruktansvärt. Vore kul att vinna behandlingen för att, åtminstone, överkomma ett mentalt hinder.

 113. Jag vill testa! Har alltid känt mig skeptisk till detta ‘kan det verkligen funka?’, men om du nu går i god för dom så måste man ju ta chansen att testa!

 114. Jag filar och smörjer fötterna ganska regelbundet, men det räcker inte. Hälarna har sprickor och fötterna ser trötta och torra ut i alla fall. Så jag hoppas jag vinner och att Salvequick gör susen!

 115. Vill så gärna vinna p.g.a. har inte tid att fixa några fötter. Är mammaledig med tredje barnet och nedprioriterar mig själv hela tiden. Slut med det nu, fina fötter måste man ju ha till sommaren. Hepp och håller tummarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..