Hemma hos oss

20 januari, 2016 Skriv en kommentar
Min stil


  
Himla härligt inredningsjobb hemma från oss, och fina bilder av Susanne Kindt i tidningen My Home.

Tycker också att det är mycket typiskt mig att föreslå att inte köpa Svenskt Tenn-kuddar bara för att alla andra gör det, för att sen på nästa uppslag skylta med inget mindre än just en Svenskt Tenn-kudde. Typiskt mig inte på det viset att jag köper Svenskt Tenn-kuddar för att alla andra gör det, utan typiskt mig att vara extremt dålig på att komma på dräpande exempel när jag verkligen behöver det. Jag hade väl för sjutton kunnat ta något annat än just den fälla jag själv råkat kliva in i? Eller så ville jag undermedvetet visa på mina mänskliga brister. Och förresten är det inte så mycket Svenskt Tenn-kuddar jag får rys av (låtsas att jag köpt denna mest för att den har en Europa-karta på sig, och vi år européer. I LA. Ni fattar?) utan de där jävla vaserna som folk fått för sig är det finaste en kan ha hemma. ”Riktigt vuxen och ärbar och lyckad kvinna är du inte förrän du äga en Svensk Tenn-vas” som det gamla Östermalms-ordspråket lyder.

Nej hörni jag svamlar. Svenskt Tenn är underbart. Okej. Hej hej.

Skriv en kommentar