Hemma hos oss

ANNONS
ANNONS


  

Himla härligt inredningsjobb hemma från oss, och fina bilder av Susanne Kindt i tidningen My Home.

ANNONS
ANNONS

Tycker också att det är mycket typiskt mig att föreslå att inte köpa Svenskt Tenn-kuddar bara för att alla andra gör det, för att sen på nästa uppslag skylta med inget mindre än just en Svenskt Tenn-kudde. Typiskt mig inte på det viset att jag köper Svenskt Tenn-kuddar för att alla andra gör det, utan typiskt mig att vara extremt dålig på att komma på dräpande exempel när jag verkligen behöver det. Jag hade väl för sjutton kunnat ta något annat än just den fälla jag själv råkat kliva in i? Eller så ville jag undermedvetet visa på mina mänskliga brister. Och förresten är det inte så mycket Svenskt Tenn-kuddar jag får rys av (låtsas att jag köpt denna mest för att den har en Europa-karta på sig, och vi år européer. I LA. Ni fattar?) utan de där jävla vaserna som folk fått för sig är det finaste en kan ha hemma. ”Riktigt vuxen och ärbar och lyckad kvinna är du inte förrän du äga en Svensk Tenn-vas” som det gamla Östermalms-ordspråket lyder.

Nej hörni jag svamlar. Svenskt Tenn är underbart. Okej. Hej hej.

  1. Jag förstår dig precis! Jag tycker vasen är underbar och Svenskt Tenn har fantastiska saker, men när alla köper exakt samma vas, ljusstake etc så känns det inte så särskilt originellt… Det blir liksom inte ens egen smak och tycke, inget personligt. Utan en image. Fast visst vill jag ha den… 😉

  2. Ooh vilket trevligt hem ni har skapat åt er! Jag går och tänker på kilklackarna The Ingrid. Vill se mer bilder. När släpps dom?

  3. Jag har insett (alldeles försent) att jag måste äga ett par The Karin! Finns det någonstans att köpa eller är de helt slut?
    Jag har desperat googlat utan resultat.

  4. Instämmer i ”ryset”, daggvasen överallt man tittar, eller grå marmor för den delen…Även om jag kan tycka saker & ting är objektivt snygga så ryggar jag när det blir ”i var mans hem” av en pryl el.dyl. Det är för mig en gåta och så, i mitt tycke, ängsligt att typ försöka köpa sig till ngn sorts ”status”. (kan inte tro att det är ngt annat som gör att så många helt plötsligt tycker en rund liten glas vas med bubblar för +tusen lax, är ngt man absolut bara måste investera i. Blir obstinat, och av den händelse att jag verkligen skulle behöva köpa mig en ny vas, då hade jag letat efter denna bubbelvas totala motsats. Inte för att den är ful el så, men för mig är det som med kläder el inredning man väljer till sitt hem överlag, det är ett sätt att uttrycka sig och det blir ju lite platt om alla uttrycker sig på exakt samma sätt, överallt.. Sagt det förut, jag är heelt kär i ert familjerum, det fönstret alltså, med alla palmer & växter utanför. såå fantastiskt, vem behöver snajdiga möbler eller konst på väggarna där. Måste kännas som att man sitter i en oas när man dimper ner i soffan i det rummet.

  5. Hej! Jag ser att ni har ett teleskop, får man fråga vad för sort, och om du kan rekommendera det som ”familjestjärnkikare”? Verkar finnas lite olika typer som är olika lätta att använda, och jag skulle tycka det var så kul om både barn och vuxna kunde ha glädje av det!

  6. Hahaha, fattar preciiis!! Är skittrött på daggvasen! Det är heeelt OK att vara lite contradicting, det är bara mänskligt – perfect is boring. Och så himla snyggt hem du har! Trevlig fredag och jag saknar podden redan 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..