The Rio is back

 

  
 ”The Rio” – Blankens espadrille i dyed pony är tillbaka i morgon. I leopard men också i svart den här gången. Läs gärna mer om skon här (och vad gäller storlekar så är de en halv storlek stora!) – så användbar, SUPERSKÖN och snygg till jeans och brallor alldeles särskilt. Perfekt jobbsko som inte kompromissar med stil eller smak.

  1. Hej! Otroligt fina. Undrar liksom andra om du har mojlighet ge rad om storlek – kopte The Isabelle i 38 men har fatt kopa till innersula och den ar fortfarande stor i storleken. Men The Rio kanns som den sitter pa battre pga modellen? Har aldrig strl 37 annars sa det tar emot att bestalla det.

  2. Alltså kan man få mängdrabatt om man handlar ett par av varje modell du tar fram 😉
    Är supernyfiken på när de bruna knähöga stövlarna med dragkedja bak (i mocka inbillar jag mig att dem var) kommer ut till försäljning också. Dem såg verkligen helt perfekta ut! 🙂

  3. Jag var på hugget och beställde ett par i princip så fort de släpptes. Min man avskyr leopardmönster och säger att han kommer skämmas för mig, haha! Men det struntar jag såklart i. Nu håller jag bara tummarna att de inte är för stora, annars kommer de förgylla hela min höst 🙂

  4. Cecilia, du skulle suttit på Åhléns City på lunchen och sett hur dina Rio-skor bara försvann! Det fingrades och provades och promenerades och hittade man sin stl fick man hålla fast. Andra sugna stod och väntade. Är så imponerad och förundrad över att du lyckats så fantastiskt med detta. Jag åker nu tillbaka till jobbet med ett par fläckiga kompisar i påsen.

  5. Så ledsen att dina skor försvann med en gång från Åhléns. Var där igår söndag och då fanns bara 36 och 41 kvar. Säljaren sa att de kommit in i torsdags, men att hon inte visste om de skulle komma in igen. Jättekul att de är en sådan succé men hopplöst besviken att jag inte lyckades få tag på ett par. Nåja, jag hittade ett par andra skor som var ok, men inte är de några Blankens Rio inte… Grattis ni som lyckades hitta ett par.

  6. Varför en halv storlek stora?! Jag drar max 35 (om ens det baske mig) så en halva till gör de för stora. Buhu.. 🙁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..