Skotips till helgerna

Snart är det jul och nyår och julbord och festligheter – och lagom till detta lanserar Blankens en liten festkollektion med två modeller där en kommer i två olika färger. Men eftersom alla Blankens skor designas för att kunna användas mycket och gärna året om, är det här med julfirandet bara början. De här skorna ska ni använda lika väl på kontoret, när ni är bjuda på bröllop i sommar, till jeans i vår, till den lilla klänningen. De passar lika bra året om – men inte mindre bra till jul!

Först ut: The Riverside! En uppdaterad pumps med en detalj över hälen. Känner att det lite blivit vår specialitet att göra klackar som är svinsköna men inte mindre coola för det. The Riverside kommer i både svart och i rött. 

Nästa variant: En oxfordsko med glittersula – The Pella heter den och här finns det väl egentligen inga som helst gränser för användning? Till den lilla svarta klänningen? Till kostym. Till jeans och stickad tröja. Älskar vanligheten i skon, men sulan till som adderar så fruktansvärt mycket coolness.

Och sedan har vi ju även äntligen The Vanessa i grå mocka äntligen tillbaka i lager!

Dessutom! Ni som bor i Stockholm – på fredag dundrar vi upp en Pop up-shop i världens mysigaste bokhandel. Välkomna och Black Friday-fynda hos oss i Gamla stans bokhandel på fredag och lördag. Till helgen blir slår vi också till och svirar om till Black Friday på blankens.com – men då rear vi förstås inte de här nyheterna, men däremot massor med annat härligt från hösten och tidigare säsonger!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..