BETALT ANNONSSAMARBETE MED Crocs

Christopher Kane x Crocs

Nu i sommar har jag och Bambi testat Crocs och vi är så nöjda! Jag har på mig ett par från Crocs samarbete med designern Christopher Kane. De kommer i flera fina färger med tigermönster, jag har svart/vita och så är de dekorerade med snygga charms. Det bästa med dessa är att de funkar lika bra hemma som i sandlådan och på stan! Jag tycker de är roligt trendiga och väldigt bekväma! Alla Crocs från samarbetet med Christopher Kane hittar du här!

Bambi fick välja själv och tog ett par med Minions på och ett par i rosa och hon älskar verkligen sina fina Crocs. Hon kan dessutom sätta på dem själv och då blir hon så stolt!

De är perfekta att ha med sig när man ska bada i plaskdammen såväl som på semestern. I och med hälbandet så sitter de riktigt bra på foten! Och när det blir lite kallare kan man ha dem som innetoffla eller sätta strumpor i! Jag tänker testa mina från Christopher Kane med raggsockor i, tror det kan bli en cool look! Jag som tidigare aldrig satt foten i ett par är numera helt såld på Crocs! Du kan se Crocs stora utbud här!