mismatching

Hej måndag! Oj oj vad tiden går, midsommar runt hörnet redan! I helgen som var hade jag på mig brunt och svart i kombination, det är en vinnare under sommarmånaderna tycker jag! Lite kul är det också att missmatcha skorna för att helt matcha väskan så att säga. Jag har på mig blus och jeans och solglasögon från & Other Stories, sandaler från Madewell och väska från Vasic New York.

_99A5351

_99A5363

***

Hello monday! My oh my how time flies, we’re celebrating midsummer this friday, already! This weekend I wore brown and black in combination, I love that during the summer months! I also enjoy mismatching my shoes to totally match my bag so to speak. I am wearing a blouse, jeans and sunglasses all from & Other Stories, sandals from Madewell and bag from Vasic New York.

 

LOADING..