trench-ing

De senaste dagarna har jag haft i princip samma look på mig, blåjeans och trenchcoat, så himla enkelt och snyggt tycker jag! Här kommer två looker som ja, jag bott i helt enkelt, trenchcoaten kommer från danska Second Female och du kan hitta den hos CountryDreams.se (20% off med koden CAROLINE20). Jeansen kommer från Acne och Frame, sen har jag kashmir från Uniqlo och väska från Chanel. Mina klackar kommer från Henry Kole och Celine.

***

The past days I’ve been wearing pretty much the same look, jeans and trenchcoat, it’s just so easy and a look I just love! So here are two looks I’ve been living in lately, the main item, the trenchcoat is from Second Female and you can find it at CountryDreams.se (20% off with code CAROLINE20). The jeans are Acne and Frame, then I wear an cashmere from Uniqlo and a Chanel bag. My heels are from Henry Kole and Celine.

LOADING..