Long Sleeves

Knit from Chiquelle, here! | Skirt from River Island | Boots from Jennie-ellen | Bag from Chloé | Sunnies from Rayban, here! | Choker from Na-kd, here! |

bykiki-outfit-gastown-36
bykiki-outfit-gastown-35
bykiki-outfit-gastown-32
bykiki-outfit-gastown-36
bykiki-outfit-gastown-41
bykiki-outfit-gastown-30

Shot this look today while we where waiting to get a table at one of our favorite brunch places here in Van. I’m in love with this knitted top btw, the most useful piece of garment for fall, in my opinion. Works for every look, next time I’ll wear it with my Levis vintage jeans and a pair of heels:)

And guys, I NEED TO GET MY HAIR DONE, like yesterday… But I have no idea what I wanna do. I don’t know if I wanna go darker, or stay blond(ish) but just fresh it up a bit, and I’m in big need of a haircut as well, and I’m thinking of maybe going a little bit shorter but I don’t know if I’m too scared! 😉 Do you guys think I should go darker or stay blond? HELP!;)

//

Fotade av denna look idag medan vi väntade på bord på ett av våra favorit-brunch-ställen här i Vancouver. Är kär i denna långärmade tjocktröja, bästa bas-plagget i höstgarderoben, i min mening. Passar till alla looks. Nästa gång ska jag bära den med mina blåa levis vintage jeans och ett par klackar 🙂 

Hörrni, JAG MÅSTA GÅ OCH FIXA HÅRET, typ igår helst. Men jag har verkligen ingen aning vad jag vill göra. Velar mellan att gå mörkare, eller behålla de blonda fast fräscha upp de lite och göra hårbotten mörkare. Behöver verkligen klippa mig också och är lite sugen på att klippa av de en bit, men vet inte om jag är för skraj för de;) Tycker ni jag ska färga mörkare eller vara ljusare? Hjälp!;) 

LOADING..