How I edit my instagram Pictures ıı

 

ANNONS
ANNONS

instagram-edit

In this picture I started with using C1, almost full effect and then I saved the picture and uploaded it again and used A9, only +4 effects.
//
På den här bilen började jag med att använda ca 1, nästan full effekt, sen sparade jag den och laddade upp den igen och då använda jag ungefär +4 av A9 filtret. 

Namnlöst-7

ANNONS
ANNONS

In this picture I only used the C6 filter, almost full effect.
//
På den här bilden använde jag bara C1 filtret, nästan full effekt! 🙂 

Namnlöst-6

In this picture I started with using the C1 filter, almost full effect and then I saved it and uploaded it again and used HB2 +6 effects.
//
På den här bilden började jag med att använda C1 filtret, nästan full effekt, sen sparade jag den och laddade upp den igen och då använde jag ungefär +6 av HB2 

Namnlöst-5

ANNONS
ANNONS

In this picture I used the C7 filter, almost full effect
//
På den här bilden använde jag C7 filtret, nästan full effekt

Namnlöst-4

In this picture I used full effect of the C1 filter in VSCO
//
På den här bilden använde jag full effekt av C1 filtret i VSCO

Namnlöst-3

In picture I started with using a little bit of C6 and then I saved it and uploaded it again and used a little bit of the A5 filter.
//
På den här bilden började jag med att använda lite av C6 filtret sen sparade jag bilden och laddade upp den i VSCO igen och då använde jag väldigt lite av A5 filtret. 

So this all depends of the photo, the same filter might not look good in all your pictures, it all depends of the lightning in the picture. As you can see above I edit a lot of my pictures differently, but I do edit them all in VSCO cam, you might just have to purchase the filters above but I really think it’s worth it 🙂 Hope you liked this post! Xx

//

Så det beror alltså helt på hur din bild ser ut från början, samma filter kanske inte passar till alla dina bilder. Som ni ser ovan så använder jag en rad olika filter på bara dessa bilder, och ibland kan det se helt annorlunda ut. Man får prova sig fram tills man hittar en redigering man är nöjd med och vill lägga upp 🙂 Jag använder alltså bara VSCO när jag redigerar mina instagram-bilder, dessa effekter måste man tyvärr betala för men jag tycker personligen att de var värt de. Hoppas ni gillade de här inlägget! 🙂 Puss 

LOADING..