Nice Cream

Hey Darlings! 

ANNONS
ANNONS

IMG_4269
IMG_4264

So I made this nice cream recipe the other day and I’m in LOVE! This will be my replacement for every time I”m craving something sweet. It’s so healthy you could eat it for breakfast! 😉 

Just mix frozen strawberries, frozen banana, one pre boiled beet and one regular (not frozen) banana. If you want you can also add, mango, pineapple or whatever you prefer. Put it in the freezer for a bit and eat it just as it is or topp it with fruit as I did 🙂 I mean how amazing isn’t this color? Have a good friday peeps! 

//

Hej fina! 

Så jag provade att göra nice cream häromdagen och jag blev helt kär! Det här kommer att bli min ersättare för godsaker i de flesta lägen. Det är så nyttigt att du kan äta det till frukost! 😉 

Mixa frysta jordgubbar, fryst banan, en förkokt rödbeta och en icke fryst banan. Om man vill kan man även ha i mangon, ananas eller något annat om man föredrar de. Häll upp i skålar och ställ in i frysen ett tag. Mumsa på den som den är eller toppa med bär som jag gjorde 🙂 Jag menar, hur härlig är inte färgen? Glad fredag på er mina vänner! 

Love,

Kiki

LOADING..