Kitchen

Hey darlings!

IMG_6389
IMG_6390
IMG_6394-2

I snapped a few pix on our kitchen the other day, I almost haven’t changed a thing in our kitchen since it got done (unless the small changes I’ve made counts;)) So I guess I’m kinda happy with the way our kitchen in decorated. Anyways I cut off some branches from our outdoor palm tree and put them in a vase on the table, I think it was a cute detail and they also less for way longer than fresh flowers.

Tog några pix på köket häromdagen när grabbarna (turtle och Anton) låg och vilade på soffan. Jag har faktiskt inte ändrat en grej i köket sen det blev klart, om inte smådetaljer räknas vill säga. Har ju ändrat runt på ljus, kokböcker, brickor, skärbrädor etc. ett X antal gånger. Men har inte gjort några större förändringar. Vi har ju i stort sätt bara ett stort rustikt bord från ORdesign som jag älskar och en stor lampa i koppar. Har varit inne på att byta ut stolarna några gånger men vi får se. Diggar faktiskt dom vi har fortfarande. Hursomhelst, jag klippte av två kvistar från vår palm och satte dom i en vas, tyckte det blev en rätt så schyst detalj att variera med när man inte har färska blommor hemma. Dom dör ju så snabbt.

Love,

Kiki

LOADING..