Fullmåne i Väduren

En oerhört kraftfull fullmåne infaller på torsdagskväll, 5 oktober, 2017, kl 20:41 på 12° 43 i Vädurens tecken. Som alltid vid en fullmåne står Solen exakt motsatta sidan av zodiakcirkeln på 12°43 i Vågen. Denna gång är även Merkurius nära Solen.

I kvadratur till dessa båda punkter befinner sig dramatiska Pluto – underjordens härskare. Oh! Det adderar lite extrasexiga, passionerade, fixerade, lätt galna undertoner till det hela. ”Jag ska ha” säger Pluto.

På grund av Pluto bildas ett T-kors i horoskopet. Alla kardinala tecken kommer att känna av detta men de som är födda 12° (5° före eller efter räknas också) i Väduren, Vågen, Kräftan eller Stenbocken kommer att känna av detta extra mycket. Men ALLA påverkas.

Oj, oj.. Vad ska det bli av allt detta? Himmel eller helvete är frågan.

Relationer och i synnerhet nära kärleksrelationer är temat nu. Väduren representerar ”jag, mig och mitt” medan Vågen representerar ”Vi tillsammans”.  Väduren handlar om självhävdelse – Vågen om gemenskap.

Solen i Vågen är medvetenheten om att vi behöver andra för att må bra och gör allt för att förhandla, kompromissa, vara vänlig och socialt anpassa.

Vädursmånen handlar mer om våra omedelbara känslor, önskemål och impulser ”Jag vill” är temat. Men nu kanske vi vill lite starkare än annars.

Ja, som ni förstår är det en passionerad och potent energi och olika viljor ställas emot varandra. Vi ska absolut inte vara rädda för den här energin utan kan ta till oss kraften.

Jag använder energin i en ritual – trumma, dansa eller jobba medialt. Det är så häftigt för nu finns det inga spärrar, alla känslor blir stora och ibland rinner de över.. Det går liksom inte att undvika livet eller fullmånen så jag tycker att ni ska ge er hän bara…  Det händer MASSOR!

Denna kväll kommer även Mars och Venus exakt samtidigt att ha sitt berömda kärleksmöte. Wow.. Kanske tillhör du dem som blir extra känslosam, romantisk eller kanske till och med stekhet känslomässigt?

Hur man ser vart månen faller i horoskopet

Kolla gärna efter vilket hus fullmåne faller för dig! Det ger en fingervisning om vad som är på väg att hända i ditt liv.

Fullmånens innebörd i de olika husen