Horoskop – Vecka 37

Astrologiska förutsägelser avseende tiden 11-19 september, 2017

Astrologiska förutsägelser avseende tiden 11-19 september, 2017

Väduren

Det är såhär års, när Solen rör sig igenom ditt arbetsamma sjätte hus som du brukar visa världen vem du är och vad du går för yrkesmässigt. Ja, det är ungefär så länge (en månad) som din arbetslust brukar hålla i sig innan du tappar fokus och flyter ut på långt njutbarare saker än arbete. Men, nu så Väduren, denna vecka är du mer fokuserad än någonsin för inte nog med att hela 3 planeter, din styrande planet Mars inkluderar dundrar på igenom 6:e huset – Saturnus har oss alla i ett järngrepp och det generellt är det allvar, höga krav, dead lines och leverans som gäller. Tufft visst men bra för du klarar det och kan dessutom känna dig supernöjd med dig själv. Saker som du väntat på kommer till ett avgörande – på ont eller på gott. Om du har något som du tycker är viktigt att säga eller göra – se till att få det gjort nu.

Oxen

Det är jordens energi som råder vilket brukar passa dig och dina syften väl men.. Saturnus har oss alla i sitt grepp nu. Han bildar kvadratur till Solen och samtidigt också en trigon till din styrande planet Venus. Det är riktigt illa med henne här ett par dagar faktiskt. Så för flirtar, klackarna i taget och allt annat som piggar upp har vi ett generalfel som kommer att påverka de flesta men.. som tur är kan problemet vara helt borttrollat till helgen när Venus istället intar en rätt fräck trigon till Uranus och den tröghet som veckan erbjuder är som bortblåst. Friskt vågat – hälften vunnet säger dom ju! Så, vad att göra med den här informationen Oxen? Det här är bästa tillfället att fatta beslut, smida planer, jobba, slutföra och komma i ordning.

Tvillingarna

Yrkesmässigt är det här en toppenvecka när du kan göra skillnad och du får anledning att känna dig jättenöjd med dig själv och det du åstadkommer. Nu befinner sig hela tre planeter, Solen, Mars och Merkurius i underbara Jungfrun som du har så mycket gemensamt med. Det innebär att det blir bra fart på dig och att saker händer, du är snabb i tanken och på styva linan. Negativt då? För allra flesta innebär veckans horoskop en utmaning kantat av risker och oförutsedda händelser Mars befinner sig i ditt fjärde hus och kanske är det så att hemmet är den allra farligaste platsen att vistas på för det finns risk för gräl. Som om inte det vore nog så har Saturnus oss alla i sitt grepp och kanske är även du en av alla dem som går och funderar på om de ska ta ett stort steg eller inte..

Kräftan

Med hela tre planeter i ditt tredje kommunikationshus vilar det inga sorger över ditt horoskop. Förvänta dig att ”alla” i alla fall din inre krets kommer att kontakta dig för råd och dåd. Dessvärre är det så att Saturnus på ett väldigt effektivt sätt lyckas blocka både Solen och Venus så det skulle inte förvåna om du får vara biktmoder och klagomur och ta emot dina näras tankar och känslor. Du är en stark och luttrad människa som inte bangar för en prövning men den styrkan tror jag inte att alla besitter. Suck! Till helgen är den här lilla Saturnusaspekten upplöst och du får en sanslöst kul helg med en del lustiga inslag som ger ett gott skratt. Uranus kvadratur Venus! Det är bara du som vet var dina gränser går – det kan bli hur kul som helst!

Lejonet

Det har varit mycket ståhej runt Lejonet och din person ända sedan i somras och även om den här intensiva energin börjar utmattas en aning så är det inte över än. Norra Noden blir kvar i Leo i mer än ett år. Vackra Venus som nu tillbringar sin sista vecka i ditt tecken är som alltid betagande och skänker kärlek och tillfällen till romantik och glädje. Men.. och nu kommer det.. Venus är i Saturnus grepp och den kan innebära trubbel i paradiset. Att det kommer upp frågor eller hinder som gör att du måste välja väg. Ja, till helgen lättar energin och Månen träder härligt nog in i ditt tecken och du kommer uppleva en känslomässig lättnad. Dessutom gör Venus en aspekt till Uranus under helgen som gör dig lite extra påhittig och busig och tar du tillfället i akt kan bra saker komma i din väg.

Jungfrun

Detta är din tid på året och nu har både Mars och din egen styrande planet Merkurius sällat sig till Solen och denna eldiga, igångsättande trio rör sig nu igenom ditt första hus, vispar upp energin och placerar dig mitt i händelsernas epicentrum. Härligt! Men förstås.. Mars är inte lätt att ha att göra med och hans närvaro kan tända alla sorters eldar inom dig. Saturnus närvaro kommer dock att vara påtaglig eftersom han skapar aspekter både till Solen och Venus vilket dessvärre kan orsaka käppar i hjulet, förtret och annat. Men.. som tur är för dig, har du alltid din fiffiga hjärna att tillgå och du kommer att tänka ut ett sätt att få allt att funka oavsett. Uppfinningsrikedomen är du, i ett nötskal.

Vågen

För de allra flesta Vågar kommer den här veckan varken att utmärka sig eller gå till historien. Din styrande planet Venus kommer att bildar lite knepiga vinklar till både Saturnus och Uranus den nu. Dessutom händer allt, dvs Solen, Mars och Merkurius rör sig i ditt andliga, omedvetna 12:e hus. Dessa två jättestora faktorer gör att hela horoskopet andas: ”Var god dröj.” Du är lite mer introvert än annars och kanske fördrar du att jobba ensam med något kreativt projekt,  du har processer på gång inom dig och jobbar på men.. ingenting är färdigt för dagens ljus ännu. Det är en väntans tid på många sätt och du gör klokt i att hålla en lite lägre profil och utöva din medfödda förmåga för diplomati. Det är först den 23:e som Solen går in i ditt tecken och drar igång skeendena och din egentliga höst. Ni som är födda under tecknets sista dekan, sista 10 dagar åtnjuter fortfarande Jupiters gunst och kan trots allt ovanstående ha en toppen period.

Skorpionen

Venus trigon till Saturnus visar att karriär och pengar har prio ett hos dig nu – men förstås – inte på bekostnad av din hälsa och välmående. Skorpio har lärt sig läxan och hoppar inte ned i utbrändhetens tunna igen. Ja, vissa av er har bara varit där och vinkat – jag vet. Men det är viktigt för dig att vara lagom och se till att bibehålla harmoni och balans. Solen, Mars och Merkurius Venus befinner sig alla i ditt nätverkande 11:e hus. Det här är super för den som önskar vidga sitt kontaktnät, kundstock eller på andra sätt nå ut till och påverka grupper med människor och deras åsikter. Tänka sig Skoripio.. Du är nu mindre än en månad ifrån att härliga Jupiter går in i ditt tecken och svänger sitt magiska trollspö över ditt liv. Just därför är det du gör, säger och tänker nu så mycket viktigare än annars.

Skytten

Det går bra för dig nu Skytten. Hela tre planeter, heta Solen, Mars och Merkurius dundrar igenom ditt 10:e  karriärshus, förstås i kvadratur till allt som är du. All denna eld motiverar, engagerar och gör att du känner livsandarna återvända. Yrkesmässigt är det här perfekt! Du får saker att hända och det är jättebra energi runt dig nu. Vi blir alla glada när du, zodiakens eviga flirtis, är på banan igen och ser till att det händer kul saker i våra liv.  Din lekfulla sida gör dig påmind och du kan uppleva att människor är attraktivare mer inbjudande än de har varit på länge. I kärlekslivet bör du vara försiktig och inte sätta igång krafter som du inte kan hantera. Någon kanske synar dina kort och du kan få svårt att förklara vad det är du gör och vill.

Stenbocken

Tre planeter Solen, Mars och Merkurius gör dig glad, öppen och nyfiken. Du är lite vild och yster och vill allt nu – utvecklas, lära känna nya människor, kunna nya saker och upptäcka världen. Kul! Det är tydligt att du är på gång. Det är inte omöjligt att veckan också erbjuder en lite utmaningar också. Venus som befinner sig i ditt andliga åttonde hus blir lite låst av Saturnus i mitten av veckan och fram emot helgen bildas en trigon till Uranus. Det är troligt att det blir lite trögt först, kanske också en aning skakigt med snabba förändringar och förtret. Det är en aning frustrerande för det här innebär förseningar och kanske inte en omedelbar behovstillfredsställelse.

Vattumannen

Venus och Saturnus möts i en riktigt gynnsam trigon! Oh! Den personliga charm är på topp samtidigt som Saturnus skänker dig självkänslan nog att sätta ner foten om det behövs. Antagligen krävs det inte för när det ser så här välbalanserat ut i horoskopet är utstrålar du naturlig säkerhet. Solen, Mars och Merkurius hetsar fram igenom ditt passionerade åttonde hus. Dina känslor och ditt privata liv kommer att ta större plats än det brukar – vilket är bra för dig som har en tendens att vara lite svår att komma in på livet. Hårdkokt och cool kommer di ingen vart med nu. Det är nödvändigt att tala ur hjärtat och verkligen vara tydlig med vad du vill och vad du känner. Det kommer att tas emot med glädje av din partner.

Fiskarna

Det är en ovanligt målinriktad version som vi får se den här veckan som börjar med en stärkande trigon mellan Venus och Saturnus. Hälften charm – häften järnvilja alltså. Det kan ju inte ge annat än ett riktigt bra resultat. Den där charmen kommer väl till pass nu när Solen, Mars och Merkurius dundrar igenom ditt sjunde som står för nära vänner, öppna fiender och kärleksrelationer. Oj, det lär släppa in lite fart och fläkt i dina relationer, sätta igång processer – vissa personer kanske du ska se lite mindre av i framtiden eller kanske rent av spola helt? Med andra kan det gå åt andra hållet, dvs att du istället känner att det känns jättebra och då kanske du väljer att öppna ditt hjärta?

 1. Vilken snygg layout det blev!
  I kombo med ett bra horoskop för fisken…😍
  Kärleken har faktiskt börjat knacka på i olika former…😉

 2. Vid solförmörkelse i augusti ringde min gamla arbetsplats och undrade om jag var intresserad av en tjänst. Efter den 5 sept var jag där för interjuv. Denna vecka väntar jag samtal ifrån dem om vi är överens om mina krav. Min käre jungfru, som annars spelar med en vattuman, har hört av sig igen. Energin finns där. Och jag hoppas nu på en träff för att se åt vilket håll det utvecklar sig åt.. vill så gärna ha kärlek i livet nu. Och tack igen för en fantastisk blogg 😍

 3. Hade jag inte vetat bättre hade jag trott att Merkurius fortfarande var i retrograd. I helgen hade jag alla sorters kommunikationsfel man kan ha och igår och förrgår dök en hel bunt personer från mitt förflutna upp i mitt liv på olika sätt. Intressant är att jag faktiskt var relativt opåverkad den här retrograden, tack och lov.

  Kan effekten hålla i sig?

  Kramar!
  /Tvillinglotta

    1. Jag älskar dig också!! Och så var det detta med Oxen Lotta!! Vad ska man säga? Vi får älska ihjäl dom helt enkelt!!

 4. Hej!

  Sedan ditt inlägg om fullmånen den 6 september uppdateras din blogg inte längre i min mobil. Det senaste inlägg den hittar är just fullmåneinlägget. Av någon outgrundlig anledning tänker jag på att Bonniers bytte plattform för bloggen just där i krokarna…;) Blir dock glad om någon lyckas fixa problemet….

  1. Ja, det stämmer att vi har bytt plattform och jag tänker att det är bäst att du går in och skapar en ny länk för uppenbarligen är det så att den inte fungerar längre. Det stämmer bra att inlägget om fullmånen var det sista som lades upp innan bloggen skiftade. Jag har själv fått ladda om saker för att få allt att funka – men nu är alla inläggen på plats i bloggen i alla fall. Lycka till med det! Hälsningar Margareta

  2. Jag hade samma problem. Att bara klicka på hemknappen/menyknappen och sen välja nåt annat funkade inte. Men jag testade att öppna ett nytt fönster och skriva in adressen igen. Och då såg jag att det kommit massa inlägg sen 6/9. Jag märkte sen att på den tidigare fliken jag använt krävdes ett aktivt klick på refresh av sidan för att nya inlägg skulle dyka upp. Det verkar som att den nya sidan från 6/9 var cachad oavsett var man klickade. Gamla bloggen hade inte sånt beteende i mobilen.

   1. Vad intressant Anna! Tack för informationen. Jag hade ingen aning om det här! Jättebra att du delar med dig!! ❤️

 5. Snygg sida 😍 Det märks att det börjar ÄNTLIGEN röra sig på kärlekfronten för mig. Ska träffa min jungfru ev nästa vecka. Bara ett problem. En kvinnlig vattuman i vägen. Suck..

  1. Aha.. Jag svarade nyss på en annan kommentar. Nu fattar jag – så han berättade vid ert möte om Vattukvinnan 😮 Det suger ju verkligen!!

  1. Du ska läsa ditt soltecken. Att läsa ascendenten tycker jag inte är rätt. Det blir ju i och för sig att du får reda på vad som händer runt ditt 1:a hus – men Nej, jag tycker att det är soltecknet som gäller.

 6. Tack för en härlig sida som jag följer slaviskt! Längtar efter min jungfru, som dock har en vattuman vid sin sida nu. Vill att det ska släppa för mig kärleksmässigt nu. Längtar så efter en träff och att få uppleva det fantastiska pirret igen 💞

  1. Vad surt att han här en vattukvinna! Det är ju rätt svårt för Jungfru och Vattuman att få det att funka. Vi får väl se nu vad som händer när Mars, Venus, Merkurius, Sol och Måne rör sig genom tecknet och hoppas på det bästa! De kanske inser något om varandra? Hoppas, hoppas kan man ju alltid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..