Horoskop – vecka 34

Astrologiska förutsägelser för tiden 21/8 – 28/8 – 2017

Detta är utan tvekan årets mest spektakulära astrologiska händelse och därför har jag lagt lite extra krut på bloggen den här veckan. Det är så intressant att se var nymånen/ förmörkelsen faller för dig. Här nedan står det om i vilket hus det hamnar för dig enligt solteckenastrologin.  Det finns en annan teknik också – det personliga horoskopet – som jag varmt rekommenderar dig att titta lite närmare på.  Mer om detta finner du i länken här och även länkarna under varje stjärntecken.

Dubbla Budskap

Väduren

Det är en superintressant vecka som utan överdrift innehåller allt! Din styrande planet Mars kommer att vara med om en total solförmörkelse/nymåne på måndag kväll (enligt solteckenastrologin infaller detta i ditt 5:e hus). Wow!. Som om inte det vore nog är även futuristiska, oberäkneliga Uranus också med i exakt trigon. Brilliant, stimulerande och innovativt skulle man kunna sammanfatta det som. En magnifik terminsstart! Den här energin kan hålla i sig härifrån och 6 månader framåt. Är det något i ditt liv som du vill ändra på?

Passa på att använda nymånen/solförmörkelses kraft till din fördel. Nystart är vad den erbjuder. Natten till onsdag glider så Solen in i Jungfruns tecken och ditt 6:e hus och därmed faller fokus på praktiska ting så som arbete, studier och dagliga vanor. Saturnus vänder direkt på fredag! Härligt! Nu kan vi börja fundera på framtiden istället för att minnas det förflutna!

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Oxen

Du kära Oxe du är ju född i ett fast tecken. Det innebär att måndagskvällens nymåne/solförmörkelse kommer att påverka dig lite mer än de flesta (eftersom det uppstår en kvadratur mellan dig och Lejonet dvs en 90° vinkel). Det här är en oerhört motiverande och igångsättande nymåne som erbjuder en nystart! Enligt solteckenastrologin infaller den i ditt 4:e hus Coolt! Känn in vad det är du vill ha in i ditt liv nu! Det kanske inte är försent att anmäla sig till kurser ännu? Om det är något du vill ändra på i ditt liv är det nu du ska agera. Den här energin kan hålla i sig härifrån och 6 månader framåt.

Solen byter tecken på onsdagnatt och smyger in i Jungfruns tecken och ditt romantiska 5:e hus. Härligt! Mer på det temat får du när din styrare Venus går in i ditt 4:e hus och Lejonets tecken på lördag. Om det är så att du neg för nymånens skära och bad om att få in lite kärlek i ditt liv tror jag inte att det är så långt borta ifrån dig i tid nu.

Merkurius går fortfarande backar (går retrograd vilket gör att det är bättre att förlita sig på andra sinnen än talet ett tag framöver.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Tvillingarna

Måndagen innehåller en total solförmörkelse/nymåne och detta är den mest omskakande astrologiska händelsen i år (enligt solteckenastrologin faller den i ditt 3:e hus som just står för kommunikation, släktingar och vänner).

Det är kraftfull, föränderlig energi som förmörkelsen tillför. Den här energin kan hålla i sig härifrån och 6 månader framåt. Det kan mycket väl vara så att helt otippade, riktigt förvånande saker inträffar. Vad som ökar känslan av att det är så plötsligt är Mars och Uranus närvaro i bilden samt förstås – att din styrande planet Merkurius fortfarande går baklänges. Som de flesta av er säkert redan upplevt vet vi ju att du som Tvilling påverkas mer än andra människor av detta.

Om det är något som du vill avsluta eller kanske önska in i ditt liv så är bästa tillfället måndag kväll.

Bästa nyheten för dig är att Saturnus som befinner sig i Skytten sedan nästan 2,5 år tillbaka och plågat dig precis lika länge faktiskt från och med fredag vänder direkt och påbörjar därmed sin slutliga utmarsch ifrån tecknet.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Kräftan

Nu på måndag kväll slår hela universum slår på stort. Det är en total solförmörkelse/nymåne som infaller (enligt solteckenastrologin hamnar den i ditt 2:e hus). Det huset handlar ju om dina tillgångar, det kan vara pengar men också andra materiella ting men också allt som du värdesätter. Är det något i ditt liv som du vill ändra på är det smart att passa på att använda nymånen/solförmörkelses kraft nu. Den här energin påverkar härifrån och 6 månader framåt. Det är också sista veckan som du har Venus vid din sida. Är du född i slutet av tecknet är det bara att charma på nu och använda dig av de fördelar som Venus erbjuder. Hon kallas ju inte Lilla Lyckan av en tillfällighet. Solen går in i Jungfrun och ditt tredje hus redan på onsdag sedan så där har vi ytterligare en stor förändring. Det blir mycket lugnare i på jorden nu ett tag.

Den har eklipssäsongen samt närheten mellan Solen och Mars har varit för het och explosiv.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Lejonet

Den senaste tiden har allt ljus fallit på dig och du har blivit uppmärksammad och firad. Men.. heta Mars har under hela tiden jagat efter Solen och.. det kan ha blivit lite väl hett där mellan varven. (Ja, Mars kan förekomma i samband med både dumdristighet, olyckor och osämja). Nå, nu går de isär. Phu! Det är också dags för Solen att runda av sin vistelse i Leo och denna gång så sker det med buller och bång. Årets mest omtalade astrologiska händelse – den totala solförmörkelsen/nymånen infaller i ditt tecken och enligt solteckenastrologin är det ditt 1:a hus som blir påverkat. Det är alltså du själv, ditt varande och din image som blir synliggjord och nystartad. Är det något du önskar dig eller är det något i ditt liv som du vill ändra på? Nu är bästa tiden att skrida till verket! Natten till onsdag flyttar Solen över till Jungfruns tecken och energin blir en annan när fokus flyttar över till ditt ekonomiska andra hus. Det är dags att jobba och fixa lite deg Leo! På lördag kommer kärlekens gudinna Venus in i ditt tecken och där blir hon kvar till den 20/9. Njut och lek!

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Jungfrun

Om du har upplevt svårigheter den sista tiden är det inte att förundras över för inte nog med att din styrande planet Merkurius är retrograd – det är dessutom också så att vi befunnit oss i eklipssäsong dvs årets mest turbulenta tid. Visst, det är inte du som är orsaken till kaoset men det har varit mycket oroande saker som skett runt om i världen. Men, jag har idel goda nyheter till dig Jungfrun..

På måndagkväll infaller den superdramatiska nymånen och solförmörkelsen i ditt 12:e hus. Härifrån och sex månader framåt går du in en själsligt renande fas när du kan se igenom illusionen och komma allt närmare den innersta kärnan i din själ. Du kommer att rensa bort det eller dem du inte längre behöver i ditt liv. När du släpper taget och ändrar ditt beteende drar du till dig kärleksfulla och hjälpsamma människor. Det är stort! Natten till onsdag smyger Solen in i Jungfruns tecken! Hurra! Under fyra veckor framöver kommer du att må som en prinsessa och känna att det är din tid av välmående och självförverkligande.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Vågen

Denna måndag infaller årets mest intressanta och redan i förväg så oerhört omtalade totala solförmörkelse och nymåne i ditt 11:e hus. Solförmörkelsen är superladdad och kommer att påverka ditt yrkesliv och kontakter med andra under de kommande sex månaderna. Det innebär att det är dags för dig att rikta dig utåt och använda din berömda charm. Det är en terminsstart och nu formas nya grupper och sammanhang. Se till att komma ut och synas! Det är genom nätverkande, samarbeten och kontakter som lyckan kommer till dig. Det 11:e huset handlar också om att högre syften och det kan absolut vara så att du kan komma att verka politiskt, andligt eller i en sakfråga. Exempelvis för djur eller människors rättigheter eller liknande. Glöm inte att Jupiter är närvarande i horoskopet fram till 10/10 så våga och vinn, Vågen! Solen lämnar Leo natten emot onsdag och går in i Jungfrun. Kort därpå, på lördag skiftar din styrande planet Venus tecken och även hon ansluter sig till Lejonet och ditt 11:e hus. Räkna med att Venus står dig bi i dina förehavanden nu.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Skorpionen

Miraklens tid är inte över Skorpio!

Den här veckan dukar universum upp en helt ny verklighet framför dig. Du är ju som bekant född i ett fast tecken och för er fasta innebär måndagens totala solförmörkelse/nymåne mer än för andra tecken eftersom den bildar en s k kvadratur (en 90° vinkel) till allt som är du. Inte nog med det, enligt solteckenastrologin faller nymånen i ditt 10:e hus hus! Karriär, social position och rykte. Det ser ut som att det kommer gå som smort för dig framöver. Den här ytterst kraftfulla energin kommer att påverka dig härifrån och sex månader framöver. Det är utan tvekan årets bästa tillfälle att planera och önska in vad du vill att den här hösten ska ge dig. Jobba med positiva affirmationer. Det här är startskottet skulle vi kunna säga, till en rad gynnsamma, utvecklande och roliga händelser som infaller här under hösten. 1,5 år kommer du själv med ett leende på läpparna kunna räkna upp alla positiva förändringar och förbättringar som skett. Jag hoppas då att du minns vad du läser här idag och skriver några rader på bloggen om det!

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Skytten

Det 9:e huset vibbar ju som bekant med Skyttens tecken och dess tema är högre studier, resor, internationella kontakter, kommunikation och äventyr. Det handlar om att vidga sina vyer, höja medvetandet och utvecklas. Årets andra nymåne i Lejonet landar nu här i det 9:e men denna gång är nymånen enormt stark eftersom den är en del i en total solförmörkelse. Tjoho vad kul – smid nu planer medan järnet är varmt! Kanske är det inte för sent att boka in sig på kurser än och möjligheter att få åka på safari i kärlekens djungel tycks inte heller så fjärran. Venus kommer nämligen också in i Lejonet från och med lördag.

Saturnus gick in i ditt tecken i slutet av 2014 och sedan dess har han ständigt haft ett finger med i skeendena runt dig. I retrospekt kommer du senare att kunna se tillbaka och själv se hur mycket du utvecklats under Saturnus närvaro – men, jag anar att det inte har varit enbart angenäma läxor du har fått. På fredag vänder Saturnus direkt och därmed påbörjas hans slutliga utmarsch ur Skyttens tecken. Hurra! Jag tycker att detta är värt att fira!

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Stenbocken

Om man ser på utvecklingen i världen har vi lämmar vi en oerhört turbulent månad bakom oss. Under den tiden har Solen varit i heta Lejonet och aktiverat hemligheternas kammare, ditt mystiska 8:e hus. Krigsguden Mars har befunnit sig i Solens omedelbara närhet under hela den här perioden. Nu på måndag infaller den andra av 2 nymånar i Lejonets tecken. Det är väldigt ovanligt att där hinner komma två på raken, men i år blev det så. Det är inte vilken nymåne som helst detta för eftersom den är en del i en total solförmörkelse är den extremt stark och energin i dessa skeenden håller i sig i sex månader framöver. Det 8:e huset handlar förutom passion, erotik, arv och andras pengar också om det riktigt djuplodade i livet. Andlighet, din psykologiska utveckling mm påverkas nu. Mäktigt va? Det ser ut som att du kommer att hitta ”hem” själsligen och komma riktigt nära din innersta sanning. Solen skiftar över till Jungfrun på natten till onsdag. Härligt! Det passar dig utmärkt med lite jordad energi. Bäst av allt nu! Din styrande planet Saturnus, vänder sin bana direkt på fredag och hädanefter kan vi fokusera på framtiden och faktiskt släppa minnen, gamla sorger och ta stora kliv framåt i utvecklingen. Att Venus kliver in i det 8:e huset på lördag ger en hint om att kärleken kan få sig ett uppsving också.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Vattumannen

Du kära Vattuman är en av huvudrollsinnehavarna i det som äger rum nu i kosmos. Lejonet har ju samma utveckling som du nu. Det kommer sig av att norra och södra noden befinner sig i era tecken och det är där noderna är som en sol och månförmörkelser kan uppstå. Om vi tittar på utvecklingen sedan den 22/7 och Solen gick in i Leo, i par med krigets gud Mars dessutom, har flera punkter i ditt horoskop aktiverats av månförmörkelsen och nu på måndag kväll infaller Grand Final med den totala solförmörkelsen i Lejonet som landar i ditt sjunde hus. Wow! Kärlek i alla dess former är vad som aktiveras i ditt liv nu! Energin ifrån den här solförmörkelsen kommer att hålla i sig i 6 månader framöver. På lördag skiftar dessutom glamorösa kärleksgudinnan Venus tecken och smyger in i Leo hon också! Du blir nog helt oemotståndlig nu. En annan detalj i det hela är att förmörkelsen faller 28° Leo – i en exakt trigon till din styrande planet Uranus. Det är så intressant! Förvänta dig det oväntade! Ditt horoskop är så glittrigt och hoppingivande nu. Du får ta för dig precis hur mycket du vill nu Vattenbärare! ”Because you’re worth it”!

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual

Fiskarna

Det är en hel rad med energigivande och positiva händelser som gör att livet tar fart nu Fiskarna. Grabba tag i chanserna och häng på för nu saker och ting kommer hända. Att Merkurius är retrograd gör att vänner och bekanta ifrån förr – kanske till och med ifrån tidigare liv dyker upp. Hm, du kanske inte ska bli så himla förtjust och smickrad om något gammalt ex försöker bli re-cyclad. Det fanns väl en anledning att hen är ett ex kan man tänka?

Måndagens supercoola nymåne och totala solförmörkelse infaller enligt solteckenastrologin i ditt 6:e hus vilket tvingar ut även de lataste Fiskarna på arenan. Jobb, studier och självförverkligande väntar på dig. Att Uranus är kopplad till nymånen gör att det kan rassla till och vad som helst kan hända under dessa influenser. Natten till onsdag smyger Solen in i Jungfrun och för dig som är precis mitt emot innebär det en livgivande, entusiasmerande och igångsättande tid. Det är så mycket positivitet med i bilden nu. Saturnus som har varit retrograd i många månader vänder direkt på fredag! Tjoho! Det lättar verkligen på trycket som många har upplevt. När Saturnus går direkt blir det så mycket lättare att ta itu med framtiden.

Allt du behöver veta om Solförmörkelsen/Nymånen

Eklips special

Nymåneritual