Make Love – Not War

Jag har fått väldigt många mail ifrån läsare som har undrat om detta med förmörkelserna och vad det kan innebära. Jag tycker inte att vi ska jaga upp oss och oroa oss på enskild nivå – vad som sker i våra egna liv. Men om man ser till förmörkelserna globalt får man en helt annan bild. Det är vanligt att det sker jobbiga händelser – typ naturkatastrofer eller liknande i samband med en förmörkelse. Man brukar också titta på VAR på jorden förmörkelsen var synlig för att få en indikation på var dramat ska äga rum.

Måndagens lilla partiella månförmörkelse & fullmåne var ju bara en litet smakprov på vad som komma skall.. Nu återstår den totala solförmörkelsen vars väg korsar rakt över hela USA den 21/8. Vi behöver alltså inte undra var som dramat kommer att äga rum eftersom platsen är redan indikerad.

Det känns verkligen inte bra att se hur konflikten mellan USA och Nordkorea blossat upp i samband med förmörkelsen. Varje dag som går läser jag nyheterna med bävan.

Här i astrogruppen har vi inte gjort annat än viftat med salviabuntar, mediterat för kärlek och fred och så händer detta!! Det är inte OK!