Horoskop – Vecka 32

Fullmåne och månförmörkelse i Vattumannen

Nu befinner vi oss i en eklipssäsong dvs den tid när vi har flera förmörkelser i rad så är detta ingen normal vecka, eller ens månad. Fullmånen/förmörkelsens energi påverkar oss alla ända fram till nästa förmörkelse/nymåne som är den redan innan så omtalade berömda totala Solförmörkelsen den 21/8.

Den kommer att vara synlig över hela USA och folk köper biljetter hit som galningar för att inte missa tilldragelsen. Den förmörkelsen påverkar i minst en månad. (Det finns astrologer som säger att den påverkar i ett halvår).

Man säger att det område som eklipsen färdas över kommer att bli ”drabbat”. Det är ju synnerligen intressant eftersom president Trump har sin ascendent på 28°50 i Lejonet exakt där som eklipsen kommer att falla. Många fnissar och tror att detta kommer att leda till presidentens undergång. 

Väduren

Det är en eldig, känslosam och motiverade fullmåne/eklips på gång som infaller på måndag kväll och kommer att färga hela din vecka. Det är Solen och din styrande planet Mars som står för det eldiga inslaget. Tjoho – vad kul Väduren för det här är en dramatiskt tid – helt i din smak när känslorna blir stora och du inte kommer behöva vänta alls för att få ett resultat.

Enligt solteckenastrologin faller fullmånen i ditt 11:e hus som har med grupper och samarbete med andra människor att göra. Den som har en anställning kan räkna med att det kommer att ske mycket förändringar på arbetsfronten och i dynamiken i gruppen. Det kan lossna för dig yrkesmässigt. Det är möjligt att universum har förändringar på lut för dig. Välkomna dem med öppna armar och tveka inte att ta de nya steg du behöver. Kreativiteten flödar och det tycks även finnas en del sociala evenemang, glamour och romans som väntar.

Oxen

Din styrande planet Venus för en stillsam och vän tillvaro i Kräftan vilket får dig att stilla längta efter tvåsamhet och harmoni. Det är dock inte alls vad du kommer att få för vi har en eldig fullmåne/eklips måndag kväll som ser till att känslor och skeenden kulminerar. Nå, månen blir full i Vattumannen – och i andra änden av polariteten i Lejonet står Solen och sexiga Mars. Hm.. Alla ni som är födda i fasta tecken (du är en sådan person) kommer att utmanas känslomässigt under hela augusti. Våra känslor blir stora, pockande och strängt taget är inget är riktigt normalt nu.

Enligt solteckenastrologin faller din fullmåne och eklips i ditt 10:e hus som står för din sociala ställning, rykte och karriär. Det är massor som händer på den fronten nu så ha din Linkedin uppdaterad och bli inte förvånad om du blir kontaktad av en headhunter framöver.

Tvillingarna  

Vinden har vänt, det är Lejonets eld som brinner och hela augusti kommer att erbjuda mycket glädje och roliga händelser.

Veckan börjar med en härligt befriande fullmåne/eklips som infaller på måndag kväll men som ger inspiration och färg till hela din hela din vecka. Inget är riktigt normalt nu. Enligt solteckenastrologin faller din fullmåne och eklips i ditt sanningsökande 9:e hus som står för resor, andligt medvetandeförhöjande.

Samtidig dansar Solen och heta Mars igenom ”ditt” kommunikationshus och där bäddar de för kul och bus med släkt, vänner och bekanta och mycket rolig med flirt och skoj. Du kommer människor nära nu och bli inte förvånad om folk vänder sig till dig för att lätta sitt hjärta. Att ge råd och se saker ur andra perspektiv är du ju expert på. Det är tydligt att många bra idéer kommer till dig i dessa dagar. Om du funderar på att anmäla dig till en kurs kanske det inte är för sent ännu?

Kräftan  

Vackra Venus rör sig igenom ditt första hus och både du själv och livet generellt ser underbart ut. Nu utstrålar du kärlek och vänlighet och människor dras till dig. Detta är också en tid när du kan känna dig helt till freds med dig själv och ditt utseende.

Måndagens fullmåne/eklips som blir exakt på måndag kväll färgar hela din vecka. Du månstyrda varelse påverkas oerhört mycket av att dessa skeenden. Inget är riktigt normalt nu, känslorna blir stora och fredsälskande Kräftor gör klokt i att hålla en hälsosam distans till dem som inte reagerar lika fridfullt på en fullmåne som du.

Solen och Mars dansar igenom ditt 2:a hus nu samtidigt som månen blir full i ditt passionerade 8:e hus. Wow.. det här har minst två innebörder. Andra och åttonde huset är förknippade med pengar och ekonomi. Det är vardagen som knackar dig på axeln och vill dra dig tillbaka och yrkesliv och din karriär kommer upp på tapeten. Dessa hus är också förknippade med vad vi värdesätter allra mest i och psykologisk utveckling och passion.

Lejonet  

Ja, kära Leo, det här är verkligen din tid! Solen och heta Mars vandrar igenom ditt första hus vilket placerar dig i rakt i händelsernas epicentrum. Om du tillhör dem som arbetar med ett kreativt yrke kommer flödet att hjälpa dig i ditt skapande. 

Om du törstar efter uppmärksamhet, att bli synliggjord, bli upptäckt, få ett genombrott, jobb eller vinna någons hjärta är allt detta fullt möjligt nu. Det här är så oerhört igångsättande, motiverande, inspirerande och roligt. Denna augusti  är verkligen din tid.

Måndagens dramatiska fullmåne infaller i ditt relationshus vilket förstås gör att saker kommer att ställas på sin spets i dina relationers på ont eller på gott.

Ja, en eklips innehåller alltid en vinna eller försvinna dynamik. Det är allt eller inget. Om två veckor infaller årets stora astrologiska tilldragelse – en fullmåne och en solförmörkelse i Lejonet! Mer laddat än så kan inte ett horoskop bli.

Jungfrun  

Gör dig beredd på en intressant men antagligen inte en särskilt vilsam vecka. Vi har en hypad fullmåne/eklips på ingång som är exakt på måndag kväll och den färgar hela din vecka. Känslorna blir stora, saker och ting har en tendens att kulminera i samband med fullmånen men eftersom det samtidigt är en eklips blir allt så oerhört mycket mer påtagligt och i vissa fall dramatiskt. Detta kan hjälpa dig att fatta beslut angående din nära framtid.

Enligt solteckenastrologin faller din fullmåne och eklips i ditt 6:e hus i Vattumannens tecken. Det handlar om att se över din hälsa, dina dagliga vanor och hur du sköter om dig själv. Efter som Solen och Mars samtidigt vandrar igenom ditt andliga 12: e hus kommer detta att reflekteras även i dina andliga vanor. Affirmerar du, ägnar dig åt positivt tänkande och gör din yoga? Det 6:e huset handlar ju inte bara om hälsan – arbete är ju det första man tänker på. Det är möjligt att denna månförmörkelse ger dig spännande arbetsmöjligheter och nya chanser. Passa på att se till att det nya jobbet också innebär en högre lön.

Vågen

Välkommen till en riktigt spännande vecka som erbjuder så oerhört mycket transformativ potential.

Vi har en hypad fullmåne/eklips som är exakt måndag kväll och energin färgar hela din vecka. Inget är riktigt normalt nu för allt blir MER! Känslorna blir stora, det som sker kan vara livförändrande. Använder du energin rätt så har du möjlighet att påverka detta fönster till att påverka din ekonomi positivt – eller charma ihjäl din omgivning Det är minst sagt spännande att se vad som händer. Enligt solteckenastrologin faller din fullmåne och eklips i ditt kreativa 5:e hus. Du kan förvänta dig glädje, skapande och i bästa fall även passion Vågen. Som alltid vid en eklips blir saker lite mer dramatiska. Antingen möter du vad som känns som din andra halva eller så kanske du får kraften att avsluta en relation? Det är lite antingen eller som gäller. I andra änden av horoskopet rör sig Solen och Mars igenom det utåtriktade 11:e huset som har med stora grupper att göra så bli inte förvånad om du får ett nytt uppdrag eller jobberbjudande.

Skorpionen  

En härlig tid och utvecklande tid ligger framför dig. Du som är född i de fast tecknen får en jättestor skjuts framåt av de dramatiska och intressanta skeendena som äger rum i augusti. Redan nu på måndag har vi det första eldprovet som kommer till oss i form av en hypad fullmåne/eklips som är exakt måndag kväll. Det blir minst sagt spännande att se vad som händer i ditt liv. Enligt solteckenastrologin faller din fullmåne och eklips i ditt hemkära 4:e hus. Ska du flytta, renovera eller på annat sätt se om ditt hus. Solen och Mars dundrar fram igenom ditt 10:e hus och nu kan du med lätthet genomföra positiva förändringar i ditt yrkesliv och karriär. Eklipsen kan knuffa dig framåt och uppåt i yrkeslivet.. Vad är det din själ längtar efter Skorpionen?

Pengar, kärlek eller personlig utveckling – allt tycks vara möjligt och inom räckhåll nu. Ta för dig! En sak som du kan ha i bakhuvudet när du planerar är att lyckans planet Jupiter kommer att vara vid din sida till hösten och sprinkla sitt magiska pulver över ditt liv.

Skytten  

Vi befinner nu framför 2 intressanta förmörkelser. Nu på måndag kväll infaller den första fullmånen/eklipsen i ditt kommunikativa 3:e hus. Det kan komma att blixtra till dina nära kontakter, det kan vara grannar, vänner eller syskon.

Nu kan både känslor och åsikter kan flamma upp vilket i värsta fall innebär det ett litet drama. Fullmånen ger action, det finns gott om eld och dynamik med i bilden som du kommer att gilla.

När horoskopet ser ut så här kan allt antingen falla platt och ge en besvikelse – eller bidra till att du får precis som du vill för här finns idel möjligheter. Grabba tag i lyckan när chansen fladdrar förbi!

Skytten behöver frihet och föredrar att själva kunna lägga upp sin dag och styra sin tid. Under den kommande månaden infaller de två färgsprakande eklipserna i ditt kommunikativa 3:e hus och i ditt Skyttiga äventyrliga, sanningsökande 9:e hus. Nu kan chanser för utbildning, resor och lärande, kanske ett nytt jobb eller liknande komma.

Stenbocken

Hej och hopp, Stenis! Vi går nu in i en synnerligen intressant period som innehåller två eklipser. Detta ger definitiva chanser och möjligheter. Solen och Mars vandrar nu igenom ditt 8:e hus som både rör ekonomi, intima relationer och din inner innersta psykologiska utveckling. Det finns en önskan att gå till botten med allt och förstå dina val på djupet.

Den första eklipsen/fullmånen infaller på måndag i ditt 2:a hus som handlar om ekonomi, dina inkomst och hur du värderar dig själv.

Så hur man än vänder och vrider på saken så kommer vi under bägge eklipserna att tangera ämnet pengar.

Den egna företagaren kan få en ny bra kund eller uppdrag som tryggar försörjningen för en lång tid framöver. Det kan också vara så att du som är anställd blir befodrad, får en ny tjänst eller åtminstone ett erbjudande om ett nytt jobb. Om du själv är lite aktiv här och själv söker slutar det troligtvis med att du hittar något som verkligen gillar och blir nöjd med. Våga och vinn!

Vattumannen  

För dig kära Vattuman händer ALLT nu! Måndagens fullmåne/eklips infaller i Vattumannen och i ditt första hus. Det innebär att skeendena nu öppnar upp portarna för en helt ny verklighet. Det är du själv, din identitet, dina önskningar, din utveckling och allt det som du representerar som nu kommer att välsignas och väckas till liv under eklipsen! Det här är den första förmörkelsen som ägt rum i ditt tecken sedan 2009.

I klartext kan detta innebära att stora förändringar är på väg in i ditt liv. Om du vill utnyttja potential i skeendena till max så får du släppa trygghetstänket och våga ta till dig alla nya möjligheter som erbjuds. Om två veckor, den 21/8 infaller ytterligare en eklips, i Lejonet den gången som infaller i ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det är så spännande för under 1,5 år så kommer alla eklipser att falla i Vattman/Lejonspektrat och hjälpa och pusha fram ditt nya jag.

Fiskarna

På måndagkväll kommer en fullmåne/eklips att äga rum i ditt 12:e hus som redan har en drömsk, neptunisk Fiskarna signatur så du känner dig hemma i den här miljön. Vid eklipsen skapas ett fönster av klarhet och andligt kan ditt tredje öga öppnas och du kan komma in kontakt med det stoff som drömmar är vävda av.  Nu får din intuitiva sida en knuff och förhoppningsvis kan du tydligt se och känna vad framtiden bär med sig.

Oavsett om dina drömmar är professionella, ekonomiska eller av en mer personlig karaktär med tankar på familj eller kärlek så kommer du att uppleva ett genombrott. Människor är redo att stödja dig och öppna framgångens dörrar.

Solen och Mars dundrar nu igenom ditt 6:e arbetshus. De slår på trumman och manar dig till att vakna upp och se på den materiella värden och allt vad det innebär. Det är förstås jobb och jobb, din hälsa och dina dagliga vanor som universum är ute efter att förändra, förbättra och vill att du ska uppmärksamma. Där har vi också den karmiska norra noden som ser till att du kommer lite närmare till att hitta ”ditt” arbete. Den 21/8 kommer en dramatisk, föränderlig solförmörkelse att äga rum här.