Horoskop – Vecka 31

Astrologiska förutsägelser för vecka 31 – 2017

Väduren

Livet leker med dig nu Väduren och det är glödhet, motiverande och igångsättande period du har framför dig nu. All fokus ligger nu på ditt kreativa, passionerade 5:e hus där din styrare Mars färdas sida vid sida med Solen. Det har han gjort ett bra tag nu och det har gett Mars förnyad hetta, styrka och energi. Härligt! Det här är ett vitaminpiller för alla Vädurar. Nu återvänder såväl dina krafter, arbetslust och din berömda grymma effektivitet. Ja, det är svårt att inte bli imponerad när du är igång och jobbar! Här i 5:e vill vi ta plats, synas och vara någon. Wow.. Ur detta kan såväl kärlek, nya idéer och en ny start komma. Som om inte det vore nog, har vi dessutom en tilltagande måne som under veckan växer sig stor. Visserligen är det först nästa måndag som månen blir full – men du känner av processen redan den här veckan. Uranus vänder retrograd i på 28°32 i Väduren på torsdag. Phu! Äntligen ett litet andningshål i dina megastora förvandlingsprocesser.

Oxen

Underbara Venus börjar veckan med att flytta in i Kräftans tecken och ditt kommunikativa, flirtiga tredje hus.

Den här positionen är en god hjälp i kontakten med andra och du kan förlita dig på din berömda charm. Så, glimten i ögat och ditt berömda leende kommer att ta dig hur långt du vill nu. Solen och Mars färdas igenom ditt hemkära fjärde hus nu vilket gör att de Oxar som avslutar sin semester nu kan känna en viss tvekan till att ge sig ut där igen och streta. Helst skulle nog att sommaren ska dröja sig kvar en månad till. Vi har en tilltagande måne på gång nu under veckan. Om du möter någon ny nu, följ månen och låt relationen sakta men säkert byggas upp. Uranus som befinner sig i ditt andliga, helande 12:e hus ända sedan 2011 vänder retrograd på torsdag. Det är troligt att du under de senaste 6 åren förändrat din syn på andlighet, utvecklas personligt och kunnat helas områden av ditt liv som behövt lite finputsning. Under den retrograda fasen kommer du att kunna fördjupa dessa processer ytterligare.

Tvillingarna  

Venus lämnade ditt tecken under måndagen och pep in till Kräftan. Attans.. det ändrar riktningen i horoskopet och det blir lite mindre flirtigt.. Men.. som tur är utlovar stjärnorna ändå en bra vecka för dig. Solen och Mars befinner sig i ditt pratglada, sociala 3:e hus och jag ser kommunikation, samarbeten, vänner och släktingar runt dig. Merkurius har nyligen gått in i ditt systertecken Jungfrun. Du, zodiakens mest utåtriktade person kommer att påverkas superpositivt av detta och dina chanser mingel, flirt och roliga möten ökar markant. En annan intressant grej är att Uranus som befinner sig i ditt 11:e hus vänder retrograd på torsdag för sin årliga 5-månaders baklängesmarsch. Det här är ett jättebra tillfälle genomföra förändringar och förbättringar av din närvaro på sociala media. Har du en blogg, en hemsida eller Youtube-kanal som behöver piffas?

Nu är tiden inne.

Kräftan  

Vackra Venus gick under måndagen in i ditt tecken för att fram till den 26/8 dela med sig av sitt rosaglittrande skimmer, göra dina glada, lätta och välsignade. I hennes närvaro ser allt lite bättre ut – du själv och även människorna runt dig blir vackra och karismatiska. (Ja, skönheten ligger i betraktarens öga). Här ges inspiration till kreativt skapande och oanade möjligheter till flirt och romantik. Uranus vänder retrogad i ditt 10:e hus på torsdag för sin årliga 5-månders period när vi människor får det lite lugnare och kan gå tillbaka lite i händelseförloppet, plocka upp tappade trådar och göra något utav det. Detta är en superbra vecka för yrkesmässiga förändringar. Du månstyrda varelse påverkas såklart av att vi har en tilltagande måne som för var dag växer sig större och starkare. Själva fullmånen kommer, i Vattumannen den här gången, infaller inte för än måndag nästa vecka – men känns redan av ifrån onsdag.

Lejonet  

Det är en rolig tid du befinner dig i nu när du kommer till din rätt och uppmärksammas. Solen och Mars vandrar även denna vecka sida vid sida igenom ditt 1:a hus.  Det är så entusiasmerande och igångsättande och du mår bra och känner dig stark, glad och inspirerad.  Härligt! Känslan är att du kan få vad du vill så passa på att njuta! Mitt bästa råd till dig nu är att se till att du har lite gott i kylen och helst har finstassen hängande färdig på klädgalgen för man vet inte vad universum har på gång för dig. Kanske blir du utbjuden eller får oväntat besök? Lika bara att vara redo för alla eventualiteter. Vi har en tilltagande måne på gång som kommer att växa sig allt större och starkare fram till nästa måndag när månen blir full i Vattumannen och ditt relationshus.

Jungfrun  

Under måndagen lämnade Vackra Venus ditt karriärshus till förmån för Kräftans tecken och det 11:e huset. Härligt! Nu får vi bort fokus ifrån vad du personligen ska prestera och orka med. I det 11:e huset fördelar kreativiteten och skönhetens gudinna sina gracer till grupper av människor och ansvaret blir alltså delat. Din styrare Merkurius kom nyligen in i ditt tecken och naturligtvis är det toppen att ha honom ”hemma” och på plats. Det här underlättar förstås allt för dig. Tempot snabbas upp och nu erbjuds det stimuli som du behöver för att känna dig levande. Solen, Mars och Norra Noden befinner sig alla i Lejonet i ditt synska, drömska 12:e hus. Det där ger ett andligt tema och den som jobbar med sådana processer får god hjälp av universum.

Vågen

Underbara Jupiter har nu fått fart och rör sig stadigt framåt vilket bör ge dig lite eld i baken. Det är bråttom Vågen! Du har augusti och september på dig att få livet på fötter och se till att dina drömmar förverkligas. Solen och Mars sammanstrålar nu i ditt 11:e hus vilket för tankarna till kontakter med stora grupper – kanske via internet, skype eller liknande.. Det kan vara skrift, filmer, bloggar – vad vet jag –  men det är genom att samarbeta med andra, nå ut till stora grupper, kanske via sociala media eller annan spännande teknik som ger dig framgång nu i den här perioden. Uranus går nu på torsdag in i sin 5-månader långa retrograda viloperiod vilket jag förmodar att du välkomnar. Livet blir inte så galet, ryckigt och svårt att planera. Tänk stort nu! Det är en underbar tid som ligger framför dig nu. För er som är födda under den andra halvan av Vågen erbjuder hösten kanske de bästa chanserna på 12 år.

Skorpionen  

Veckan började med att månen gjorde sitt sista kvarter i Skorpionen och därifrån ser vi hur den tilltagande månen växer.

Se detta som en tid när du kan manifestera dina idéer och tankar. Den kraftfulla månen blir full nästa måndag och det är så motiverande energi i görningen. Efter en lång och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya influenser på ingång. Solen, Mars och Norra Noden befinner sig nu i ditt karriärshus, det 10:e och det är tid att börja fundera på detta med karriär och framtidsutveckling. Tänk om det är så att du ska ta nya och lukrativa steg i karriären? Kasta ett getöga på vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Det minsta du kan förvänta dig är att energin ger dig en puff i rätt riktning i yrkeslivet – uppåt och framåt.

Skytten  

Välkomna en eldig vecka helt i din smak. Solen, Mars och ödesnoden rör sig nu igenom ditt äventyrliga 9:e hus som är förbundet med ditt stjärntecken och får dig att trivas.  Tjoho! Nu har vi hela styrkan på plats och härifrån kan ditt liv rocka och rulla! Det är som att skruva på alla kranar på en gång, kommunikation, energitillförsel, charm.. osv. En annan välkommen detalj är att Venus nu tagit sig in ditt förföriska 8:e hus. Mums.. här kanske bekantskaper utvecklar sig till djupare känslomässiga engagemang – kanske får du till och med se en glimt av kärleken. Merkurius har redan tagit plats i Jungfrun och ditt karriärshus det 10:e, vilket hjälper dig att tänka snabbt, analyser situationer och snabbt få undan saker från bordet.

Stenbocken

Det ser ut som detta kan vara en känslomässig tid för dig Stenis. Eldiga Mars, självaste Solen och Norra Noden rör sig nu igenom ditt passionerade, djuplodade 8:e hus och de stora frågorna kommer på tapeten. Älskar eller älskar inte? Är pengarna på kontot eller inte? Det kan vara veckans stora frågor.

Känn efter i ditt hjärtas innersta skrymslen för det är där svaret sitter. Vackra Venus trädde under måndagen in i Kräftans tecken och ditt relationshus. Wow.. det flödet kan förgylla din vecka och det ser ut som att det är kärleken som vinner! Som bekant så lever inte människan bara av luft och kärlek. Uranus bana vänder retrograd på torsdag och det är dags att plocka upp tappade trådar och återknyta till arbetslivet. Det är jobb, business och allvarliga tongångar på gång också.

Vattumannen  

Det är spännande processer på gång i universum Vattenbärare och allt som sker är i din favör. Solen och Mars dundrar igenom ditt relationshus, vilket förstås för tankarna till partnerskap, goda relationer i såväl kärlek och vänskap.  Vi har en tilltagande måne som växer sig allt större och starkare under veckan och som blir full i ditt tecken nästa måndag. Wow.. Den är kommer att vara praktfull och du kan redan känna hur energierna tar fart. Din styrare Uranus som rusat igenom Väduren vänder retrograd på torsdag och nu erbjuds du möjlighet att åter plocka upp tankar och projekt som kanske gått i stå eller inte fullföljts av någon anledning. Uranus backar nu i 5 månader framöver.

Fiskarna

Förra veckan dundrade Solen och Mars in i ditt arbetshus och den energin kommer att hålla i sig i ytterligare några veckor. Nu pockar livet, verkligheten och ansvaret på. Det är ditt arbete, dina dagliga vanor som du måste titta lite närmare på. Är du nöjd med ditt nuvarande arbete eller ska du passa på och byta nu? Det samma gäller hälsa och träning? Det här är en väldigt bra tid för dig att genomföra förändringar som hjälper dig att nå ett optimalt välmående. Uranus som befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vänder retrograd på torsdag vilket sätter fokus på behovet att ordna upp sin ekonomi.

Venus skiftade över till Kräftans tecken och ditt romantiska 5:e hus. Det är en mjuk och sensuell position som ökar kreativiteten, skaparlusten och även lusten och förmågan att attrahera till sig det eller den man önskar. Härligt! Du kan få som du vill nu Fiskarna.