Horoskop – Vecka 30

Väduren 

Veckan börjar med hela fyra planeter som alla befinner sig i ditt superhärliga, kärleksfulla femte hus. Se fram en mot en månad som passar din vilda själ prefekt. Välkomna glädjen, kreativiteten i ditt liv. Den fräscha, positiva känsla som söndagens eldiga nymåne i Lejonet förde med sig klingar av först på tisdag. Använd dig gärna av det motiverande, inspirerande flödet för det här är ett superbra tillfälle att planera inför framtiden och sätta upp nya mål.. Det är i stunder som dessa som kärleken vaknar till liv och vill uttrycka sig. Säg hej till dina vänner, till sällskapslivet, fester och härlig samvaro. Nu vill universum att vi ska njuta och ha det bra tillsammans.

Oxen

Under helgen rumsterades det om rejält uppe i stjärnhimlen. Solen, Månen och Mars har nu flyttat in i Lejonets tecken där redan Merkurius och Norra Noden väntar och alla dessa trängs nu om utrymmet i ditt fjärde hus. Ja, det fjärde huset handlar ju om basen, om grunden, hemmet och familjen. Åh vad mysigt! Det handlar också om att ta hand om oss själva, och allt det där i livet som är viktigast för oss – själva vår bas.

Söndagen bjöd också på en supereldig och motiverande nymåne som jag hoppas fyller ditt hjärta med kärlek och mod och ditt sinne med inspiration och nya tankar. All den här eldiga energin snabbar på processer och ser till att det du väntat på förverkligas.

Tvillingarna

Astrologiskt har precis allt har hänt den här helgen Tvillingarna och mitt i detta virrvarr fanns du. Venus stod i opposition till Saturnus. Detta var slutklämmen på den utvecklingsprocess som drog igång i slutet av oktober 2016. Det har handlat om kärlek och relationer med också ditt förhållande till pengar och ditt egenvärde. Vad du värdesätter mest? Troligtvis har det hänt en hel del på den fronten. Samtidigt som det där pågick passade universum på att evakuera Kräftan och flytta in alla härliga planeter i Lejonet och ditt kommunikativa, glada tredje hus.  Det är dags för dig att kliva ut bland människorna och glittra och ta för dig av livet igen. Event, sociala happenings, prat och kommunikation är vad som vankas.

Kräftan

Söndagens pigga nymåne i Lejonet ändrade villkoren helt för dig så det är en helt ny värld du vaknar till idag. En rolig, eldig och sällskaplig sådan dessutom. Det är eldens element som råder nu och den finns inte en enda planet kvar i Kräftan. Nymånen är som alltid tid att sätta upp nya mål och som den föll i ditt 2:a hus kommer ovillkorligen lite allvarliga tankar som rör ägande, försörjning och pengar. Jag hoppas sannerligen att du tillhör de Kräftor som har lite semester kvar för äntligen går du in i lugnet. Ta ett djupt andetag och njut av stillheten. Kanske är det först nu som din kropp lyckas gå in riktigt djup vila och helande?

Lejonet

Wow! Söndagens stimulerande nymåne i ditt tecken var sannerligen en hyllning till eldens element och ditt tecken i synnerhet.

Nu tar en varm, utåtriktad och glädjerik tid vid. Härligt – för du tillbaka i matchen igen och den kommande månaden utgör den egentliga sommarlyckan för dig. När veckan börjar har vi hela 4 planeter + ödesnoden i Lejonet! Tillhör du dem som inte tycker att sommaren ännu gett dig allt du önskar i from av kärlek, glädje och rolig samvaro med andra? Well, det är nu allt det där händer – och för många av er är förändringarna enorma. Det kan vara allt ifrån att möta den rätta, finna sitt livskall eller andra livsavgörande beslut.

Jungfrun

Under den gångna helgen hände det massor på stjärnhimlen, spelplanen blev en annan och du möter nu livet med nya förutsättningar. Månen blev nyss ny i Lejonet och det är eldens element som styr vilket ökar både hettan och tempot i skeendena. På måndag står Saturnus och Venus mitt emot varandra vilket faktiskt ger ett skarpt läge. Vackra Venus vill mest bara njuta men Saturnus tvingar fram personlig utveckling och raka besked angående dina värderingar. Det kan röra sig om de människor du väljer att ha runt dig, relationer och din personliga utveckling. Var sann emot dig själv. Att rensa ut den eller det som du inte behöver är viktigt för att själv kunna växa. Pigga Merkurius kommer in i ditt tecken på onsdag. Härligt för han både hjälper din i tanken och kommunikationen. Du finner lösningar snabbt här.

Vågen

Din styrare Venus befinner sig på måndag mitt emot Saturnus vilket faktiskt är lite tufft.  I slutet av oktober 2016 var det första mötet mellan de två och nu har vi det andra här. Det är en cykel som fullbordas. Processen handlar om dina värderingar, vad du värdesätter och vill ha, om pengar och om egenvärde. Tänk efter vad som pågick då, vilka personer som kom in i ditt liv, vad som gjordes vid den tiden för nu aktiveras detta igen och nu bör du ha kommit till insikt om vad detta handlade om för dig.

Det kosmiska scenariot byttes i helgen och nu har vi inte mindre än fyra eldiga planeter som befinner sig i ditt utåtriktade 11:e hus. Wow. Det skapas helt nya förutsättningar nu du öppnar dig för nya influenser, personer och kontakter. Se fram emot en generös och rolig period.

Skorpionen

Nu lockas du, zodiakens mest privata person ut på banan igen och partydjuret inom dig kan vakna till liv.  Efter helgens motiverande nymåne har inte mindre än fyra härliga planeter loggat in i ditt offentliga 10:e hus och heta Lejonets tecken. Varma, generösa Leo bjuder på ett nytt socialt flöde som har saknats ett tag. Här finns glädje, kärlek och trevlig samvaro att vänta. Att din styrare Mars aktiveras sätter fart på livsandarna och får dig att vilja mer av allt. Dessutom vandrar Solen och Mars sida vid sida i en exakt konjunktion nu vilket är en sprakande energifusion och ett riktigt vitaminpiller som stimulerar, gör dig pigg och äventyrslysten.

Skytten

Åh, vilka härliga energier som den här veckan bär med sig Skytten! Hela 4 planeter har nu flyttat in eldiga Lejonet, i likaledes eldiga 9:onde hus! Massa hetta här helt tydlig. Det 9:e står för resor, internationella kontakter, upplevelser och medvetandehöjning mm. Du börjar känna att det är ditt game igen nu när livet utvecklar sig på ett sätt som du gillar att ha det. Nu känns livet positivt och roligt att leva. Är du tillbaka på jobbet kanske du redan sitter och funderar på hur du ska få möjlighet att ta dig iväg på en avstickare igen? På måndag bildar Venus och Saturnus en exakt opposition vilket ger en tankeställare. Du kommer att behöva fatta vuxna, seriösa beslut angående framtid och relationer. Kanske inte så kul men det är en del i en utvecklingsprocess du befunnit dig i bra länge redan.

Stenbocken

Du, bortskämda varelse har haft det rätt förspänt i minst en månads tid när alla vitala planeter befunnit sig i ditt 7:e hus, som står för relationer och kärlek. Den här helgen byttes det kosmiska scenariot helt och fokus har nu flyttat till eldens element och ditt passionerade 8:e hus som även representerar andras pengar, arv, sexualitet och psykologi. Att tala ut, att finna förtroende och tillit är viktigt nu. Det kan vara så att du och din partner kommer riktigt nära varandra nu för detta är hemligheternas kammare och här skrapas det inte på ytan. Oh! Det ser riktigt spännande ut för Solen och Mars, zodiakens hetaste, möts nu vilket bör förstås ger lust, vilja och handlingskraft.

Vattumannen

Tjohej Vattenbärare. Söndagens formidabla nymåne avtar så sakteliga på måndagen. Hela fyra planeter befinner sig nu i Lejonet – mitt emot dig och livet blir lekande och lätt igen. Solen och Mars, de två eldigaste kommer att befinna sig i ditt relationshus, det 7:e. Härifrån och en månad framåt har du en glädjerik och positiv period att vänta när du kommer att kunna känna dig riktig tillfreds och lycklig. Det är mycket nytt och spännande på agendan. Känn efter om du är till freds med hur livet utvecklat sig. Om du inte är helt tillfreds vet du ju var skon klämmer. Skjut inte upp till morgondagen det du kan fixa nu. Sköter du dina kort rätt så faller allt på plats under den kommande månaden. Ett förslag, erbjudande eller en romans kan förvandlas till en seriös satsning.

Fiskarna

Nu ändras livet lite hastigt och lustigt och ett helt nytt scenario har dukats fram. Det går inte att ”simma lugnt” och slacka på längre. Veckan börjar med att hela 4 planeter tagit sig in i ditt 6:e hus, arbetshuset som också påverkar dina dagliga rutiner och vanor!!

 Ja, det är eldens element och Lejonets tecken som råder och för din del Fiskarna gäller det att ta sig utanför sin comfort zone och ta för sig av livet på ett mer aktivt sätt. Merkurius flyttar in i Jungfrun på onsdag vilket hjälper dig oerhört i kommunikationen. Veckan är härlig och fylld av plötsliga chanser. Jobb, kärlek eller att presentera idéer. Ring, maila eller sms:a, vad som faller sig naturligt för dig. Det viktiga nu är att du talar ur ditt hjärta! Det här är verkligen en möjligheternas tid!