Horoskop – Vecka 28

Människor i Vladimirskoe, Ryssland sin firar den slaviska midsommaren

Väduren 

Veckan startar kaxigt och utmanade med en stark spänning mellan Solen och Pluto som kan vara känslomässigt tuff att hantera.  En fortsättning på helgens fullmåne kan man säga.  Trots sommar och sol tycks dina tankar ändå pendla mellan karriär och det privata. Det kliar i fingrarna på mången Vädur nu.  Du vill uppåt och framåt i livet, komma igång med dina planer, projekt eller annat. Pluto befinner sig i ditt karriärhus nämligen och Solen och din styrare Mars fortsätter färden igenom ditt 4:e hus (hem, familj).  Även en kraftkvinna som du behöver vila ibland. Försök hitta en bra balans mellan jobb, träning, hem & familj och dina egna behov. Inte sällan missar Väduren att tänka på sig själv. Till helgen befinner sig månen i ditt tecken vilket gör dig känsligare och mer öppen.

Oxen 

Kommunikation i alla dess former samt liv och rörelse är vad du kan förvänta dig nu. Det är en gynnsam tid för den som är sugen på äventyr och omväxling.  Passionerade Pluto befinner sig i ditt busiga nionde hus, mitt emot på andra sidan zodiaken i ditt tredje kommunikationshus står Solen och Mars.

Det är starkt, utmanade och spännande. I de bästa av världar är du på resande fot nu och får till dig intryck ifrån nya platser och människor. Den Oxe som blir kvar hemmavid bör ändå se till att komma ut och träffa folk, prata och roa sig. Samla dina själsfränder och systrar runt dig. Du behöver stimuli från andra och har så mycket du vill säga och dela med dig av som kommer ifrån djupet av ditt hjärta. En flirt kan utvecklas till något djupare om du är sugen på kärlek.

Tvillingarna 

Det är en galen värld där ute Tvillingarna och riktigt tuffa planettransiter som råder. Nu på måndag möts underjordens härskare Pluto med Solen i opposition, Mars bildar kvadratur Uranus och det är kort sagt; galen energi och det är svårt att säga hur det påverkar globalt. Det kan absolut bidra till jobbiga händelser men… positivt sett ger Pluto/Mars vibbarna spänning, äventyr, passion. Vi vill något nu och det är ett starkt motiverande flöde som påverkar. Intressant att notera är att Pluto befinner sig i ditt hemlighetsfulla 8:e hus. Ge dig ut i sommarnatten, glittra, mingla och njut av det fantastiska flödet du har runt dig. Vackra Venus i ditt 1:a hus stärker självkänslan och plockar fram det vackraste i dig. Oh, det är härliga dagar som väntar.. som gjorda för romantik och flirt. Din styrare Merkurius befinner sig samtidigt i härliga Lejonet i ditt kommunikationshus.

Kräftan

Vi hade en ovanligt kraftfull fullmåne i söndags och jag förmodar att du – månstyrda varelse kan ha känt av att skeendet ordentligt. Den skakiga energin finns fortfarande med oss under veckan eftersom Solen nu står i mitt emot passionerade Pluto på måndag, energin avtar  under tisdagen och sedan klingar det hela av så sakteliga. Du har dessvärre fortfarande Mars kvar i ditt tecken så den där 100% vilan kanske inte infinner sig riktigt än.

Vad du gör Kräftan så bör du vara försiktig i relationen till andra. Det kan finnas negativitet, avund och eventuell svartsjuka runt dig och låt dig inte lockas in andra människors låga energier. Mina bästa råd nu? Omge dig bara med trygga personer som du har kärleksfulla relationer till, vila och njut av sommaren.

Lejonet

Mysiga, pratglada Merkurius kom in på din planhalva för några dagar sedan. En sådan lättnad va? Nu får du kosmisk hjälp att reda ut dina tankar. Solen och Mars befinner sig i ditt mystiska 12:e hus och din själ vill inte alls vara med om det spända förhållandet som råder nu mellan planeterna. Din själ behöver mängder av ro och vila. Det är i tider som dessa som det är extra viktigt att vara uppmärksam på de ”tecken” som du får av universum. Eh, jag förstår att jag låter kryptisk men vad jag försöker beskriva är att ditt andliga jag behöver få ta plats. Du är ovanligt receptiv och drar till dig känslor och energier. Ditt ”synska jag” får en puff nu. Månknuten som är så förknippad med ödet och karma rör sig igenom ditt tecken nu. Om du vill skapa lite god karma och få några pluspoäng hos änglarna: Visa lite kärlek och uppskattning till en närstående som inte har det så lätt.

Jungfrun

Söndagens dramatiska fullmåne var komplex och för vissa även svårsmält. Den tuffa energin fortsätter in i veckan också i och med att Solen och Pluto möts i en utmanade opposition på måndag. Det här kan vara en känslig passage och den som tar illa vid sig av människors beteende och humör gör klokt i att iaktta största möjliga försiktighet i kontakten med andra. Ta inte något av det som händer och sker personligt. Fullmånen inföll i ditt kreativa, glada och även romantiska 5:e hus.

Oh! Det brukar ju tolkas som att det kan komma att hända saker i kärlekslivet nu! Är det här starten till en sommarromans? Det kan även vara så att skaparflödet kommer igång. Kanske kommer du igång med att blogga, fota, måla eller skriva nu – eller vad det nu må vara som är din grej. Ni Jungfrur är ju alltid så duktiga att arbeta med händerna.

Vågen

Helgens dramatiska fullmåne föll i ditt hemtrevliga 4:e hus samtidigt som Mars och Solen rasslar igenom ditt karriärhus – mitt emot underjordens härskare Pluto. Oj! Det är en tuff, konfliktfylld och knepig energi. Men Vågen, går du med tankar på arbete och framtid nu mitt i sommaren? Ja, horoskopet indikerar att det är viktigt för dig att komma till någon form av beslut i hur du ska göra framöver. Det här är inte rätt tid för avgöranden så förhasta dig inte. Solens opposition till Pluto skapar en friktion mellan dig och andra, på ont eller på gott. Energin är spänd och du kanske lite känsligare än annars. Men.. i stunder som dessa kan också känslorna lossna i kärlekslivet och detta vara ett välkommet ögonblick. Resor, flirt och kul väntar. Packa ner finklänning och dansskor om du ska resa!

Skorpionen 

Söndagens fullmåne måste ha triggat dig till max eftersom dina bägge styrare var huvudrollsinnehavare. Solen och Mars befinner sig i ditt äventyrslystna 9:e hus under veckan och samtidigt har kaxiga Pluto parkerat sig i ditt kommunikationshus. Därifrån bildar han opposition till Solen. Intressant position! Det blir dolda budskap, känslor och vibbar istället för ord som gäller. Den här spända energin sätter fokus på dina känslor och det är troligt att du ifrågasätter allt och alla nu – framförallt dig själv. Vad du än gör – dra inte för stora växlar av dina känslor nu för de kan spela dig ett spratt.

Kanske vill du helt enkelt bara uppleva något annat? Resor, andra kulturer, eller möten med människor med internationella intressen eller ifrån andra platser kan visa vara stimulerande ge dig mängder av kreativ inspiration.

Skytten 

Härliga Venus närvaro i horoskopet har börjat ge effekt på dig nu och mer av den varan väntas i veckan. Njut och ta för dig av alla fördelar. Hon kallas ju ”Lilla Lyckan” av en anledning! Kärlek, skönhet, charm och pengar är Venus domäner. På måndag är Solen i ditt finansiella åttonde hus och dessutom i opposition till Pluto. Oh, pengar igen! Det kan indikera ett behov av att se om lån och finansiering och kanske fundera över vilket är den bästa lösningen för dig och ekonomin. Det 8:e huset handlar ju om ”andras pengar” vilket kan röra arv eller banklån exempelvis. Dessutom kan 8:e handlar om drama! Det här är inte rätt tillfälle att tala ut med någon om känsliga ämnen oavsett vad det är du ser och upplever, och du kära Skytt kan ibland ha tendens att vara lite för uppriktig och rak.

Stenbocken

Hoppas att söndagens fullmåne var en positiv upplevelse för dig. Det var ”din” egen fullmåne som satte dig i första rummet – inte bara nu utan en hel månad framåt. Det här är en bra tid för dig att utvärdera 2017. Första halvlek har gått och det kan passa fint att smida planer inför hösten. (Man kan se ofta se ett samband mellan det som händer och sker nu och de processer som var på gång redan vid nymånen i Stenbocken 28/12 – 2016). Veckan inleds kaxigt med en opposition mellan Solen och Pluto vilket skapar spänning och i värsta fall friktion mellan dig och andra. Varning för gräl! Men.. energin behöver inte nödvändigtvis vara negativ. Ofta ökar attraktionen och förståelsen människor mellan och du kan uppleva en tid av djup närhet.

Att jag talar med dig om kärlek beror på att såväl Solen som Mars lyser upp ditt romantiska 7:e hus vilket sätter relationer i fokus.

Vattumannen 

Härligt lata och njutbara dagar väntar dig Vattenbärare den här veckan. Pluto och Solen möts i en exakt opposition under måndagen vilket skapar ett spänt läge mellan dig och övriga världen. Passa på att satsa på dig själv och din hälsa nu. Nu på sommaren är det lätt att öva in nyttiga vanor som du kan låt följa med dig sedan. Att se över kost och träning är förstås viktigt men horoskopet pekar också på behovet att ge dig själv ett andligt rum. Försök hitta en bra balans i dessa områden av livet. Att vackra Venus är i romantiska 5:e huset samtidigt som Merkurius befinner sig i relationshuset visar på att det kanske är dags för dig att tala utifrån ditt hjärta. Berätta för din vän hur du vill ha det och var rak och ärlig. Du kommer att få förståelse och lösningen är mycket närmare än vad man kunde ana – det är kärleken också.

Fiskarna 

Söndagens fullmåne inföll i ditt innovativa 11:e hus som handlar om det kollektiva, det kan vara internet, grupper eller folk.  Där står nu Pluto och utmanar – och i direkt opposition befinner sig Solen och Mars som nu, sida vid sida, rör sig upp igenom känslomässiga Kräftan i ditt skapande, kreativa 5:e hus. Mycket kan ske på relationsfronten nu. Är du singel kan det berömda mötet äga rum nu. Nu dras människor till dig som flugor till en sockerbit men.. var lite försiktig med nya kontakter. (Pluto är ju lite galen av sig och det är möjligt att du drar till dig jobbiga personer nu som kanske kan vara gränslösa.  Var beredd på motstånd (Pluto mitt emot Sol) och stå upp för dig själv.

Du är ovanligt känslomässig och gör klokt i att inte låta dig dras in i andra människors spel. Se vad som tillhör dig och vad som andra människor projicerar på dig.