Horoskop – Vecka 27

Astrologiska förutsägelser för tiden 3/7 – 9/7 2017

Vi befinner oss nu i den andra veckan av solens färd igenom Kräftans tecken och äntligen har Solen kommit till oss på riktigt!  Jag önskar er alla en UNDERBAR SOMMAR, en trevlig semester och vilsamma sköna dagar!

Astrologiska förutsägelser för vecka 27

Väduren 

Det rör på sig däruppe på Himlavalvet, vilket förstås skapar förändringar hos oss här nere på jorden. Det är så långtifrån den där kavlugna veckan som du kanske förväntat dig i juli. Att Venus träder in i Tvillingarna i ditt kommunikationshus ger en flirtig och rolig twist till det hela. Merkurius i sin tur, tar ett raskt skutt över till Lejonet och ditt eldiga 5:e hus. Åh, det kan vankas både djupa samtal om hjärtefrågor som att kreativa projekt drar igång. Solen, Månen, Mars och Pluto möts i en superhet fullmåne tidigt på söndagen. Det här ser lite jordskredslikande ut! Vet inte om det är passion, ilska eller bara lite vanligt Vädursdriv som kommer fram där. Din styrare Mars befinner sig i ett utsatt läge nu så du gör klokt i att inte pusha, inte gå in i konflikter.

Tänk, kära Vädur, vad klok du kommer att vara när alla strapatser är över.

Oxen 

Se fram emot en riktigt härlig sommarvecka Oxen med massor av mys och småprat med människor som du verkligen gillar. Solen och mars befinner sig i ditt kommunikativa tredje hus. Umgås, gå ut och dansa, bada eller ägna dig åt något annat du tycker mycket om. Att bjuda hem gamla vänner kan också vara härligt. Kärlek och kvalitetstid med dina närmaste passar och det är en jättehärlig vecka som väntar dig. Grönbete, ledighet och ditt personliga välbefinnande bör stå högst upp på din agenda nu. Även om vi aldrig vill att Venus ska lämna ditt tecken så är det ändå de hon gör den 5/7. Och handen på hjärtat – underbart är kort sägs det.  Venus närvaro skapare en viss hype runt dig och det kan också vara skönt nu att se henne röra sig vidare till Tvillingarna. Månen blir full i ditt äventyrliga nionde hus och det planer på en utlandsresa tar form.

Tvillingarna 

Nu vänder energierna och lyckan börjar nu äntligen lysa för dig igen när härliga Venus, kärleken gudinna träder in i Tvillingarna. Wow.. hon är ju förutom vacker, flirtig och förförisk även kallad den Lilla Lyckan. Förutom att trolla fram lite kärlek och se till att du kan få vila dina ögon på något vackert styr hon också över ekonomiska ting. Härligt! Nu kan lyckan bistå dig på alla möjliga fronter. Som om inte det vore nog så frigör sig din styrande planet från Kräftans nostalgi och skuttar glatt in i ditt kommunikativa tredje hus och Lejonets tecken. Det är en underbar, utåtriktad tid och alltigenom härlig vecka som väntas – kantad av trevliga möten och skratt. Den härliga energi som planeten sprider gör att du visar upp ditt vackraste jag och bra människor dras till dig.

På söndag blir månen full i ditt åttonde hus vilket för tanken till pengar och privatekonomi.

Kräftan

Jag hoppas verkligen att den gångna helgen har varit till belåtenhet – för den lite kaxiga Pluto/Mars energin släpper inte greppet om ditt liv ännu.  Tvärt om.. den kommer att intensifieras ända fram till på söndag när vi har en förlösande fullmåne i Stenbockens tecken.  Ja, om vi ska försöka se det från den positiva sidan är det inte dumt med en utrensning. Det kan vara helande säga allt det man innerst, inne går och bär på.  Ibland lockar dessa stjärnor fram lite åska och dunder människor emellan men det är dagar som dessa man verkligen lär ju känna varandra på djupet – eller hur? Att månen blir full i det sjunde huset gör att är den eviga frågan om kärlek och relationer som kommer upp på tapeten igen. Att både Pluto och Mars finns med i mixen leder till en lite överhettad mix som med fördel kan användas till tjusarkonster och erotik.

Lejonet

Det kan ha varit några märkliga dagar och nätter senaste tiden. Det är tjockt med planeter som tynger ditt andliga, drömska 12:e hus och visst påverkar det dina tankar, din intuition. En del har diffusa drömmar, medan andra upplever det mer som en hint eller en magkänsla. Det är ditt undermedvetna som talar till dig. Norra noden rör sig igenom ditt tecken och det är bara en tidfråga innan det händer saker som kommer att påverka ditt levnadsöde på ett positivt sätt och du kan förverkliga dina drömmar. På torsdag skiftar kommunikativa Merkurius över till Lejonets sfär. En sådan lättnad!  Härifrån blir det lättare att utrycka vad det är du tänker och känner. Söndagens fullmåne faller i ditt 6:e hus som rör arbete, dagliga vanor och hälsa. Den är av den eldiga och dramatiska sorten och känslorna är STORA.

Var försiktig så saker inte går överstyr och ord som aldrig bör uttalats blir sagda.

Jungfrun 

Det är en hel del förändring i luften. Din styrare Merkurius skiftar över till eldiga Lejonet på onsdag vilket påverkar din intuition och hjälper dig att uttrycka det innersta. Nu har både Kiron och Neptunus vänt retrograd och backar nu igenom ditt sjunde hus. Som alltid vid retrograder så erbjuds vi ytterligare en chans att bearbeta och till fullo förstå. Här sker det i ditt 7:e relationshus så det är troligen ditt relationskarma som är uppe på tapeten för granskning och helande. Fullmånen den 9/7 är extrem – den innehåller både Mars och Pluto och den är för med sig jordskredslikande känslor och har igångsättande effekt – i ditt sexiga 5:e hus dessutom. Wow! Är det din passion eller din kreativitet du vill uttrycka?

Vågen 

Din styrande gudinna Venus vandrar in i ditt mäktiga 9:e hus som styr såväl resor, internationella kontakter som kultur och medvetandehöjning. Härligt att lyckans planet vald just den här positionen denna juli. Om du tillhör dem som ska ge sig ut på en resa är Venus position en välsignelse. Annars kan det vara kul att flirta runt bara. Det är en glad och lekfull känsla närvarande här. Du som är född i ett kardinalt tecken bör ha känt av spänningarna mellan Pluto och Mars som funnits med där redan förra veckan och exakt i linje nu i helgen. Dessa kraftfulla vibbar påverkar ditt 10:e och fjärde hus i allra högsta grad – och det är långtifrån klart än. Energin blir alltmer förtätad och intensiv fram till den förlösande fullmånen i Stenbocken som infaller i ditt 4:e hus.

Skorpionen 

För dig kära Skorpion, är mötet mellan dina bägge styrande planeter Mars och Pluto ingenting du bävar för, men förstås; ingen går oberörd ur en sådan här period.

Vinna eller försvinna, sant eller falskt, älskar eller älskar inte – det är lite den typen av frågor som far igenom ditt huvud nu. Härligt nog kommer Venus nya lättsamma läge i ditt erotiska 8:e hus lätta upp stämningen en hel del. Detta är en väldigt gynnsam period för dig känslomässigt flödet som uppstår känns som bomull för din själ. Söndagens fullmåne, som infaller i Stenbockens tecken och i ditt 3:e hus. Eftersom den inbegriper både Mars och Pluto är den extrem och ingen går helt opåverkad ur en sådan process. Fullmånen den 9/7 aktiverar skeenden och saker ställs på sin spets och tydliggörs. Det tvingar fram ett avgörande och situationer som bara rullat på kan komma att kännas outhärdliga. Tänk på dina motiv och vilket resultat det är du vill uppnå innan du agerar.

Skytten 

Veckan inleds känsligt och kanske även känslosamt när den tilltagande månen rör sig igenom ditt tecken under måndag och tisdag. Det är så roligt att få meddela att Venus, kärlekens och lyckans gudinna anländer till ditt romantiska 7:e hus på onsdag. Till och med den allra mest frihetsälskande Skytt kan få lust att uppleva tvåsamhet och närhet nu. Men.. mitt i härligheten och sommaridyllen så har vi också en ganska dramatisk, eventuellt också passionerad fullmåne att ta hänsyn till. För var dag nu så byggs energin upp, och alla känslor blir stora. Tidigt på söndag morgon kommer förlösningen – själva fullmånen som infaller i Stenbocken och i ditt andra hus. Solen och Mars befinner sig i det heta 8:e huset och allt ser ut som att du får en sommarromans.

Stenbocken

Det är tjockt med planeter i det 7:e huset som symboliserar dina nära relationer. Det kan har varit starka känslor i rörelse och processen började redan i förra veckan. (Mars som är i Kräftan står precis mitt emot Pluto som sedan länge befinner sig i Stenbocken).

Det här kan vara det absolut bästa tiden för att finna kärlek eller kanske en tillfällig fling. Det är jättestarka energier som rör sig här och vi har en tilltagande måne – vilket innebär att energin byggs upp – dag för dag ända fram till söndagsmorgon när månen blir full. Själva fullmåneögonblicket är kulmen av det hela/förlösningen men det tar ju förstås flera dagar innan processen är över. Mars och Pluto kommer att vara totalt involverade i den superheta fullmånen som infaller i ditt tecken i ditt första hus och detta är verkligen ”din” fullmåne.

Vattumannen 

Det är en rolig vecka som ligger framför dig Vattenbärare. Mysigt för dig är förstås det faktum att Venus lämnar Oxen och träder in i flirtiga Tvillingarna och i ditt kreativa 5:e hus som även kan bjuda allt från romantik mm. Det skapas en lite snacksalig och kul stämning av det som du gillar. Den där pratiga grundkänslan ökar förstås ytterligare genom att Merkurius tar ett glatt hopp över till Lejonet. Härligt! Det påverkar dina intellektuelle processer positivt och du får mycket ut av att läsa, utmana ditt intellekt och diskutera. Fullmånen i Stenbocken 9/7 tillhör den hetare sorten och kan faktiskt även vara påfrestande eftersom Pluto och Mars är med och ställer saker på sin spets. Det kommer liksom inte gå att bara sopa saker under mattan och hålla god min – din vana trogen.

Fiskarna

1/7 vände helingmästaren Kiron retrograd och strax innan vände outgrunliga Neptunus sin bana och nu flyter dessa båda andliga giganter nedströms igen – för att än en gång aktivera våra gamla sår, karmiska läxor och gå igenom det som du precis trodde att du hade löst. Lång näsa Fiskarna, utveckling sker stegvis och det kan behövas en omgång till, lite repetition innan vi kan integrera våra livsläxor.

Härligt att notera är Venus nya läge i Tvillingarna. Där är hon lättillgänglig och härlig för dig och kan sprinkla lite kärleksljus åt ditt håll. Söndagens superdramatiska fullmåne i Stenbocken infaller i ditt utåtriktade 11:e hus som för tankarna till samröre med grupper och likande. Det är ju skönt Fiskarna att du inte har den här Pluto/Marsinspirerande fullmånen på något personligare ställe. Man kan säga att du kom lite lindrigare undan. Sättet att ta sig igenom fullmånen är att andas ut problemen och andas in sommaren, glädjen och kärleken.