Postkodlotteriet

Subtopia - Postkodslotteriet
Nu är mitt lystmäte på kändisar, sus och dus mättat för ett tag framöver. Ikväll deltog jag i Postkodslotteriets oerhört påkostade och coola sommarfest ute på Subtopia där jag jobbade som astrolog och spådam.

Jag gjorde ögonblickshoroskop och spådde folk med tarot på löpande band. ☀️🕉🌛♈️

Det var verkligen en högintensiv och spännande kväll med många minnesvärda möten.

Det är roligt att komma ut på event, få spöka ut sig och ha kul. Så här ovan i bild ser ni ett av mina alteregon ”Spådamen” och nedan mitt tält som jag dekorerat själv i orientalisk tappning och var rätt stolt över resultatet. Dessvärre ser färgerna väldigt konstiga ut på bilden pga alla kulörta lyktor och svarta tygväggar. Ni får tro mig när jag säger att det var vackert färgkoordinerat och gick i blått och grönt.

Postkodstältet

    1. Hej Li! Oj, jag känner att du är besviken på mig! Jag gör så gott jag kan med detta och försöker fördela mina gracer efter bästa förmåga. Jag var sen med förra veckans veckohoroskop därför att jag var på en astrologikonferens i Norge. Men – å andra sidan hade jag publicerat 8 andra uppdateringar den veckan vilket jag tycker är jättemycket. Astrologin är inte bara ett jobb för mig – utan en livsstil. Att ständigt läsa nya böcker, vidareutbilda mig, ta in nya influenser och utvecklas anser jag vara ett måste. Jag gör det för mig själv och för er läsare och mina astrologikunder. Jag är alltså inte bara skribent utan jobbar också heltid med att ge konsultationer till privatpersoner. Juni är den stressigaste månaden på hela året – när många företag har sommarfester och avslutningar. Dessutom är det ju samtidigt nu som alla möhippor äger rum så jag jobbar för högtryck med mitt företagande. Det är vad som hände. Hoppas att du inte tappar sugen med mig trots mina tillkortakommanden. Med vänlig hälsning Margareta

  1. Ok, tack för ditt svar. Man har blivit bortskämd och behöver vägledning. Bra att du informerar om juni månad för företagare. Hoppas det lugnar ned sig. Häls Li

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..