Horoskop – Vecka 24

Astrologiska förutsägelser för tiden  12/6 – 18/6 2017

Väduren

Din styrare Mars har numera en rätt komplicerad tillvaro i Kräftan där han inte riktigt kommer till sin rätt – men det betyder ju inte att han inte kämpar på ändå. Han skickar motiverande strålar åt ditt håll. Jupiters bana vände nyligen rätt och det är dags för dig att åter ta tag i drömmar och planer om utveckling och framtid. Tillhör du en av de många Vädurar som redan är eller vill bli egna företagare? Solen och Merkurius befinner sig i ditt tredje hus och hm.. det är som att jag kan sniffa till mig till behovet och lusten att vidareutveckla sig inom sociala media. Kanske har du till och med bestämt dig för en utbildning till hösten? Det är en jättefin vecka du har framför dig.

Oxen 

Det är en så härlig vecka du har framför dig nu. Din styrare Venus, Lilla Lyckan, som äntligen tagit sin självklara plats i ditt tecken vill till varje pris få dig att njuta, älska, glittra och vältra dig i lyx.

Var lite juste emot dig själv nu och samarbeta med Venus så garanterar jag att du blir en lycklig kvinna.Dessutom vände Jupiters (Stora Lyckan) sin bana rätt nyligen och du har ett pangläge Oxen nu när dessa två samverkar. Det är i stunder som dessa som man agnar sina krokar och lägger ut dem så att livet har någonting att nappa på. Solen befinner sig i ditt 2:a hus så här kan såväl pengar som kärlek flöda in till dig.

Tvillingarna 

Solen och Merkurius gör gemensam sak igenom ditt första hus och det är en spännande tid för dig när allt går lekande och lätt och du får som du vill i det mesta. Kommunikation, lek och flirt är sådant som förgyller dina dagar. På torsdag befinner sig Solen opposition Saturns vilket skapar lite realistiska men ändå riktigt skarpa tankar om framtiden och hjälper dig att fatta beslut. Det är en superbra tid för personlig utveckling och en tid när det är gynnsamt att söka jobb och planera. De rörliga kvaliteterna i dig ger dig förmågan att hänga med, utvecklas och omskapa dig själv precis som du själv vill och önskar.

Kräftan 

Kaxiga Mars befinner sig i ditt tecken vilket i är en position som många bävar inför eftersom han driver upp tempot, ser till att saker blir gjorda och bangar i princip inte för något – inte konflikter heller. Eh.. det där är ju så långt ifrån dig Kräftan som det går att komma! Men, om vi ska försöka tänka positivt om detta så finns det bra poäng med Mars närvaro. Det är nu du hittar den lilla bitchen inom dig, säger vad du tycker, sätter gränser och visar folk var skåpet ska stå. Cool! Fysiska Mars vänder blicken mot kroppen och det passar fint att ta ett nappatag med hälsa, träning och välmående.

Sex och attraktion är också Mars domäner så bli inte förvånad om en hunk dyker upp där någonstans inom synhåll.

Lejonet 

Solen och Merkurius har varit retrograd kamperar i ditt grupporienterade 11:e hus det är mycket olika människor som surrar runt dig. På torsdag möter Solen upp med Saturnus och kanske är det bra att skåda dina bekanta i sömmarna och se om de verkligen är så lojala som de ger sig ut för. Du vet ju att du är generös och inkluderande till din natur. Saturnus närvaro ger dig möjligheten att se klart och realistiskt på situationer runt dig – i jobb och privatliv. På fredag kommer andliga Neptunus att påbörja sin årliga, fem månader långa retrograd i Fiskarna och ditt åttonde hus. Det här kan vara en tid när du söker i ditt inre och kan vara attraherad till det andliga och mystiska i livet. Kanske påbörjar du en inre själsresa och letar efter din egen inre sanning nu.

Jungfrun 

Solen och Merkurius tuffar på igenom ditt karriärshus – det 10:e. Det är väl hälften pliktkänsla och resten envishet och vilja som får dig att oförtröttligt tuffa på framåt och uppåt. Ambitionen att nå toppen tycks det verkligen inte vara något fel på alls. På torsdag möter Solen upp med Saturnus och det kan leda till ett lite bistert möte och ett uppvaknande! Vad är det jag håller på med? Vem vinner på att jag sliter ut mig på det här företaget? Det är den typen av frågor som kan korsa ditt vackra huvud och ge dig en tankeställare eller två. Tänk om?? Vad du ska göra vet du förstås bäst själv – men det som sker är en indikator. På fredag kommer Neptunus årliga, fem månader långa retrograd att dra igång. Nu kommer drömmen om den perfekta kärleken att aktiveras igen och det kan leda till ett ifrågasättande av dina relationer.

Det kan vara intressant för dig att kolla om det finns en balans i givandet och tagandet mellan dig och din partner.

Vågen 

Din styrande planet Venus har nu hunnit in i ditt åttonde hus vilket är en riktigt härlig och sensuell placering. Härligt! Hos mången Våg tänds nu hoppet om att finna romantik och passion och visst.. Vågar du så kommer möjligheterna inte att saknas. Hoppas att du kände att det var något som släppte när Jupiters bana vände rätt i fredags. Nu fortsätter Mirakelplaneten sin färd igenom ditt första hus där han ständigt finns där med en hjälpande hand för att pusha, stötta och guida dit till personlig utveckling, lycka och glädje. Solen rör sig igenom ditt äventyrliga nionde hus och det är troligt att lusten att resa och uppleva brinner starkt inom dig.

Skorpionen 

Natten till måndag möttes Pluto och Månen vilket satte tonen för veckans horoskop. Det finns ett genomgående hett Skorpion-passion-relationstema över hela ditt horoskop den här veckan som jag tror att du kommer att trivas med till fullo. Solen och Merkurius befinner sig rör sig igenom ditt mystiska åttonde hus som associeras med ditt stjärntecken och därför brukar kallas ”Hemligheternas Kammare”. Passion, mystik, attraktion är ord som beskriver det komplexa i din natur. Venus kärlekens planet vandrar samtidigt igenom kärlekens hus, det 7:e.  Som om inte det vore nog så vänder illusionernas och drömmarnas planet retrograd i ditt passionerade 5:e hus. Oh.. Mitt tips till dig här är att titta på det som är konkret och på riktigt och inte försvinna in i fantasins land när det gäller kärleken.

Skytten 

Solen och Merkurius bränner igenom ditt relationshus nu Skytten så det ser ut som det är kärlek på menyn till både lunch och middag. Saturnus bildar en intressant opposition till Solen på torsdag vilket tillfälligt plockar ner den som hamnat på ett kärleksmoln att se verkligheten i ansiktet.

Det är jätteviktigt att du din partner möter dig dialogen för det är en massa känslor och ord som måste ut och bearbetas. Du är väldigt nära din innersta sanning nu så om du inte har en partner vid din sida hoppas jag att du söker upp en terapeut eller en god vän. På fredag vänder Neptunus retrograd i ditt fjärde hus. Det är en 5 månader lång vistelse som riktar tanken tillbaka mot det förflutna och till barndom och familj.

Stenbocken 

Veckan börjar rätt kaxigt med ett möte mellan Månen och Pluto som färgar din måndag. Över Stockholm i alla fall manifesterade Uranus sin kraft genom ett riktigt hejdundrande åskregn just när månen gick kvadratur. Resten av veckan blir heller inte helt kav lugn eftersom Mars befinner sig mitt emot allt som är du. Han kan vara pockande och provokativ till sin natur och du flitiga Stenbock kan ha väldigt mycket att stå i dessa dagar för Solen rör sig upp igenom ditt arbetsamma sjätte hus. Försök att fördela arbetsuppgifterna så att inte allt ansvar hamnar på dig i vanlig ordning. Hälsa, träning och att få lite behaglig egen tid också med familj och vänner är sådant som kanske inte får hösta prio när det ser ut såhär i horoskopet. Det är viktigt att du inte tappar bort dig själv och sätter dig själv i första rummet.

Vattumannen

Solen har bara en vecka kvar i luftiga Tvillingarna så passa att ta för dig av livet för det här är precis den storts energi som gör att du kommer till din rätt både privat och yrkesmässigt. Du går emot en jättefin period för det är idel härliga transiter som präglar din vecka.  Mysiga, sensuella Venus lyser upp ditt hemkära 4:e hus samtidigt som Solen och Merkurius rör sig igenom ditt passionerade 5:e.

Det ser ut som vänskap, harmoniska relationer, kärlek och passion kommer i fokus. På fredag vänder den andliga Neptunus sin bana vilket gör att du andligen vänder uppmärksamheten inåt och blir känsligare. Håll dig till din egen sanning, lyssna mindre till andra och var din egen guru.

Fiskarna 

Det är full fart framåt som gäller i ditt liv nu Fiskarna när Solen och Merkurius gör gemensam sak igenom ditt hemkära fjärde hus. Dessvärre skapas en opposition till Saturnus som sedan flera år tillbaka huserat i ditt 10:e hus och som sett till att du ständigt måste hålla ett vaksamt öga öppet på livsmål, karriär och ekonomi. Phu! Det är inte riktigt din stil att bära så mycket ansvar. Till helgen blir lugnare och skönare runt dig igen och harmoni och glädje. På fredag vänder din styrare Neptunus sin bana för sin årliga fem månader långa retrograda period.  Det är en ganska skön process eftersom den hjälper dig med det andliga flödet i ditt liv. Processen kan förstås bilda en skön förvirring men den bromsar in stressen och du kommer att känna dig vilsamt lycklig och avstressad.