Horoskop – Vecka 23

Astrologiska förutsägelser för 5/6 – 11/6 2017

Väduren

Du har ju som alltid siktet inriktat på framtiden och det finns ju bara en bra hastighet för dig – full speed. Mars, din kosmiske pilot ändrade under söndagen position och lösgjorde sig ifrån dämpade läge som han befunnit sig i en tid. Nu har Mars swishat in i Kräftan och ditt 4:e hus (hemmet).

Nu kommer energin och glädjen tillbaka – och kanske i sådana mängder att du förutom allt annat också  mäktar med att sommarpynta hus och hem.

Som om inte det vore nog har vi en sprudlande fullmåne i Skytten att vänta som landar i ditt äventyrliga 9:e hus och får dig att väva drömmar om fjärran länder.  Den livar sannerligen upp veckan. När Månen blir full står den ju såklart mitt emot i ditt kommunikativa 3:e hus finns Merkurius och Solen. Det ser ut att bli många glada skratt och roliga stunder framöver.

Oxen

Du kära Oxe har sannerligen fått vänta på din sensuella Gudinna i år. I hela fem månader blev hon uppehållen i Väduren men nu så kommer hon rosenskimrande och löftesrik in i ditt liv igen och erbjuder en månad fylld av romantik, skönhet och sinnliga upplevelser.

Ja, hon kallas ju Lilla Lyckan men skänker trots namnet stora fördelar – attraktion, tur och lycka. Kärlekslivet kan få ett uppsving och det här är den bästa influensen som du har haft under senaste året. Se till att använda energin till max.. Dansa, lek och njut av livet och kärleken.

Fredagens eldiga fullmåne i Skytten landar hett nog i ditt passionerade 8:e hus.. Hm.. det ser ut som det drar ihop sig fin för dig nu. Glöm förresten inte bort den ekonomiska koppling som uppstår nu eftersom både det 8:onde och 2:a huset + Venus  är förknippat med ett bra ekonomiskt flöde och tur i affärer.

Tvillingarna 

Grattis på födelsedagen Tvillingarna. Solen har nu hunnit halvvägs igenom ditt stjärntecken och ditt första hus. Ditt självförtroende stiger i höjden och du hamnar i rampljuset och har några roliga veckor framför dig. Den 7/6 kommer äntligen din styrande planet  – den magnifika Merkurius in i tecknet. Sin vana trogen ser han till att det händer massor med kul runt dig i en månad framöver.  Tjoho! Lite liv i luckan, fina möten, skämt och skoj med vänner utlovas.

Ditt romantiska sjunde hus lyses av fredagens eldiga fullmåne i Skytten. Det kan vara så att du och din partner (i kärlek eller affärsliv) nu står inför beslut ni måste ta. Passion, heta känslor och en riktigt härlig helg utlovas.

Vissa av er kanske känner att det blivit för mycket med all denna tvåsamhet och känner att den nuvarande relationen har passerat sitt bäst före datum och kanske hellre vi satsa på att vara fria agenter.

Kräftan 

Tjoho! Heta Mars dundrade under söndagen in i Kräftan och ditt första hus och där kommer han att befinna sig i ända fram till den 20/7. Under den här tiden ökar självkänslan och det tänds ett jävlar anamma i dig.

Nu kan du ta stora kliv i utvecklingen och göra framsteg. Härliga Jupiter befinner sig i ditt 4:e hus (som handlar om ditt hem) vänder direkt på fredag vilket är så positivt. Nu lossnar det och vi kan se framtiden an med tillförsikt.

Den som funderar på att köpa/sälja lägenhet eller hus kan ha turen med sig i ryggen nu. En lite varning kanske är på sin plats att utfärda – för Mars kan skapa friktion och i värsta fall konflikter.

Månen blir full i ditt sjätte hus (hälsa och arbete). Dessvärre kan en väldig massa jobb kommat att läggas på dig. Alla tycks vara i skriande behov av just dina arbetsinsatser. Det är inte lätt för dig att sätta gränser men ta Marskraften till hjälp och säg nej om det blir för mycket. Gränssättning är viktigt.

Lejonet 

Se fram emot en härlig vecka när det lossnar på många fronter i ditt liv. Venus träder nu in i ditt 10:e karriärhus och hjälper dig att vara stjärnan på din arbetsplats. Kul! Det passar fint att charma alla och samtidigt vänligt men bestämt visa var skåpet ska stå lagom innan semestern. Solen och Merkurius färdas genom ditt 11:e hus och är till god hjälp i kommunikationen med andra. Det 11:e huset handlar om grupper, teamwork, marknadsföring och liknande. Universum skänker en hjälpande hand i alla kontakter med andra. Fredagens fullmåne infaller i eldiga Skytten och ditt passionerade 5:e hus. Wow.. Det där får oss att tänka att Tigern i dig vaknar och kanske är det dags för dig att väcka passionen till liv igen?  Det kan vara bra idé att vidga sina cirklar och se vad som händer kring dig. Det skulle inte förvåna om kärleken flammar upp i ditt liv.

Jungfrun 

Det är en väldigt rolig vecka som ligger framför dig.

Att sensuella Venus har glidit in i Oxens sfär där hon hör hemma påverkar även dig på ett gynnsamt sätt. Det blidas en fin, jordnära trigon som plockar fram det allra vackraste hos dig. Jupiter som varit retrograd i flera månader nu vänder direkt och går framlänges igen från och med fredag! Hurra – vad roligt! Nu går utvecklingen framåt igen och den tröga känsla som hindrat oss är ett minne blott.

Fredagens heta fullmåne i eldiga Skytten faller rakt in i ditt 4:e (hemmet). Samtidigt som Solen och Merkurius (din styrare) befinner sig i ditt karriärhus och du blir motiverad, inspirerad och kanske även headhuntad till ett nytt jobb eller projekt. Hepp! Bli nu inte så himla tacksam och smickrad för att du får lite uppmärksamhet att du kastar dig huvudstupa in i något som du inte har tänkt igenom först. Men förstås.. visst kan det vara bra förslag – så under rätt villkor finns det inget hinder att inte tacka ja.

Vågen 

Din magiska, magnetiska styrare Venus vandrar nu in i Oxens sfär – äntligen! Där hör hon hemma och den positionen gynnar naturligtvis även dig Vågen. Härligt för det här får kärleken att flöda och du attraherar till dig bra människor och gynnsamma situationer nu.

En annan välkommen nyhet är att Jupiter som befinner sig i ditt tecken – vänder direkt och härifrån Vågen, så påbörjas Jupiters färd igenom tecknets andra halva. Detta kommer att ge så fin utdelning. Ansök, flirta, lägg ut krokar så att Lyckan har någonting att nappa på. Det här är en underbar tid för självförverkligande. Energin håller i sig fram till den 10/10.

Den kommande veckan dominerar Skytt/Tvilingtemat eftersom den eldiga fullmånen infaller i ditt 9:e hus och du lockas till nya utmaningar, jaktmarker och känner dig redo för att utforska världen.

Skorpionen 

Mars, din klassiska styrare, har precis hunnit in i vattentecknet Kräftan och därifrån utgör han en gynnsam trigon till allt som är du. Det är bra för den närvaron vrider upp takten på händelseförloppet och nu kan drömmar materialisera sig.

Tror du på att det finns något sådant som en ”perfekt match” för dig? Tvillingsjälen, den andra halvan – vad du nu kallar det kan faktiskt komma in i ditt liv nu när Venus vandrar in i ditt sjunde hus på tisdag.  Detta med attraktion och förälskelse kan komma in ditt liv vid den här tiden och kanske kommer du att falla pladask och får glädjen att uppleva himlastormande känslor igen. Härligt att kärlekslivet får en välkommen puff.  Du som är en fri agent kanske möter en alldeles speciell person emedan ni som är tillsammans kanske fördjupar relationen.

Månen blir full i ditt ekonomiska 2:a hus vilket indikerar att det är dags för dig att bringa ordning och reda i din ekonomi. Pengar är ju ett laddat ämne så visst – det kan vara svårt att ta det snacket. Underbara Jupiter – vår mirakelgörare – vänder direkt på fredag! Toppen! Det gynnar verkligen alla former av avtal och vissa av er kommer att behöva sätta sig vid förhandlingsbordet och diskutera fram till bättre villkor.

Skytten

De stora energivändningar som sker på himlavalvet erbjuder en stor lättnad och den bästa tid du har haft på länge. Äntligen vänder vindarna och du får lite  flyt i livet. Din styrare Jupiter som varit retrograd i flera månader vänder direkt från och med fredag! Åh, det är en sådan lättnad att allt kan ta fart och utvecklas åt det håll som det är menat!

Att månen blir full i ditt tecken och ditt första hus utgör ditt personliga ”nyår” eftersom bara sker en gång per år.  Det innebär att en ny årscykel startar för dig och det som sker nu påverkar utvecklingen fram till nymånen i Skytten om ett halvår.

Din vecka kommer att vara allt annat än känslomässigt neutral. Fredagens fullmåne överskuggar allt, känslorna är stora åt antingen det ena eller det andra hållet.

För vissa av er så kommer lusten att få vara fri som en fågel att vara den största medan den andra gruppen väljer att hänge sig åt passion och förälskelse. Även den eviga SingelSkytten kan känna sig frestad att ändra civilstånd nu. Merkurius har skiftar över till Tvillingarna och Venus går in i Oxen nu! Båda placeringarna är starka eftersom planeterna befinner sig i de tecken de styr.

Stenbocken 

Nu kära Stenbock erbjuder universum en total energimässig helomvändning. Kaxiga Mars har intagit ditt romantiska sjunde hus där han pockar han på din uppmärksamhet. Mars är igångsättande, het och passionerad och kan även vara ganska krävande av sig..

Detta sker samtidigt som supersensuella, jordnära Venus precis trätt in i Oxen och ditt heta 5:e hus! Wow.. Vad sägs om att lägga allvaret åt sidan och träda in i en lättsam, lekande och glad roll? Romantiken lär flöda runt dig och människor dras till dig som till en magnet.

Visst, Venus kan också handla om kreativitet, dans, musik, teater och scenen så de som har ett skapande yrke kan få ett välkommet uppsving, kanske bli fotograferad på en röd matta eller delta i något stort sammanhang.bSolen och Merkurius tågar nu igenom ditt sjätte hus (arbete, hälsa och välbefinnande) så det är en utmärkt tid för dessa frågor.

Fredagens fullmåne kommer att infalla i ditt drömska 12:e hus och för dig kan andlig utveckling och upplevelser komma till dig nu.

Vattumannen 

Det är en hel del nytt som erbjuds i horoskopet och hela ditt väsen kommer att ryckas med i den nya positiva skeendena.

Vackra Venus vandrar på tisdag in i ditt fjärde hus med sina sensuella, jordnära energier vill hon grunda dig, få dig att slå ner på takten kanske och njuta av livet, fägringen och sommaren. Om du har möjlighet att ta det lite lugnare och stilla ditt sociala väsen är det en god investering i välmående och hälsa.

Solen och Merkurius gör gemensam sak i ditt 5:e hus och nu frodas kreativiteten, glädjen till det sociala livet och allt som är roligt! Det är får dig att stortrivas.

Härliga Jupiter som befinner sig i ditt äventyrliga 9:e hus, vänder direkt på fredag! Han öppnar dina sinnen emot nya horisonter, gärna främmande länder, människor och medvetandehöjning. Härligt! Nu kan resor, studier och nya kontakter ha stor betydelse för utvecklingen.

Årets enda fullmåne i Skytten faller i ditt 11:e hus som faktiskt råkar vibrera med Vattumannen och vara det hus som handlar om kontakter med allmänheten eller stora grupper. Det kan röra politik, åsikter, mediavärlden eller sociala media mm. Det här är så bra för den som söker arbeta för en gemensam sak eller i grupp.

Fiskarna 

Se fram emot en riktigt produktiv och konstruktiv period Fiskarna. Det är så mycket kul som sätter igång runt dig och jag anar att det fullkomligen bubblar inom dig av framtidshopp och glädje.

Underbara Jupiter får en framträdande roll den här fullmånen eftersom den ligger konjunkt ascendenten precis när  fullmånen inträffar + att Jupiter vänder direkt samma dag som fullmånen äger rum, den 9:e och till det har vi förstås det uppenbara; Månen blir full i Skyttens tecken och i ditt 10:e karriärhus. Wow! Nu får du kosmisk hjälp på traven att bygga ditt varumärke, bli sedd och få ut ditt namn och det är ett riktigt bra flöde runt dig. Vid fullmånen skapas ett T-kors på himlavalet som länkar Solen, Neptunus och Månen samman och din intuition och andliga utveckling får en skjuts framåt som heter duga.

Det är bra för dig att öva dig i tydlighet, att tydligt visa vad du vill och uttala dina önskningar. Du kommer längre den här veckan än du har gjort under de senaste månaderna. Fokusera och kör bara. Ja, självklart är det också en bra tid för att hålla sig framme yrkesmässigt – typ lägga ut krokar, förfrågningar och ansökningar.