Jupiter vänder direkt!

Kärt barn har många namn och för Den stora Välgöraren, Lyckans Planet finns hur många namn som helst – för vi älskar honom!

Ja, vi är många som tyckt att livet varit lite tradigt och kanske inte riktigt gett det vi önskat under de senaste månaderna. Orsaken till det är förstås dessa ständigt återkommande perioder när planeterna går retrograd – dvs backar.

Jupiter befinner sig i Vågens tecken mellan den 9/9 2016 – 10/10 2017 – men har backat sedan 6/2 och vänder direkt och går framåt igen från den 9/6. Hurra! Jag är så glad att  är för att få berätta detta.

Nu drar universum ut TRÖGHETSPROPPEN och vi kan börja leva i framtiden och utvecklas igen.

Gott Folk! Härifrån anmanar jag er alla att sätta era planer och drömmar i verket! Res, ansök till jobb och utbildningar, skriv synopsis, spåna fram en ny business idé eller vad än det är som era hjärtan längtar efter. Allt funkar nu!

Jupiter uppträder även ofta som Storken och finns ofta med i horoskopet när ett litet barn blir till.  Men man måste ju göra sin del av jobbet själv förstås, men Jupitertransiter visar när det är funkar.

Expansion, tur, ett gynnsamt flöde och medvetandehöjning är vad som skapas i Jupiters farvatten. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar, blir bättre. Andlig och personlig utveckling är också Jupiters sfär.

Jupiter är synonym med Ganesha i den indiska läran och är Gurun – läraren, globetrottern som visar vägen och hjälper oss att öka vår förståelse mellan de olika folken, trosuppfattningar och människor.

Jupiter är utvecklingen, expansionen och lyckan befinner sig i kardinala lufttecknet Vågen, känner han sig nöjd för det är mycket hos Vågen som faller i god jord eftersom Jupiter är förenat med Lag och Vågen ständigt söker efter rättvisa och balans. Det här är en gynnsam position som alla på hela jorden kommer att kunna dra nytta av.

Vågen är styrt av Venus och idealen är kärlek, frid, fred, jämlikhet, balans mellan människor, kärlek på jorden. Vågen är en mästare med ord, att förhandla, medla och få oss att se att vi alla är en.