Horoskop – Vecka 22

Veckohoroskop – Vecka 22

Astrologiska förutsägelser för 29/5 – 4/6 2017

Väduren

Nu på måndag befinner sig Saturnus och Mars i en direkt opposition vilket inte är det roligaste. Om vi ska se det från den positiva sidan kan det hjälpa Väduren att ”skärpa till sig” om det nu är det du behöver. Du blir lite mer målfokuserad men är samtidigt prövande. Bra tid att beta av arbets-uppgifter på.

På torsdag lättar dimmorna Venus intar en lyckosam trigon till Saturnus. Phu!  Vackra Venus som förgyllt din tillvaro i många månader gör nu sitt sista svep igenom Vädurens sista dekad (sista 10 graderna) och kommer ha en tête-à-tête med galna Uranus till helgen. Förvänta dig det oväntade, det är överraskningarnas vecka – befriande för vissa och högrisk för en annan.

Oxen

Tappra lilla Oxe! Gudarna ska veta att du haft en riktigt lång tid utan extrabonusar från universum. Under alla dessa långa månader har det åter igen bevisas att INGEN är så envis, uthållig och viljestark som du. Snart, nästa vecka kommer Venus in i ditt tecken och det är dags för dig att ha tur, få njuta och sola dig i gudinnas strålglans, vara den eftertraktade kärleksgudinnan och allt det där..

Men under den här veckan är Venus rejält utmanad först av Saturnus i trigon och helgen passerar Venus över Uranus i exakt konjuktion. Hepp! De dagarna gör det verkligen inget om du tar ut svängarna och gör precis som du vill. Det är en excentrisk, frigjord, skit i traditionerna vibb runt dig och jag anar att vi kommer att få se dig i sitt esse.

Tvillingarna

Ditt översociala väsen älskar när det händer mycket och det kommer det sannerligen att göra nu. Mingel, prat, det sociala livet och människor är ditt elixir. Men, Mars nu har sista veckan i ditt tecken och avslutar sin närvaro här genom att ställa sig i direkt opposition till Saturnus. Hm..

Fasiken, det är lite som att tanka bromsolja det där. Man vill, men det går inte. Eller går det så är det för långsamt. Nä, Tvillingarna.. Jag rekommenderar dig att fokusera mer på att vara födelsedagsbarn och njuta av det hellre än att lägga en massa energi på arbete – när vi redan ser att det är bättre att avvakta med det där till nästa vecka.

Kräftan

Det är rätt knasig vecka vi har framför oss – jag säger inte att den är dålig men.. du kommer inte att sakna utmaningar och måste kanske också ta ett och annat beslut. Mars/Saturnusmötet på måndag är lite småtrist men nyttigt! Du blir fokuserad och målmedveten och det hjälper och stärker dig att fullfölja planerna på yrkesmässiga förändringar. Den tanken förstärks också genom att Venus som befunnit sig i ditt karriärsrelaterade 10:e hus ett bra tag, under veckan kommer att först bilda en gynnsam trigon med Saturnus (jobb, jobb) och når till helgen fram till kinky Uranus! Oj! Ja, kära Kräfta, energin är långt borta ifrån din personlighet (man måste inte tacka ja!) Bli inte förvånad om du blir uppvaktad av någon och eftersom Uranus är med i spelet är det troligtvis en udda person eller ett ovanligt förslag.

På söndagskväll kommer Mars in i ditt tecken och därifrån kommer det att vara full rulle i ditt liv.

Lejonet

Ja, Leo.. jag sitter här och stirrar på din stjärnbild och funderar på vad jag ska komma med för glada tillrop. Handen på hjärtat är det inte så mycket på gång runt dig just nu. Det är liksom ett kosmiskt dödläge men redan nästa vecka kommer energin att vara en helt annan och helt utan aspekter är det ju förstås aldrig.

Det är ditt 11:e och 9:e hus som markeras. Teamwork och drömmar om främmande exotiska kulturer och människor alltså. Nej, detta med att jobba tillsammans med andra är kanske inte alltid det roligaste Leo. Det är inte riktigt din grej.

Att Uranus och Venus möts i ditt 9:e hus gör längtan bort jättestor! Kanske drömmer du redan nu om att säga upp dig och sticka till LA och hångla med en främling? Boka en biljett Leo! Bara det kommer att göra veckan lite roligare.

Jungfrun

Tappra Jungfrun stretar på som vanligt. Vi beundrar din enorma prestationsförmåga. På måndag/tisdag befinner sig Mars exakt opposition Saturnus och det innebär att din fulla uppmärksamhet riktas mot jobbet. Det ser ut som att du befinner dig i ett läge när det krävs mycket av dig, att du lever upp till förväntningarna och att det dessutom kommer att gå väldigt bra. Jag kan pigga upp dig med att det här är den sista superstressiga veckan.. För den egna företagaren är det här tillfället man cashar in. Mars lämnar Tvillingarna på söndagskväll och det bör vara en stor lättnad för trycket lättar.

Om vi nu ska vara lite privata Jungfrun så möts Venus och Uranus i ditt passionerade 8:e hus. Det där kan krydda kärekslivet, öka lusten för nya upplevelser och skapa en vild och äventyrlig liten känsla.

Vågen

Oh, här har vi ännu en härlig vecka framför oss Vågen. Mötet mellan Mars/Saturnus som äger rum på måndag är väl inte så kul precis men.. det är övergående. Det kan till och med vara riktigt bra att några dagar ägnas åt att vara riktigt målfokuserad.

Resten av tiden kommer nämligen att innehålla både spänning och romantik. På onsdag möts Venus och Saturnus upp i en gynnsam trigon vilket är goda nyheter för den som den som är ute efter långvariga relationer. Till helgen bildar ombytliga Uranus konjunktion med din styrare Venus vilket inte kan betyda annat än överraskningar. För vissa av er är detta en magisk, mystisk och härlig tid men var vaksam! Jag skulle vilja skrika Stopp! I kärlekslivet kan det vara så att du lurar dig själv och romantiserar och fantiserar och lockar in dig själv i en fälla. Det är lätt att vara alltför vild och impulsiv.

Skorpionen

Ja, det är fortfarande pengahusen 2:a och 8:e huset som markeras för dig Skorpio! Mars/Saturnus möts också i opposition just i dessa hus under måndagen och det är en krävande, fokuserad men ack så nyttig energi som uppstår ur detta. Var kreativ, tänk utanför boxen och våga! Ger du järnet yrkesmässigt den här veckan kan du faktiskt slacka efter och tillåta dig själv gå in en mer somrigare relaxmode därefter. När Mars sedan på söndagskväll glider in Kräftan och ditt 9:e hus ändras förutsättningarna och du blir redo för resor, äventyr och lek. Det är dynamisk och flyktig energi.

Men Venus färgsprakande möte med Uranus som äger rum till helgen understryker verkligen behovet av förnyelse.

Ja, det är väldigt spännande tider nu och alldeles troligtvis kommer allt att gå jättebra. Men om jag vore du skulle jag försöka hålla mig i skinnet, inte agera på varje impuls, inte göra slut för att det brinner i skallen i 5 minuter och sådär. Älska varandra.

Skytten

Relationer – framförallt djupa sådana som riktig vänskap och djupa kärleksrelationer kan ha varit och är även denna vecka av allra största betydelse för dig. Ja, det är inte precis så som vi är vana att se dig Skytten men ny tycks du behöva gå ner på djupet och känna efter hur det är mellan dig och andra. Soul searching är bra och dessutom ska du ha en eloge som faktiskt står kvar och tar känslorna! Wow.. Ja, Skytten, det är den typen av mognad som Saturnusperioden skänkt dig.  Nu på måndag har vi en exakt opposition mellan Mars-Saturn. Hepp! Det kan vara lite tufft faktiskt under några dagar innan det släpper. Det är lätt att tappa humöret nu men.. det är så hastigt övergående så ge inte upp nu när du nästan är på mållinjen. Till helgen har vi ”simsallabim” ett nytt och galet scenario. Inte alls lika trist. Ett rätt sexigt möte mellan Uranus/Venus och sen byter Mars tecken och lämnar dig ifred! Tjoho! Den här helgen kommer du trivas med även om veckan är lite går till historien som en höjdare.

Stenbocken

Solen befinner sig i ditt arbetsamma 6:e hus och vår tuffa bergsget stretar på som vanligt i livet. På måndag har vi ett prövande möte mellan Saturnus och Mars. Hm, det kan krävas att du är sträng, sätter gränser och kanske inte är den där allra härligaste versionen av dig själv. Du vet kära Stenbock att vi andra otrygga tecken kan behöva att du visar oss vägen. Någon måste vara chef och förslagsvis är det du – för det är det du är allra bäst på!

Ja, och sedan när det är överstökat framemot torsdagen har Venus intagit en fin vinkel till Saturnus. Det är bra! Du behöver få in lite skönhet, sensualitet och kanske lite skoj och bus också.

Att Venus sedan till helgen möter upp med Uranus är lite chockerande, gränsöverträdande och sexigt! Kanske är det din vilda sida som visar sig nu!

Vattumannen

Det är ditt kommunikativa 3:e hus och kreativa, sexia 5:e som är i fokus nu den här veckan! Det där hade varit hur kul som helst om veckan inte hade börjat med ett lite nedslående möte mellan Saturnus och Mars. Verkligheten blir lite väl påtaglig kan man tänka under några dagar. Ja, ja.. använd tiden vist, se till att betala räkningarna och allt det där.

Redan på torsdag har vi annat ljud i skällan för då kommer Venus att ställa sig i en trevlig trigon som faktiskt hjälper dig att släppa in lite romantik och solsken i livet. Till helgen möter Uranus upp med Venus. Ja, det kan bli frigjort, högt i tak och allt möjligt som ni Vattenbärare gillar. Uranus är ju din styrande planet och Venus förstås en lyckobärare. Kanske knackar ödet på din axel nu så håll dig framme och tillåt människor att komma dig nära.

Fiskarna

Veckan börjar allvarsamt med en opposition mellan Mars och Saturnus som ingen kan undgå att märka. Det är ett tillfälligt bottennapp som efter den här underbara soliga helgen gör transiten så påtagligt. Jag menar förstås jobb, ansvar, pengar och allt det som tillhör vardagens realiteteter och som Fiskarna helst undviker helt och hållet.

Men.. redan på torsdag är situationen markant bättre. Månen befinner sig i ditt kärleksfulla 7:e hus + att Venus är trigon till Saturnus. Det är en fin aspekt som strukturerar kreativiteten, känslorna, kärleken och är till god hjälp i allt skapande.

Till helgen har vi lite halvgalna och faktiskt uppiggande transiter. Uranus passage över Venus kan leda till allt ifrån ett fritt konstnärligt uttryck, snilleblixtar, en ny låt eller ett härligt möte med en spännande person eller..

Det kanske är du som blir så trött på alltihop att du köper en enkelbiljett till friheten och sticker! Ja, man kan aldrig veta med Uranus. Dessutom skiftar Mars över till Kräftan samtidigt.